Jump to content

Renangelina

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Renangelina

  1. Καλησπέρα σας, ψάχνω μία ταινία και θα σας περιγράψω τι περίπου γίνεται... Μπαίνει η αστυνομία σ ένα σπίτι, όπου ζει ένα αντρόγυνο με το παιδί τους και συλλαμβάνει τη γυναίκα, η οποία κατηγορείται για φόνο. Την βάζουν φυλακή και ο σύζυγος της προσπαθεί να οργανώσει την απόδραση της. Η γυναίκα έχει κάποιο πρόβλημα υγείας (μάλλον διαβητική) κι έτσι την πηγαίνουν στο νοσοκομείο κι ο άντρας της ντύνεται γιατρός και την βοηθάει να αποδράσει. Μετά πηγαίνουν να βρουν το παιδί τους και προσπαθούν να διαφύγουν από την χώρα.. Αυτά θυμάμαι... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Καλησπέρα σας παιδιά! Έχω μία απορία για μία ταινία, την έβαζε συχνά στην ΕΤ3, βέβαια δεν θυμάμαι και πολύ καλά την πλοκή. Η ιστορία είναι η εξής: Ήταν ένας άντρας και τον άφησαν στο χιόνι. Στην συνέχεια ήρθαν κάτι λύκοι και τον περικύκλωσαν, αλλά αυτός κρύφτηκε και μετά ήρθε ένας εσκιμώος μ ένα έλκηθρο. Αυτός ο άντρας περιγράφει τη ζωή των λύκων και βλέπει τι τρώνε και περιμένουν πότε θα έρθουν οι άλκες. Στην συνέχεια, συναντάει κάτι φίλους του, οι οποίοι είναι κυνηγοί λύκων και μόλις το μαθαίνει τους κάνει πέρα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά! Καλό βράδυ!
  3. Καλημέρα σας παιδιά και καλή Ανάσταση! Ήθελα να σας ρωτήσω για μια ταινία πρέπει να είναι δεκατίας 90. Ήταν με 3 μάγισσες και κάτι παιδιά, οι οποίες τα κυνηγούσαν και αυτές ήταν αρκετά κωμικές φυσιογνωμίες. Το έβαζε συχνά το MEGA το μεσημέρι, θεωρούνταν κωμωδία, αλλά ήταν και τρομακτικό. Σας ευχαριστώ!
  4. Γειά σας παιδιά!!! Ψάχνω μια πρόσφατη ταινία, να σας πω πάνω κάτω την ιστορία... Είναι μία σύζυγος και προσλαμβάνει μία ξανθιά να πλαισιώσει τον άντρα της, για να διαπιστώσει αν αυτός την κερατώνει και τελικά περιπλέκεται η κατάσταση ακόμα και μεταξύ των δύο γυναικών δημιουργείται ένα ειδύλλιο... Είναι θρίλερ, αλλά δε γνωρίζω άλλα στοιχεία να δώσω... Ευχαριστώ!!! :)
  5. Καλησπέρα! Δεν γνωρίζω πολλά στοιχεία για την ταινία που ψάχνω... Είναι ένα νεαρό ζευγάρι, εκείνος φτωχός και εκείνη πιο πλούσια και αναγκαστικά χωρίζουν γιατί η κοπέλα πρέπει ν αλλάξει πόλη. Εκείνος της στέλνει γράμματα για πολλούς μήνες, αλλά η μητέρα της κοπέλας τα κρύβει και δεν της τα δίνει. Μετά από κάποια χρόνια το αγόρι ανακαινίζει ένα σπίτι και το δίνει για πώληση και η κοπέλα με τον καινούργιο της σύντροφο πάνε να δουν το σπίτι για να το αγοράσουν και ξανασυνναντιέται με τον παλιό της έρωτα. Εκείνος την καλεί για δείπνο, αυτή τον ρώτησε για τα γράμματα και για ποιο λόγο δεν της έστειλε, εκείνος της είπε οτι της έστελνε για πολλούς μήνες και τελικά τα ξαναβρίσκουν!!! Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...