Jump to content

kraskon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kraskon

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

kraskon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δεν εχω αντιρρηση μονο που δυσκολευομαι με τον ''γνωστο τροπο''!!!:wacko:....μετα θα θελω root ξανα?
  2. με kernel 4.1.A.0.562 θα παιξει η MIUI5 multilag η πρεπει να περασω τον kernel που δινει στην αρχη της σελιδας? κ αν ναι,περναει με τον γνωστο τροπο μεσω flashtoool?
  3. να πω ενα ευχαριστω στον φιλτατο soulfunkdjx για την βοηθεια του στην εγκατασταση της νεας μου rom και σε ολα τα παιδια που αφιερωνουν χρονο για την εξυπηρετηση μας!!!
  4. καλημέρα μάγκες. αυτό είναι το πρώτο μου ποστ σε αυτό το φόρουμ και είμαι νεο μέλος εδώ πέρα και για αυτό σας καλωσορίζω πρώτα.... το πρόβλημά μου είναι ως εξής. η αδερφή μου έχει ένα Xperia x10 mini και είπα να κάνω ένα πείραμα να βάλω cyanogen froyo, το θέμα είναι ότι έφτασα στην φάση που έκανα το update.zip με το CWMrecovery και η εγκατάσταση έγινε επιτυχείς, μετά απο restart το κινητό κόλλησε στο logo του cyanogen και δεν έκανε τίποτα. μετά απο μερικές προσπάθειες χωρίς να γίνει τίποτα το κινητό μάλλον έφυγε από μπαταρία και τώρα δεν κάνει τίποτα. το βάζω στο φορτιστή και δεν ανάβει ούτε καν το λαμπάκι, κάνω hardwre restart με την φάση που πατάω 2 κουμπιά και πάλη καμία ανταπόκριση... μήπως ξέρετε κάποια λύση να το σώσω το κινητό???? ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ Χ10 ΜΙΝΙ ΜΟΥ! ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑ ROOT ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. ΜΠΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΚΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΥΠΕΘΕΣΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ UPDATE ΘΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ!!! ΕΚΑΝΑ ''ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ'' ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΛΛΕΣ!! ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαία. Στο κόσμο των forum είναι σαν να φωνάζεις αλλά απαγορεύεται και από τους κανονισμούς. Χρησιμοποίησε πεζά όπως όλοι μας.
×
×
  • Create New...