Jump to content

dimbaks

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimbaks

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dimbaks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οχι φίλε μου.. Κάτι στον κώδικα δε πάει καλά γτ όταν πληκτρολογώ *#0637# και πατώ receiver on τότε το ηχείο παίζει κανονικά, αλλά μόνο τότε. Οπότε απο hardware είμαι κομπλέ κάτι στο softwarew έφαγε κόλημμα. Μήπως να δοκιμάσω μέσω Kies να ξαναπεράσω το original??? Έχω μπαρδευτεί και δε θέλω να βγάλω τη Rom του kyrillou τώρα που τη συνήθησα.
  2. Πριν λίγες μέρες πέρασα την kirillos 9.2 . Πολύ wραία rom και απίστευτα γρήγορη. Ομως σημερα εντελός ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το ηχείο. Ούτε όταν με καlούν ούτε όταν ακούω μουσική ποτέ. Έκανα reset factory settings τπτ. Πέρασα την 9.3 rom πάλι τπτ. Έχετε καμια ιδέα πρίν πάρω τα κατσαβίδια και το ανοίξψ? Ευχαριστώ Kιrille βοήθειαα..... δοκιμασα να ξαναπερασω την rom απ την αρχη (έβαλα πάλι την 9.0 OC γτ πήγενε σφαίρα) αλλα εξακολουθεί το κινητό μου να είναι μουγκό. Βασικά μόνο το ηχείο δε δουλεύει. Από τα ακουστικά ακούω κανονικά/ καμία ιδέα??? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  3. Φίλε μου πέρασα ρο root explorer αλλα όταν κάνω paste παίρνω : You can;t paste here because the file system is read only. Επίσης πάνω δεξιά λέει Remount as R/W και δεν αλλάζει Οσο για το astro manager καλο είναι αλλα δεν κάνει γι αυτή τη δουλειά. Ευχαριστώ
  4. Έβαλα κι εγω την 8.1, όλα τέλεια, 1000thx στον Κύριλλο. Μόνο 1 ερώτηση. Υπάρχει αντίστοιχη δωρεάν εφαρμογή με τον root explorer ? γτ ένα ράδιο όλο και κάπου χρειάζετε.
  5. Φίλοι γεία σας, έχω κι εγώ ένα i5800 το οποίο έχω κάνει update σε froyo μέσω kies. Τώρα αποφάσισα να περάσω μία απ τις rom του kirillou για 2 λόγους. 1ον μετά το froyo κατα τη διάρκεια της κλησης κάνει διακοπές μικρής διάρκειας ανα 5''. Από ψάξιμο στο νετ διαπίστωσα ότι είναι θέμα λογισμικού οπότε μια αναφάθμιση σε custom rom εβελπιστώ να λύσει το πρόβλημα. 2ον έχω την έσθηση ότι το κινητό σέρνετε, αγορά καινούριου σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς δεν πάιζει. Οπότε πάμε για φλασάρισμα. Αυτό που θα ήθελα είναι ένας οδηγός βήμα πρως βήμα για το πώς να πάω από froyo σε κάποια απ' τις rom του kirillou (μάλλον 8.1 που είναι και η πιο καινούρια, άρα και με τα λιγότερα bugs). Καταλαβαίνω ότι οι πληροφορίες αυτές βρίσκονται διάσπαρτες μέσα στο φότουμ. Αλλά μιλάμε για 300+ σελίδες οπότε αν υπάρχει κάτι πιο απλό για εμάς τους κινούς 8νητούς 8α το εκτημούσα.
  6. Γεια σας, γράφω αυτό το κείμενο γιατί θέλω να μου διευκρινίσεται αν μπορείτε τι ακριβώς έχω χρεωθεί, και αν το βρίσκετε άδικο όπως εγώ, τι μπορώ να κάνω. Λοιπόν κατά τι διάρκεια 1ας Σκοπιάς μπήκα στο Facebook Zero (θεωρητικά είναι δωρεάν) για 2h50', δεν ήταν η 1η φορά που έκανα κάτι τέτοιο, αλλά μιας και είχα Wind 2in1 άλλαζα από σύνδεση δε κάρτα και έμπαινα. Αυτή τη φορά προφανώς δεν έγινε η μετάβαση στην κάρτα και χρέωσαν τη σύνδεση. Ιδού και ο αναλυτικός: [ATTACH]21320[/ATTACH] Λοιπών έχω τις εξής απορίες. 1. Πώς μπορώ να τους πίσω ότι δεν είναι δικό μου (ή μόνο δικό μου) λάθος που εκείνο το βράδυ δεν δούλεψε το 2in1 και μπήκα απ' την σύνδεση νομίζοντας οτι ήμουν στην κάρτα. 2. Τι είναι τo off-net mobile site που χρεώθηκα παράλληλα?? Εγώ μόνο στο ''δωρεάν'' Facebook μπήκα. 3. Δεν έπρεπε να με προστατέψουν απ' αυτή τη δυσλειτουργία του δικτύου? Τέλος να σας αναφέρω ότι προσπάθησα να επικοινωνήσω με την Wind και το μόνο που μου είπαν είναι ότι οι χρεώσεις είναι σωστές και οφείλω να πληρώσω.
×
×
  • Create New...