Jump to content

jkp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jkp

  1. Καλησπέρα! Μετά από 3.5 χρόνια το κινητό παρουσιάζει τα εξής προβλήματα: 1. Touch screen : Είτε δεν ανταποκρίνεται καθόλου είτε καθυστερεί η απόκριση είτε δίνει whatever εντολές (πχ. στις επαφές πιέζω την αναζήτηση και επαναλαμβάνει μόνο του την τελευταία κλήση). 2. Memory : Μου βγάζει μήνυμα περί έλλειψης μνήμης. Προβλέπεται επέκταση εσωτερικής μνήμης ή θέλει αλλαγή κάρτας microsd (τώρα "φοράει" μία 2g); Επειδή είμαι παντελώς άσχετος, το πετάω και πάω γι' άλλα ή θέλει τον Γερμανό του; Ευχαριστώ πολύ!
  2. Επομένως, αν κατάλαβα καλά την χρεωστική κάρτα άδικα την προσέθεσα, σωστά; Αν δεν έχω πιστωτική κάρτα προσθέτω τραπεζικό λογαριασμό κι από κει μεταφέρω ό,τι ποσό θέλω στον λογαριασμό μου στο paypal; Το paypal balance είναι το χρηματικό ποσό του λογαριασμού μου στο paypal;
  3. Καλησπέρα. Έκανα εγγραφή στο paypal, πρόσθεσα χρεωστική mastercard και έκανα επιβεβαίωση. Στο paypal balance εμφανίστηκε ένα ποσό 1,50 ευρώ, το οποίο προφανώς είναι επιστροφή από το αντίστοιχο που τράβηξαν από την κάρτα προς επιβεβαίωση. Μέχρι εδώ καλά. Από δω και πέρα; Μου λέει να επιλέξω άρση ορίου στο my account, αλλά δεν βλέπω κάτι σχετικό. Επίσης, οι συναλλαγές μέσω κάρτας πώς γίνονται; Τραβάνε χρήματα απευθείας από την κάρτα ή όπως με τον τραπεζικό λογαριασμό πρέπει να τα μεταφέρω εγώ στον λογαριασμό μου στο paypal; Αν προσθέσεις τραπεζικό λογαριασμό (στην ουσία είναι ο ίδιος της χρεωστικής που έχω προσθέσει) μεταφέρεις ό,τι ποσό θέλεις στον λογαριασμό στο paypal. Με την χρεωστική τί κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)
×
×
  • Create New...