Jump to content

Ginta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Ginta

  1. Καλες γιορτες σε ολους αλλα καλη τυχη μονο σε μενα... δεν γινεται να κερδισουμε ολοι :)
  2. Καλη Επιτυχια σε ολους για το τυπικο, για το ουσιαστικο μονο σε μενα :p
  3. Ginta

    Sony Xperia T

    Ευχαριστω παιδια, κι εμενα το Τ μου αρεσει καλυτερα. Αρχικα πηγαινα για το SP (με λιγη οικονομικη υπερβαση) αλλα αυτο εχει θεμα με το wifi και το εχουνε γραψει παρα πολλοι κ το απεκλεισα. Κ τωρα κατεληξα σε αυτα τα δυο. Απλως αναρωτιεμαι αν το wifi ειναι θεμα γενικως των SONY ή των συγκεκριμενων συσκευων ή καθαρα θεμα τζοκερ ασχετου συσκευης. Απο οτι φαινεται ειναι κ λιγο τζοκερ οποτε παμε για το Τ κ ο θεος βοηθος :)
  4. Ginta

    Sony Xperia T

    Καλησπερα παιδια, ειναι ενα απο τα υποψηφια κινητα μου αλλα εχω δυο θεματα: 1) Εχω διαβασει στο ιντερνετ κ σε φορουμ οτι εχει θεμα με το wifi του. Οτι εχει αποσυνδεσεις κ οτι το range ειναι πολυ χαμηλο. Οτι πχ απο 6-7 μετρα απο το ρουτερ κ περα δεν πιανει καλα. Ειχε κανεις αναλογα προβληματα? 2) με προβληματιζουν λιγο τα 1850 mAh της μπαταριας, τη βγαζει τη μερα με μετρια προς βαρια χρηση? Βασικα ειμαι αναμεσα στο Τ κ το LG 4X P880 που ειναι στα ιδια λεφτα κ κυβικα περιπου... Ευχαριστω !!!
  5. Ginta

    Sony Xperia T

    Φιλε ταξιδιωτη (κ οποιος αλλος εχει παρει το κιν) μπορειτε να μας πειτε λιγο πιο συγκεκριμενα για το wifi? Γιατι οπως ανεφερε κ ενα παιδι πιο πανω κ σε αλλα φορουμς εξω φαινεται οτι υπαρχουν οντως αρκετα θεματα με το range του κ disconnections... Τοσο καιρο ειμαι αναμεσα στο SP και το Galaxy S3. Και τωρα που κατεληξα στο SP μαθαινω για το wifi... Πραγματικα ειμαι ενα κλικ πριν το παρω κ κολλαω μονο σε αυτο... Λενε οτι γενικως τα τελευταια SONY εχουν θεμα με το wifi. Αλλοι λενε οτι ειναι μια παραμετρος στον κωδικα που λεει οτι κατω απο καποια db σηματος να γινεται diconnect κ αυτη ειναι πολυ ψηλα σεταρισμενη. Την αλλαζεις αμα γινεις root κ βελτιωνεται καπως λενε αλλα τρεχα γυρευε... δεν σκοπευω να κανω rooting ετσι κ αλλιως. Οποτε περιμενω να ακουσω σχολια. Ευχαριστω εκ των προτερων ;)
  6. Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου για την ενημερωση. Με Kies δεν εχω δοκιμασει ακομα, αλλα θα το κατεβασω να δω τι παιζει. Το ξερω οτι δεν εχει ελληνικα, κ τωρα εχω περασει το HTC_ime ειναι κομπλε. Μια τελευταια ερωτηση: Αν βαλω την 2.3 JVI που ειπες θα χαθουν οι εφαρμογες κ οι ρυθμισεις μου? Σαν να γινεται format δλδ? Sorry αν βγηκα off-topic... Ευχαριστω κ παλι !!!
  7. Παιδια καλησπερα κ απο μενα. Διαβαζω τα τελευταια κ εχω αγχωθει λιγακι. Ειμαι νεος στο Android και πηρα πριν κανα μηνα το SGS μου απο ενα e-shop στο skroutz. Στις πληροφοριες του κινητου λεει τα εξης: (εχει 2.2.1) Εκδοση βασικου φασματος: I9000XXJPY Εκδοση Kernel: 2.6.32.9 root@sep-57 #1 Αριθμος κατασκευης: FROYO.XXJQ3 Ειχα διαβασει κατι αρθρα εδω στο φορουμ για την εξηγηση των παραπανω αλλα δεν εβγαλα ακρη:( Μπορει καποιος να μου πει τις βασικες πληροφοριες με βαση τα παραπανω? Λογικα ειναι εισαγωγης το κινητο αλλα ειναι επισημο το λειτουργικο? Εχω κανενα λογο να ανησυχω για την εγγυηση? Τωρα που λενε οτι θα βγει η 2.3 για SGS για Ελλαδα θα μπορω να την βαλω με το Kies? Η θα πρεπει να βαλω την αντιστοιχη 2.3 για τη χωρα απο οπου ειναι το κινητο? Ευχαριστω εκ των προτερων
  8. A) Αυτοματη ανανεωση Β) Συμβατοτητα με Go SMS Pro Γ) Παστιτσιο :) Σοβαρα τωρα, μαλλον η αυτοματη ανανεωση μου μυριζει... Οτι και να ειναι καλοδεχουμενο :)
  9. Με προλαβες :) Κι εγω ακριβως το ιδιο εκανα, το GO SMS ηταν το προβλημα, κ τωρα εμφανιζεται κ το πεδιο ιντερνετ κανονικα τα παντα ολα. Θα δοκιμασω να το ξαναπερασω απο πανω να δω τι γινεται, γιατι ηταν πολυ βολικο κυριως για τους 160 χαρακτηρες. icecbr δεν εννουσα οτι σωνει κ καλα φταει το app πριν, απλως επειδη ειχα ξεχασει να αναφερω καποια πραγματα ρωτησα μηπως τωρα ειχες καμια αλλη ιδεα (απλως επειδη σε ειδα οτι αρπαχτηκες λιγο :) ) Παντως ευχαριστω για αλλη μια φορα κ μπραβο σου κ για το καλο application κ για το χρονο που αφιερωνεις για τον καθενα!
  10. Εβαλα κ την 2.17 αλλα παλι τα ιδια :( Επισης κατι αλλο που τωρα το παρατηρησα, οταν ειπα οτι τα SMS ειναι σωστα εννουσα τα κανονικα SMS που ερχονται αφου πατησω ανανεωση. Τωρα παρατηρησα οτι εχει επιλογη Προβολη SMS μεσα στην εφαρμογη, σε αυτο δεν μου δειχνει τπτ, ειναι κενο. Αρα δεν περνανε τα SMS στην εφαρμογη απ'οτι φαινεται. Sorry κιολας που δεν το ειχα προσεξει/αναφερει νωριτερα, δεν ξερω αν σε βοηθαει αυτο τωρα. Επισης μια διαφορα που παρατηρησα τωρα στη 2.17 ειναι οτι οταν παταω ανανεωση, μου πεταγεται ενα popup για 2 δευτ. κ λεει "αιτημα ανανεωσης εσταλη" Μηπως φταιει το οτι χρησιμοποιω το Go SMS για μηνυματα? Γιατι μου φαινεται οτι εκανα κ μια αναβαθμιση κ σε αυτο πριν εμφανιστει το προβλημα. (Αν κ δεν νομιζω δλδ γιατι ειναι συμπληρωματικο του μαμισιου SMS, κ στο μαμισιο SMS τα στελνει στο background δλδ απλα το αναφερω Just in case). Αν δεν υπαρχει λυση, μηπως υπαρχει τροπος να βαλω την 2.15 οπου επαιζε κομπλε? Ευχαριστω κ παλι για το χρονο σου ;)
  11. Καλησπερα κ απο μενα κ συγχαρητηρια icebr για την εφαρμογη. Μεχρι προχτες ολα τελεια σε Samsung Galaxy S. Με το που εκανα update στην τελευταια 2.16 νομιζω, δεν δουλευει. Καταρχην εξαφανιστηκε το πεδιο για το Ιντερνετ απο το widget κ απο την εφαρμογη. Με το που παταω ανανεωση μου ερχονται ολα σε SMS κ στην εφαρμογη κ στο widget παραμενουν ολα κενα. Αναλυτικα μου ερχονται τα εξης sms με το που παταω ανανεωση: -Απο 1256: Το αιτημα σας καταχωρηθηκε -Απο 1256: Το υπολοιπο του λογαριασμου ειναι ταδε ευρω ληξιπροθεσμο κτλ κτλ -Απο Cosmote: Υπολοιπο ομιλιας κ SMS προς Cosmote -Απο Cosmote: Υπολοιπο ομιλιας προς αλλα δικτυα -Απο Cosmote: Υπολοιπο Ιντερνετ κ SMS προς αλλα δικτυα -Απο Cosmote: Ενημερωθειτε αναλυτικα .... στο cosmote.gr κτλ Δεν εγραψα τις λεπτομερειες γιατι τα δεδομενα στα SMS ειναι σωστα για ολα (ομιλια-sms-internet). Εκανα unistall το app, clean RAM, restart το κινητο, install ξανα το application αλλα παλι τα ιδια. Αν χρειαζεσαι κατι αλλο πες μου, ευχαριστω.
×
×
  • Create New...