Jump to content

BATALOS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by BATALOS

  1. τελικα εκλεισα το mitsubishi electric srk 25 zjx-s στα 800 ευρω και srk 63 ze-s στα 1260 ευρω συν τα περαστικα και δωρο ενα πενταημερο στην σαντορινη με πληρωμενο το δωματιο.τις τιμες πωσ τις βλεπετε? στο μεταξυ ηταν αντιθετοι απο την αρχη με τα συγκεκριμενα κλιματιστικα λεγοντας με πως τα mitsubishi electric ειναι πολυ καλυτερα.ενω στην αρχη μου προτεινανε για τον χωρο μου ενα 18αρι mitsubishi electric την αλλη μερα μου ειπανε πως μονο το 28αρι!!! της mitsubishi heavy θα εκανε δουλεια (ητανε το μοναδικο heavy που ειχανε ετοιμοπαραδοτο).τα σχολια δικα σας. ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον starenio για την υπομονη του και τις συμβουλες του
  2. TA ηλεκτρομαγαζα τι εχουνε συνηθωσ mitsubishi electric h mitsubishi heavy industries που απο οσον καταλαβα ειναι θυγατρικη εταιρεια και ειναι και πιο καλη?
  3. φιλε starenie ξερω πωσ σε κουραζω αλλα ειμαι σχετικα ασχετοσ .πες μου μονο απο αυτα που εχω αναφερει ποιο αξιζει να βαλω σε 9αρι και πιο σε 18αρι-24αρι.αυτα που ζητησα με αυτα που μου δειξανε διαφερουνε κατα πολυ?
  4. καλησπερα σε ολους,χθεσ πηγα και εκλεισα το ενα απο τα δυο κλιματιστικα που αποφασισα να βαλω.ζητησα να μου δειξουνε το mitsubishi το srk-25zjx-s(9αρι) αλλα μου ειπανε πως αυτοσ ειναι ο παλιος κωδικος και οτι ο καινουριος ειναι το muz-hc25va(εξωτ) msz-hc 25va. μου διαβεβαιωσανε οτι μιλαμε για το ιδιο μοντελο και το εκλεισα.υσχυει αυτο που μου ειπανε η`ζητω που την φαγαμε? αυριο θα ξαναπαω για να κλεισω και το αλλο για το οποιο ακομη δεν εχω αποφασισει εαν θα ειναι και αυτο mitsubishi η κατι αλλο,αλλα ουτε και εαν θα ειναι 24αρι η 18αρι.μιλαμε για ενα χωρο 60-70 τετραγωνικα (ενιαιοσ,σαλονι-τραπεζαρια-καθιστικο-κουζινα) τον οποιο τον βλεπει ο ηλιος σε ολη την δειαρκεια της ημερας.θα το χρησιμοπειω και τον χειμωνα.ειμαι αναμεσα στο 18αρι τησ mitsubishi srk-50jx-s για το οποιο μου ειπανε πως και αυτο αλλαξε κωδικο και εγινε msz-ge 50va και το 24ρι παλι τησ mitsubishi srk 63 ze-s. αξιζουνε τα λεφτα τουσ? εχετε να προτεινε καποα αλλη μαρκα εκτοσ απο daikin?
  5. τελικα εκλεισα το mitsubishi to srk-25zjx-s για την κρεβατοκαμαρα. τωρα αντιμετοπιζω διλλημα οσον αφορα τον ενιαιο χωρο σαλονι-τραπεζαρια-κουζινα-καθιστικο που ειναι στα 70 τετραγωνικα.ενω ξεκινησα για το ftx 50 gv της daikin μπηκε στην μεση το panasonic και το mitsubishi και συγκεκριμενα το msz-muz-ge 50 va της mitsubishi.εσεις το προτεινεται? για τα 70 τετραγωνικα να βαλω 18αρι η 24αρι?
  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΑΡΚΕΣ,daikin-mitsubishi.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ DAIKIN,ftx 50gv.αν παω καπου και το ζητησω με αυτον τον κωδικο,θα καταλαβουνε? μηπωσ υπαρχουνε και αλλα παρομοια π.χ 50rx gv και γινει μπερδεμα? οπωσ και να εχει θελω τισ γνωμες σασ(προκειτε για ενα χωρο 70 τετραγωνικων) το αλλο ειναι το mitsubishi srk-25zjx-s αυτο το θελω αποκλειστικα για κρεβατοκαμαρα(9αρι ειναι η 12αρι?) τι αξιζει να βαλω 9αρι η 12αρι? την κρεβατοκαμαρα την χτυπαει ο ηλιος μεχρι και το απογευμα. σασ ευχαριστω εκ των προτερων 0
×
×
  • Create New...