Jump to content

mrn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mrn

  1. Η εταιρεία βρίσκεται στο εξωτερικό και έχουν δώσει e-mail σε κάθε χρήστη σε διάφορες χώρες του κόσμου . Έχουν δώσει τα στοιχεία για τα εισερχόμενα e-mail αλλά για τα εξερχόμενα σου λένε : Χρησιμοποίησε ότι χρησιμοποιείς μέχρι τώρα για τα εξερχόμενα . Στο γραφείο δηλ (στον υπολογιστή) έχουμε σετάρει για τα εξερχόμενα αυτό που μας έχει δώσει η conex - εχουμε συνδεση ΟΤΕ. Η απάντηση που πήρα είναι πως η εταιρεία δεν μπορεί να έχει server παγκοσμίως για όλα τα δίκτυα - κάτι τετοιο τελος πάντων. Πάντως αφού η vodafone έχει smtp θεώρησα αυτονόητο οτι θα εχει και η wind . Δεν περιμενα πως θα ήταν τόσο δυσκολο ρε παιδιά , αλήθεια Τι να σου πω...εξηγω παρακάτω πώς έχει το θεμα αν θες πάντως. Με αυτό τον τρόπο λειτουργούν εδώ και 10 χρόνια. Δεν ξερω αν ειναι σωστό ή αν εξυπηρετεί καλύτερα την εταιρεία. Ευχαριστώ πολύ . θα κάνω την προσπάθεια και θα σε ενημερώσω .
  2. κι όμως ...το τσεκαρα κι αυτό Η συνάδελφος που έχει Iphone και εχει σετάρει τον ιδιο λογαριασμό και έχει Vodafone , ι Vodafone Της εχει δώσει το smtp για να μπορει να στελνει e-mail Η συναδελφος που εχει iphone και βρισκεται στην Γαλλία , η γαλλική εταιρεία κιν. τηλεφωνίας της έχει δώσει το smtp για να στελνει e-mail. Άρα κι εμένα θα μου δώσει η wind Κάτι αντίστοιχο . Αρκεί βέβαια να βρεθεί κάποιος που να καταλαβαίνει. Το θεμα είναι πως χθες καταφερα να βρω στο καταστημα της wind κάποιο παιδί που γνώριζε και μου έδωσε Το smtp. windnet.gr. Πάλι πρόβλημα έχω όμως και δεν στελνω.
  3. χρειάζομαι την βοήθειά σας.... Έχω το iphone 4 με συνδεση στην wind . Όλα καλά μεχρι τώρα . Και το internet δουλευει μια χαρά , και όλα οκ. Χρειάστηκε όμως να σετάρω τον λογαριασμό e-mail που χρησιμοποιω στην δουλειά . Από την εταιρεία που δουλεύω μου δώσανε το Host name για την εισερχόμενη αλληλογραφία . Μπορώ και λαμβάνω τα e-mail μου. Όταν θελω όμως να στείλω e-mail πρέπει ο πάροχος του Internet να μου δώσει το smtp για την εξερχόμενη αλληλογραφία.... Εδώ δεν μπορεί να με βοηθήσει κανένας στην wind . Εξυπηρετηση πελατών καμία επαφή με το αντικείμενο . Δεν υποστηρίζουμε e-mail λένε . Από τα πολλά σε κάποιο κατάστημα wind μου δώσανε το smpt.windnet.gr αλλά και πάλι δεν λειτουργεί. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει ???? Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...