Jump to content

kafrillion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kafrillion

  1. Μπράβο για την κίνηση! Όνειρο και τα δυο κινητά. Καλή μας επιτυχία!:)
  2. Το έχω πάρει εγώ αλλά πολύ τραγικό που η ρομ τους είναι κατευθείαν για διαγραφή με μια νέα. Αργεί πάρα πολύ,έβαλα το clear master και χρησιμοποιεί το 89% τις ραμ,όσα και να τερματίσω τι πολύ να πάει 78%. Επίσης εάν εχεις δυο κάρτες δεν μπορείς να διαλέξεις από ποια θέλεις να κάνεις κλήσεις.
  3. Καλησπέρα στην παρέα! Το κινητό μου wave 723 μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα όπως αυτό στο βίντεο παρακάτω Τσέκαρα την μπαταρία και είναι εντάξει,επίσης το άνοιξα για να δω εάν φταίει κάποια καλωδιοταινία αλλά τίποτα και εκεί,άλλαξα λειτουργικό από bada 1.1 σε 2,0 αλλά πάλι τα ίδια... Παρακαλώ βοηθήστε με.
  4. Καλησπέρα στην παρέα! Το κινητό μου wave 723 μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα όπως αυτό στο βίντεο παρακάτω Τσέκαρα την μπαταρία και είναι εντάξει,επίσης το άνοιξα για να δω εάν φταίει κάποια καλωδιοταινία αλλά τίποτα και εκεί,άλλαξα λειτουργικό από bada 1.1 σε 2,0 αλλά πάλι τα ίδια... Παρακαλώ βοηθήστε με.
  5. Εχω παρει εδω κ καιρο το zte blade κ με καποιο βοηθημα εντος σιτε πηγα στα 512mb μνημης.Οπως εκανα μια προχειρη αναζητηση στο σιτε δεν βρηκα κατι για το πως κανουμε root το κινητο για να περναω εφαρμογες κτλ στην sd.Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω πολυ?
  6. Ακυρο αστο,πρεπει στο πρωτο ποστ να αναφερεται το οσοι μπαινουν σε FTM δεν χρειαζεται το βημα 1 αλλα πανε κατευθειαν στο βημα 2 κ μετα γινονται ολα αυτοματα οπως αναφερει κ ο φιλος αρχικα. Ευχαριστω για το ενδιαφερων,ειμαι πλεον σε 512ΜΒ μνημη.
×
×
  • Create New...