Jump to content

cksot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    85
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by cksot

  1. Καλημέρα παιδιά.

    Δοκίμασα να εγκαταστήσω τον xposed installer στο κινητό αλλά όταν πήγα να κάνω αναβάθμιση του framework μου έβγαλε το μήνυμα οτι δεν είναι συμβατό με την έκδοση του SDK ή την αρχιτεκτονική του επεξεργαστή.

    Το τηλέφωνο φοράει την Oxygen rom.

     

    Τελικά βρέθηκε λύση ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό:

  2. Αν αναφέρεσαι στον Viktor, τα αρχεία αυτά τα πήρε απο εμένα που τα πήρα απο άλλον που το είχε Brickaρει κι αυτός και του τα έδωσε το support της OPPO. Το μόνο κακό με το support τους είναι οτι αργούν να απαντήσουν. Τα αρχεία αυτά μια και δεν τα δίνει δημόσια η εταιρία καλό είναι να μην τα ανεβάσεις πουθενά δημόσια και όπως είπώθηκε ήδη, ποτέ δε ξέρεις ποιός θα κάνει κάποια χαζομάρα και θα διαλύσει το κινητό αντι για το ανάποδο.

     

     

    Ναι φίλε μου. Στον Viktor αναφέρομαι.

    Όχι δε θα τα ανεβάσω κάπου δημόσια. Εγώ πάντως κατάφερα να το διαλύσω την περασμένη εβδομάδα και χωρίς ειδικό λογισμικό!

  3. Μου το έδωσε ένα μέλος του oppo forum. Ζήτησα την άδεια του να το δημοσιεύσω αλλά ενώ είναι υπέρ αυτού. Θεώρησε καλό να μην για λόγους ασφαλείας. Πολλοί μπορεί να καταστρέψουν τα κινητά τους. Σύμφωνα με τον φίλο από το άλλο φόρουμ πάντα. Εάν κάποιος έχει πρόβλημα όμως, ευχαρίστως να βοηθήσω όμως σε pm.
  4. Όλα οκ τελικά με το κινητό.

    Το πρόβλημα επιλύθηκε χρησιμοποιώντας λογισμικό της Oppo.

    Ήταν δουλεια 5 λεπτών και αυτό που έκανα ήταν να φλασαρω ξανα την ρομ. Όχι μέσω recovery αλλά με την χρήση της έκδοσης του flashtools για το κινητό αυτό.

  5. Αδυνατώ να καταλάβω τι έκανες, πρέπει να επικοινωνήσεις με το service της OPPO. Αν το πήρες απο το oppostyle.com δες τις διαδικασίες service που έχουν.

     

     

    Δεν είσαι ο μόνος που αδυνατεί να καταλάβει τι έκανα! :)

    Έγραψα το πρόβλημα μου στο φόρουμ της oppo και περιμένω. Αλλιώς πακετάκι και στο σερβις της εταιρείας.

    Είναι και μινι ταμπλετ παντως. Καθως μονο στο wifi συνδέεται...

    Καλημέρα :)

  6. Τελικά δεν άντεξα, το έβαλα αγγελία και αν βρεθεί κάποιος έχει καλώς, αλλιώς το κρατάω το Find 5 (ας όψεται το G2 που με κέρδισε τελικά..).:p

     

     

    Ένα λινκ της αγγελίας σου;

    Έστω και pm.

    Καλημέρα :)

  7. Δε χρειάζεται, μπες στο TWRP και συνέδεσε το USB. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ο ADB Driver για το λειτουργικό σου.

     

    Τελικά χρησιμοποίησα την δυνατότητα adb sideload της twrp και όχι μόνο μου πέρασε την ρομ. Την εγκατέστησε κιόλας.

     

    Βέβαια η συσκευή μου συνχίζει να είναι προβληματική καθώς κάτι πρέπει να πείραξα και δεν αναγνωρίζονται οι sim. Δεν είναι θέμα ρομ αφου όσες και να πέρασα δεν άλλαξε κάτι. Στις 3 δεν έχει baseband και imei ενώ στην τέταρτη δεν έχει μόνο το imei...

  8. Ρίξε μια ματια εδώ.

     

    Ωραία όλα αυτά αλλά υπάρχει ένα σημείο που λέει "enable USB Debugging". Αυτό που με προβληματίζει είναι πως εγώ δεν μπορώ να μπω σε debugging mode μιας και δεν εχω λειτουργικό.

  9. Δε θυμαμαι αν η TWRP δίνει επιλογές για USB Mount, ψαξε. Στην χειρότερη περίπτωση γίνεται με adb push.

    Το adb push τι ειναι;

    Ευχαριστώ για την απάντηση.

×
×
  • Create New...