Jump to content

iliastra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About iliastra

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

iliastra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα, Εχω το s6 και ακομα να παρω την 6.0 εκδοση του Android, έχει κανείς ιδεα τι γίνεται ή είμαι ο μονος;
  2. Δλδ μπορεί κ να μην το κανει; Να το στείλω πισω; ειμ ακομα εντος των 7ημερων, χτες το παρελαβα... Περισσότερο με ενδιαφέρει εαν είναι δυσλειτουργια ή οχι....ή εαν τα νεα κομματια δεν το εμφανίζουν αυτο το φαινόμενο. ..
  3. σε ευχαριστω φιλε μου και για το "καλορίζικο" αλλα και για την ανακουφιση που μου εδωσες με το "ετσι ειναι ολα" :):D
  4. παιδια χρονια πολλα ειμαι νεος κατοχος του s6....μεχρι στιγμης ολα καλα εκτος απο την διαχειριση της RAM 70+% ειναι δεσμευμένο και επισης θελω να μου πείτε εαν τα πληκτρα της οθονης που ειναι διπλα απο το center button (δεξια και αριστερα) εαν και σε εσας εμφανίζονται διπλά σαν να αντικατοπτριζονται.... εμφανίζονται και σε εσάς ή ειναι πρόβλημα της συσκευής μου??
  5. άρα ειναι μια εναλλακτική αντι για sd να έχουμε ενα micro στα κλειδιά για ώρα ανάγκης...σωστά....??? (όσον αφορά φωτό και video, και οχι εφαρμογές) επίσης η έκδοση των 32 gb πόσα ωφέλιμα Gb μένουν στον χρήστη??? (πχ ξέρω για edge plus απο τα 32 μόνο τα 24 είναι ελευθερα για χρηση...)
  6. Καλημέρα, Επειδη το s6 δεν διαθέτει κάρτα sd, εαν βάλω ενα micro usb στην θύρα που μπαίνει και ο φορτιστής μπορώ να κάνω μεταφορά αρχείων επι τόπου??? ή την έχουν κλειδωμένη??
  7. παιδια σκεφτομαι να αγορασω αυτο το bluetooth http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/Nokia-Bluetooth-Clip-BH-218-Stone-02723H7.htm το οποιο ειναι της Nokia ξερει κανεις εαν θα υπαρχει προβμημα με την συνδεση του στο τηλεφωνο samsung nexus s το οποιο εχω???
  8. iliastra

    Google Nexus S

    παιδια για επιβεβαιωστε λιγο μετα την αναβαθμιση σε παγωτο εχω παρατηρησει το εξης...αργει το κινητο να φορτωσει τις σελιδες, ειδικα οταν κανω ζουμ στην αρχη τα δειχνει λιγο θολα και μετα απο μερικα δευτερολεπτα ολα οκ....χρησιμοποιω το dolphin αλλα το παρατηρησα και με τον broswer του παγωτου...
  9. iliastra

    Google Nexus S

    παιδια εχω περασει πανω στο nexus s την νεα εκδοση 4.0.3 χειροκινητα.... θελω να μου πειτε εαν εχει καποιος το iGO με το παγωτο και εαν συνεργαζεται καλα με αυτην την εκδοση....
  10. iliastra

    Google Nexus S

    γεια σας, χρονια πολλα και καλη χρονια χτες εκανα ενα reboot το nexus s που εχω, και επανηλθε στην αρχικη του μορφη....το προβλημα που μου παρουσιαζει ειναι οτι ενω ειναι κλειδομενο μετα απο μερικα λεπτα αρχιζει και αναβοσβηνει η οθονη σαν να παταει καποιος το κουμπακι που εχει δεξια... γνωριζει κανεις τι μπορει να ευθυνεται??? εχει συμβει και σε αλλους???
  11. iliastra

    Google Nexus S

    η συσκευη δεν ειναι ρουτ....μηπως θα πρεπει να χρησιμποποιησω την δευτερη εφαρμογη που μου προτεινεις??
  12. iliastra

    Google Nexus S

    ευχαριστω πολυ φιλε μου θα το δοκιμασω και ετσι....επισης πως κραταω αρχεια backup??? υπαρχει καποια εφαρμογη??? και που αποθηκευει η εφαρμογη το αρχειο backup ωστε να το εχω σε περιπτωση αναγκης??
  13. iliastra

    Google Nexus S

    το χω προσπαθησει αλλα.....μπορει καποιος να μου πει την ακριβεις διαδρομη οπως φαινεται στο astro....ή μηπως χρειαζεται να κανω κατι αλλο??
  14. iliastra

    Google Nexus S

    παιδες καλησπερα... θα ηθελα να ρωτησω πως βαζουμε ηχους κλησεις στο κινητο μας??? μιλαω για mp3... μου εχουν στειλει καποιους ηχους και τους βλεπω μεσα απο το φακελο Συλλογη αλλα δεν μπορω να τους βαλω σαν ηχο κλισεις.....κατεβασα και το astro manager αλλα ακρη δεν εβγαλα....οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω
  15. iliastra

    Google Nexus S

    Για το handcent το βρηκα για το gosms δεν το εχω βρει. Ξερει κανεις;;
×
×
  • Create New...