Jump to content

kleomenis76

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kleomenis76

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

kleomenis76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παρ το αυγο και κουρευτο δηλαδη. εσυ αδερφε μου ανεφερες ολες τις δυνατες περιπτωσεις και αν ο τχυδρομος ειναι τιμιος. Αν δεν υπαρχει τροπος λυπαμαι που ειμαστε στο 2011 και αισθανομαστε σαν την αλληλογραφια με τα ταχυδρομικα περιστερια πριν χιλια χρονια. Θα φτασει το πουλακι ή δε θα φτασει; :O
  2. και γιατι δεν εγινε αυτο και με το δεμα του αδερφου μου;
  3. να ρωτησω κατι παιδια, μηπως ξερει καποιος να μου απαντησει. Σημερα ο αδερφος μου πηρε μια ενισχυμενη κεραια απο Κινα για να εχει δυνατοτερο σημα σε wifi και το κουτι ηταν αφημενο στις σκαλες της πολυκατοικιας. Αυτο σημαινει οτι αν περναγε ο οποιος .... το επαιρνε και δεν τρεχει τιποτα. Το κουτι ηρθε μεσω ΗΡ Ηong Post αν καταλαβα καλα. Αν παραγγειλω ταμπλετα απ' εξω να υποψιαστω οτι θα βρω (αν το βρω) ενα κουτι ετσι απλως αφημενο καπου κατω στο σπιτι; Κατι ειπαμε στη σελιδα 8 αλλα αν εχετε γνωση στο θεμα για πειτε τι γινεται.
  4. ελα το πουλας; στειλε pm για το ποσό. Αν δεν ειναι disco10 σαφως δεν παιρνεις την υποστηριξη που πρεπει. Τωρα τι να σου πω φιλε μου. κι εγω δεν ξερω αν πρεπει να το ρισκαρω με κλωνο του flytouch. Και για τον επεξεργαστη εχεις δικιο.
  5. το να λεμε για κινεζικα ειναι μια γενικοτητα που τα ισοπεδωνει ολα. Υπαρχουν κινεζικα στα κινεζικα, δηλαδη κλονοι στους κλονους. Το flytouch ειναι μια χαρακτηριστικη ιστορια. Υπαρχουν 5 τουλαχιστον ειδη ft που εχω συναντησει στο δικτυο και το καταλαβαινεις απο την μπαταρια τους και firmware. Εγω ακομα περιμενω το φιλο απο κινα που εχει μιλησει για φτηνο αξιοπιστο ft4 αλλιως ειμαι ενα βημα πριν την αγορα αυτου εδω : http://chinagrabber.com/flytouch-4-tablet-pc---10-2-capacitive-multi-touch-flytouch-3-w-built-in-gps-android-2-2---flytouch4-3g.aspx ή από δω http://flytouch4.com/ το οποιο ειναι της εταιριας Ibex (κινεζικο αλλα γνησιο) το οποιο υποστηριζεται απο http://www.apad.tv/apadforum/ και τωρα απευθυνομενος στον hlekat θα του ελεγα οτι τα firmware αναβαθμιζονται κυριως απο το φορουμ του Tim. Χωρις αυτον το flytouch θα ηταν για τα σκουπιδια. Οποτε δεν ξερω αν εχεις δοκιμασει και αν βεβαια το ft που εχεις δεν ειναι κλωνος του κλωνου. δες λοιπον κι εδω http://public.timduru.org/Android/Flytouch3/ για σωστη υποστηριξη. Αν δεν τα δεχεται τοτε ειναι απο βαθια Κινα η ταμπλετα edit Τελος θεωρω οτι καθε ταμπλετα κατω απο 10'' ειναι σαν κινητο και βγαζεις τα ματια σου για να διαβασεις, αν μαλιστα ειναι για αρκετη ωρα. (αυτο βεβαια ειναι προσωπικη αποψη για τυπους σαν και μενα ---> στραβαδι :hypno: )
  6. δε ξερω αν θεωρειται διαφημιση, ο admin ας το κρινει. Κι εγω απο δω τον γνωρισα και ανταλασσουμε email. Εδω υπογραφει ως ρακομελο και ειναι ελληνας που ειναι Κινα. Μου ειπε οτι θα εχει τετοια tambet σε λιγες μερες. Τωρα μη θεωρηθω και διαφημιστης αλλα αφου γραφουμε το ταδε πουλιεται τοσο στο merimobiles ή το ταδε στο solomombi κλπ. ας υποστηριξουμε και εναν ελληνα που εμενα μου φαινεται τιμιο παιδι. Οταν τα βγαλει σε γνωστο site τα ξαναλεμε για αυτο. Να μην ξεχναμε βεβαια παντα οτι ειναι κινεζικα αλλα την κανουν τη δουλεια τους.
  7. ευτυχως προλαβες και το διαβασες γιατι ο admin μας το κοψε το ανεκδοτο :mad:(οπως ηταν και αναμενομενο) Καλωριζικο το tablet. Εγω περιμενω το Βαγγελη, ειπε οτι θα φερει το flytouch 4 με λιγοτερο απο 170 € (με capacitive) αυτες τις μερες.
  8. για το flytouch που λες, προφανως μιλας για 10'' στα 130 € και συμφωνω μαζι σου για αυτα που λες αλλα για αυτα τα χρηματα νομιζω οτι καλα κανει τη δουλεια του. Ψαξου λιγο και μηπως εχει βγει καποια αναβαθμιση. αυτο ειναι το καλο με το κινεζικο φλαιτατσ, οτι ολο κατι βγαινει και το στηριζει. Για το rena πραγματι τρομερο για κινεζικο, αν δεν κολλας στις ιντσες. εγω που θελω να διαβαζω αρκετη ωρα, θα με προβληματιζε, γι' αυτο λεμε οτι καποιος πρεπει να δει και σε τι θα το χρησιμοποιησει περισσοτερο ωστε να παρει αυτο που του ταιριαζει.:O προσωπικη μου αποψη, δεν τους πεταω ουτε ενα 50ρικο παραπανω, αν μπορω να βρω τον αντιστοιχο κλονο στους κινεζους. Αν δεν ηταν οι κινεζοι να κανουν ανταγωνισμο, αυτα τα πραματα θα ηταν τοσο ακριβα, που μονο οι πολυ πλουσιοι θα μπορουσαν να τα παρουν. :ninja:
  9. Αδερφε δεν ειμαι αντιπροσωπος του flytouch και ουτε θελω να μπω σε αντιπαραθεση αν το τρανσφορμερ είναι καλυτερο ή δεν είναι. Αυτά είναι και τι θελει κανεις από καποιο μηχανημα. Εμενα εχει προτεραιοτητα το 3g. Εξαλλου εκτος ότι είναι ακριβοτερο με μια γυρα που εριξα στα 5΄, ειδα για το transformer αρκετα παραπονα για επωνυμο tablet, όπως ότι εχει κακη κατασκευη με μπροσουρα μεταλικη που τριζει, η εκδοση android που εχει θελει πολλους μηνες ακομα για να βρει αρκετα προγραμματα, ότι η καμερα παρα τα πιξελ που εχει είναι της πλακας και το εκπληχτικο ότι επειδη εχει Tegra2 παιζει με δυσκολια ή καλυτερα δεν παιζει καθολου βιντεο 720p και πανω, τα ηχεια του ακουγονται με δυσκολια. Από Usb θυρες δεν ξερω αν εχει, εκτος αν δωσεις κι αλλα λεφτα και παρεις την επεκταση με πληκτρολογιο και Ίσως βάζοντας αλλα 100 € πας για το Samsung Galaxy Tab 10.1 και η συζητηση σας μας να συνεχιστει για χρονια…
  10. ξερεις καθε χαρακτηριστικο ανεβαζει την τιμη κι ενα πενηνταρικο (3g κλπ), η οθονη μαλιστα πανω απο 100 αν ειναι resistive ή capacitive, οι ιντσες επι του ιδιου μοντελου αλλα 100 κλπ. Αν πραγματι αυτα τα ταμπλετ που λες προσφερουν αυτα που περιγραφονατι εδω παω πασο: http://www.prlog.org/11597263-multi-touch-flytouch-3-rocks-ipad-2-adds-built-in-3g-phone-calling.html
  11. κυκλοφορει πια το flytouch 4 που ειναι capacitive και 3G ενσωματωμενο (για bluetooth μπορω να κανω παραχωρησεις αλλα το 3g νομιζω ειναι απαραιτητο καθως η κατασταση του wifi στην Ελλαδα, εννοειται εκτος σπιτιου, ειναι μαυρα χαλια) κλπ κλπ κλπ, ότι θες, καθιερωμενο πια και firmware κλπ κλπ. Αν η τιμη εχει μια λογικη γυρω στα 250 €, νομιζω οτι ολοι πια εχουν δικαιωμα να εχουν ενα tablet αξιοπρεπες. Υπολογιστε εξοδα μονο αν χρειαστει να κανετε επεκταση για χωρητικοτητα. Περιμενω νεα απο τους πιο ειδικους, να δουμε τι να κανουμε Το μονο που δεν καταλαβαινω αν υπαρχει επισημο flytouch απο την εταιρεια ibex και απο κει και περα κυκλοφορουν δεκαδες μαϊμουδες ή το flytouch ειναι τεχνολογια, επιτευγμα και ο καθε κατασκευαστης μπορει να το κυκλοφορησει με αυτο το ονομαhttp://www.apad.tv/apadforum/attachment.php?attachmentid=304&d=1312571571
×
×
  • Create New...