Jump to content

euri

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by euri

  1. Βρε παιδιά είμαι με dev αλλά δεν έχει τέτοια επιλογή για root στο μενού δικαιωματα...!
  2. Καλησπέρα Ειμαι κάτοχος εδώ και 3 μέρες του prime. Οι εντυπώσεις γενικά καλές, πάει σφαίρα, αν και θα προτιμούσα μία rom τυπου cyanogenmod αντι του MIUI. Τελος πάντων ευτυχώς υπάρχει η κοινότητα ανάπτυξης της Ελληνικής Rom και κάτι γίνεται... Τελος πάντων εχω βάλει την dev 5.11.12, ολα μια χαρα εκτός από το root! Το root checker λέει ότι δεν ειναι root η συσκευη. Το superSU δεν δουλευει επίσης, και στο μενου ¨κεντρο ασφαλειας-->Δικαιώματα , δεν έχει κάποια επιλογή για ενεργοποίηση root. Τί κάνω λάθος?? Και μια δευτερη ερώτηση: Αφου δεν μπαινουν σε Miui τo xposed framework, εχει δοκιμασει κανεις τα wsm tools? Ειναι το ίδιο καλα? Ευχαριστώ!
  3. Sorry αλλα το έστειλα πριν σε λάθος άτομο... Ποιο πρόγραμμα έβαλες φίλε για το συγχρονισμό του exchange? είναι για συγχρονισμό κατευθειαν από τον server ή μέσω του outlook από το pc? Ευχαριστώ
  4. Καλησπέρα! Αγόρασα πριν 2 εβδομάδες και εγώ το 8020.Καλό το τηλεφωνο , πάραπολλες δυνατότητες αλλα η μπαταρία δεν έχει ούτε 2 μέρες αυτονομια!! 1) Αν φταίει το SPAlarm , υπάρχει κάτι καλύτερο? 2) Εχω και εγώ γρήγορη σύνδεση με το ιντερνετ. Θέλω να έχω πρόσβαση στο ιντερνετ από το 8020.Μπορεί να μου πει κάποιος αν απαιτούνται ρυθμίσεις στον Internet Explorer ή/και στο Συνδέσεις Δεδομένων? Και ποιές ακριβως? Να συμειώσω ότι το Active Sync είναι ενεργοποιημένο και δουλευει τέλεια στον υπολογιστή μου, μόλις συνδέσω το κινητό. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...