Jump to content

pap67

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pap67

  • Ημ. Γέννησης 14/06/1993

pap67's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ που δίνω ψυχοτεχνικές 27 πότε πρέπει να παρουσιαστώ;;; :wacko:
  2. :!: Αν δώσω τις προκαταρκτικές εξετάσεις (αθλήματα κτλ.) φέτος και τις περάσω, του χρόνου αν δώσω πανελλήνιες δεν τις ξαναδίνω;;; :!:
  3. Για να κανουμε μια σουμα παιδια εγω στο Αστυνομικο τμημα θα πρεπει να παω με τα παραπανω? Η μαθητικη ταυτοτητα ειναι το δελτιο εξεταζομενου που εδινα πανελληνιες? :confused:
  4. Κάποιος να μου πεί τι είναι αυτό;; Αίτηση συμμετοχής, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα Α. Επίσης δεν κατάλαβα και το δ. απο την προκήρυξη. δ. Υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στις περιπτώσεις 5, 7, 8 και 9 του προηγούμενου κεφαλαίου (προσόντα υποψηφίων), χωρίς να απαιτείται η αναλυτική περιγραφή αυτών και ότι δήλωσαν ή θα δηλώσουν προτίμηση σε μία ή και στις δύο Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας (Αστυφυλάκων – Αξιωματικών), στο Μηχανογραφικό Δελτίο του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Στην ίδια δήλωση αναφέρουν, αν υπάγονται σε ειδική κατηγορία και ποια, καθώς και αν επιθυμούν να κάνουν χρήση του σχετικού δικαιώματος.
  5. Ξέρετε αν η σειρά που δίνεις τα αθλήματα είναι αυτή που αναγράφεται στην προκήρυξη ή αν διαφέρει;
  6. Δεν με αγχώνουν τα αθλήματα Λευτέρη. :D Ούτε και την υγειονομική εξέταση θεωρώ εμπόδιο. Αλλά την ψυχοτεχνική δοκιμασία και τις συνεντεύξεις κτλ. τα θεωρώ υπερβολικά για κάποιον που δεν είναι σίγουρος αν έχει περάσει με τα μόρια και πάει μήπως και την πατήσει γιατί έχει πιάσει τα μόρια και μείνει στα αθλήματα. Εγώ νόμιζα ότι αφού μπείς στη σχολή δίνεις αργότερα τα ψυχοτεχνικά. Οχι ότι υπάρχει πρόβλημα εκεί αλλά σου είπα παρπάνω την κατάστασή μου. + το οτι δεν ξέρω και τι θα συναντήσω σε αυτή τη διαδικασία. :worry: :)
  7. Καλησπέρα. :!: Η ερώτησή μου είναι η εξής: α. Ψυχοτεχνική Δοκιμασία β. Υγειονομική Εξέταση. γ. Αθλητική Δοκιμασία Γίνονται και τα 3 πρίν μάθω αν μπήκα αστυφυλάκων? Συγκεκριμένα το α. πότε γίνεται?
×
×
  • Create New...