Jump to content

atindan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About atindan

  • Ημ. Γέννησης 23/05/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

atindan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. atindan

    Huawei P Smart

    Το προμηθευτηκες μέσω του bestprice; Επειδή ενδιαφέρομαι να το παραγγείλω σήμερα από εκεί που το παρήγγειλες κι εσύ, θέλω να ρωτήσω αν έχει nfc. Μπορείς να το δεις στις ρυθμίσεις του κινητού; Ευχαριστώ
  2. Το τελωνείο δεν το γλιτώνουμε; Το παρήγγειλα από gearbest μέσω ταχυδρομείου.
  3. !!! Όντως! Πάντως το value for money (ειδικά για όσους πήραν το trophy 199 ευρώ) είναι φοβερό. Το κινητό και γενικά τα wp7.5 προσφέρουν πάααρα πολλά πράγματα για την τιμή τους. Για μένα το iphone και η τιμή του δεν πολυαξίζουν εκτός αν είσαι fan των apple γενικώς.
  4. Καλημέρα στο φορουμ. Εχω ενα προβλημα με το trophy μου το οποιο κ εμφανισε τις τελευταιες μερες περιπου μετα την τελευταια αναβαθμιση. Το κινητο το εχω απο τον Ιουλιο 2011 κ πρωτη φορα δε στελνει μηνυματα. Δεν υπαρχει αριθμος στο SMS CENTRE NUMBER και δε δεχεται-κραταει ο,τι κ να του περασω στη συγκεκριμενη ρυθμιση. Μηνυματα δεχομαι ομως! Εψαξα στο φορουμ να δω αν προυπηρξε τετοιο θεμα σε καποιον κ καπου στη σελιδα 40κατι αναφερεται αλλα χωρις να αντιληφθω τι φταιει ακριβως. Υπαρχει περιπτωση η τελευταια αναβαθμιση να εχει καποιο conflict με τη sim μου η οποια δεν ειναι νεου τυπου; Μεχρι τωρα δεν ειχα τετοιο προβλημα. Ουτε το connection setup μου λυνει το θεμα,εξακολουθω να μη μπορω να στελνω μηνύματα. Γιατι δε δεχεται το sms centre number που του βαζω; ευχαριστω προκαταβολικα για οποιαδηποτε απαντηση
  5. Ψήθηκα με το Mango BETA, λέω να το εγκαταστήσω... Όσον αφορά τις συνδέσεις internet μέσω των εταιρειών κινητής μάλλον έχει δίκιο ο colossus που λέει ότι δε φτάνουν τα 40mb οπότε λέω να ρωτήσω στη wind για κανένα άλλο πακετάκι (άσε που φοβήθηκε το μάτι μου με τις χρεώσεις που έφαγα μέχρι να καταλάβω τί παίζει με το κινητό και τα updates-facebook contacts κλπ κλπ και ήρθε σιγά σιγά η ώρα να επανενεργοποιήσω το data connection μου....!) Μία ερώτηση έχω όμως: Θέλησα να αγοράσω εφαρμογή από το Marketplace (μέσω του κινητού) και όταν μου ζήτησε να εισάγω τα στοιχεία της πιστωτικής μου παρατήρησα ότι δεχόταν στοιχεία κατόχου που διαμένει στην Αγγλία (UK). Δε μου έδεινε άλλη επιλογή και φυσικά δεν μπόρεσα να χρησιμοποιήσω την κάρτα και να αγοράσω κανα δυο εφαρμογές που μου χρειάζονται. Ξέρει κανείς την απάντηση γι' αυτό; (ο λογαριασμός μου τελειώνει σε .com, κατεβάζω τις δωρεάν εφαρμογές χωρίς πρόβλημα αλλά στην αγορά τους...απέτυχα)
  6. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κι εγώ κάτοχος του Trophy εδώ και μερικές ημέρες και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές. Περιμένω το update Mango το φθινόπωρο (ή όποτε βγει) και τότε πιστεύω θα καταλάβουμε τί κινητό πήραμε με 200 ευρώ. Έχω ένα θέμα όμως και το καταγράφω στο φόρουμ σε περίπτωση που το αντιμετωπίσουν και άλλοι. Είμαι συνδρομητής WIND και χρόνια τώρα (αν θυμάμαι καλά από το 2007) χρησιμοποιώ την υπηρεσία WIND Plus+40Mb με 3,99 ευρώ το μήνα (από την κάρτα). Δεν είχα με κανένα προηγούμενο μοντέλο κινητού πρόβλημα με τις χρεώσεις (κανένα βέβαια δεν ήταν smartphone) αλλά με το HTC "κατάφερα" -χωρίς να φταίω- να ξοδέψω μέσα σε 5 ημέρες 40 ευρώ!!!! Όταν μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι θα προωθηθεί το αίτημά μου ώστε να δούμε για ποιον ακριβώς λόγο χρεώθηκα αλλά μόλις είπα ότι έχω HTC Trophy μου συνέστησε να απενεργοποιήσω τα updates του κινητού. Κλείνοντας τα updates, το feedback και το find my phone το μόνο που μου έμεινε ήταν το data connection (και το 3g). Φυσικά, μου ξαναέφαγε όλη την κάρτα σε χρόνο dt μέχρι που απενεργοποίησα KAI την παροχή internet από τη WIND. Μου είχε καταναλώσει 30 ευρώ (τρεις κάρτες σε 5 μέρες, σήμερα έβαλα άλλη μία) . Αυτή τη στιγμή έχω κλειστό το data connection και δεν έχω πρόβλημα. To θέμα είναι ότι χρειάζομαι το internet της WIND και δεν μπορώ να διακινδυνεύω κάθε φορά που θα ανοίγω το data connection να μου τρώει σε λίγες ώρες όλη την κάρτα. Πριν λίγη ώρα συνειδητοποίησα πως αφού είναι απενεργοποιημένα τα updates και τα συναφή και κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως πχ το HTC Hub δεν τρέχει (παρά μόνο όταν μπω εγώ) ώστε να συνδέεται και να καταναλώνει megabytes, ότι αυτό που συνέδεε το κινητό μου ήταν οι Επαφές μου μέσω facebook ή windows live!!! Συνδεόταν κάθε 30 λεπτά για να κάνουν update και συγχρονισμό και φαντάζομαι ότι αυτή ήταν η πηγή του κακού. Μπήκα στις ρυθμίσεις τους, έθεσα να γίνονται MANUALLY οι συγχρονισμοί (στο λογαριαμό windows live και yahoo που έχω) και σκέφτομαι αύριο να ενεργοποιήσω το internet ξανά και ο θεός βοηθός! Στον αντίστοιχο λογαριασμό του facebook δεν είχε αυτές τις ρυθμίσεις οπότε φαντάζομαι ότι ΔΕΝ κάνει αυτόματα συγχρονισμό για τα profile news κτλ. Ήθελα να επιστήσω την προσοχή για αυτό και πόσταρα την εμπειρία μου. Συγγνώμη για το μακροσκελές και ΦΥΣΙΚΑ αν κάποιος μπορεί να διαφωτίσει την κατάσταση με σιγουριά θα του είμαι ευγνώμων!
×
×
  • Create New...