Jump to content

Brousko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    253
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Brousko

  1. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί λένε ότι το κινητό το σκοτώνει το miui. Εγώ που δεν έχω προβλήματα σε καθημερινή χρήση χωρίς παιχνίδια έιμαι μοναδικός? Το απέκτησα προσφατα, πολύ ωραία συσκευή πραγματικά και η curved οθόνη με έχει βολέψει πολύ γιατί χρησιμοποιώ τα κινητά με χειρονομίες. Και φοβερή ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τα poco.

  2. Χαίρετε ! Θέλω να αγοράσω ένα boxακι για internet, facebook και youtube...γύρω στα 50 ευρω.τι προτείνετε; Διαβάζω για πολλά διαφορετικά μοντέλα, τιμές...επεξεργαστές. Έχω χαθεί.
  3. Μετά από ένα μήνα χρήσης η μπαταρία είναι καλύτερη, η συσκευή θερμαίνεται λιγότερο, σίγουρα πιο γρήγορο και καλύτερη συμβατότητα με εφαρμογές λόγω android 9...το 6 παραγερασε...φωτογραφίες πάνω κάτω τα ίδια χωρίς bokeh όμως...το ir blaster δε βρήκα χρόνο να το ψάξω ακόμα αν λειτουργεί σωστά. Οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά. Μόνο με την εφαρμογή mc donalds ενώ δεν το έχω ρουταρει θεωρητικά μου βγάζει ότι είναι ρουταρισμενο και δεν ανοιγει...fb,viber,instagram,χάρτες,youtube,playstore λειτουργούν κανονικά...επίσης, έχω περάσει το τελευταίο magisk αλλά δεν ανοίγει για να το ρουταρω η να αφαιρέσω το ρουτ...δεν ασχολήθηκα παραπάνω όμως. 4g κανονικά...μένω κ Αθήνα βέβαια. Όταν μιλάω τηλέφωνο δεν σβήνουν τα hard πλήκτρα, μένουν φωτισμένα, ίσως υπάρχει κίνδυνος να πατηθεί κάτι...δεν ξέρω, δεν με ενόχλησε, δεν ασχολήθηκα.
  4. Τη δεύτερη κάμερα δεν εκμεταλλεύεται και επίσης ο ήχος του ακουστικού είναι λίγο δυνατά, δεν χαμηλώνει όσο θα ήθελα....καλύτερα όμως από την official που για μένα ήταν αρκετά σιγά. Η μπαταρία είναι καλύτερη και ανοίγει πιο γρήγορα τις εφαρμογές.
  5. Πέρασα android 9.0 pie, την evolutionx rom από το cool1. Μπαίνει πάνω από το android 6 χωρίς εγκατάσταση jui... Απλή εγκατάσταση μέσω twrp.Μέχρι τώρα δουλεύει καλά, διότι με την 6.0 είχα πρόβλημα με εφαρμογές τράπεζας και γενικότερα δείχνει να έχει παλιωσει.
  6. Σκεπτόμενοι μόνο τη φωτογραφική μηχανή...τί λέει σε σχέση με το p20 το Mi8? Και τα δύο με καλύπτουν από θέμα ταχύτητας, οπότε με ενδιαφέρει η καλύτερη φωτογραφία!
  7. Πολυ καλυτερη καμερα ομως.

     

    Σε αυτά τα χρήματα οι κάμερες δεν είναι καλές. Προσπαθείς, λοιπόν, να μη σέρνεται το κινητό. Σήμερα οι εφαρμογές της google "γονατίζουν" πολύ δυνατότερες συσκευές.

     

    O snap450 είναι σαφώς καλύτερος του exynos και αν συνυπολογίσεις και το βαρύ UI (αλλά όμορφο) της samsung δε μου φαίνεται καλή επιλογή. Καλύτερα να θυσιάσεις amoled οθόνη και τη λιγότερο κακή κάμερα για κάτι που θα είναι λειτουργικό.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Καλημέρα! Θέλω να πάρω ένα δώρο για τους γονείς μου και είμαι ανάμεσα σε xiaomi redmi 5 και Xiaomi redmi 6a. Η χρήση είναι πολύ βασική.. Κλήσεις, ίντερνετ και κανένα παιχνίδι. Απλά με ενδιαφέρει να έχει καλό ηχείο για τις κλήσεις και να μην κολλάει πολύ.. Το xiaomi redmi 5 δεν έχει πάρει Android 8, σωστά; ποιο από τα δύο θα μου προτείνατε;

     

    Αν τα βρεις ιδια τιμή Redmi 5 λόγω snapdragon. Επίσης, αν τα δεις από κοντά και τα 2 το redmi 5 -αν και παλαιότερο- φαίνεται πιο ποιοτικό. To 6α το μόνο που έχει είναι νεότερο android.

  8. Όσον αφορά το poco, δεν ξέρω γιατί όλοι γράφουν ότι έχει καλή κάμερα. Ότι δειγματα έχω δει είναι πολυ μετρια.

    Poco θα έπαιρνα αν είχα προτεραιότητα δυνατό soc και αυτονομία. Όχι για κάμερα

     

    Επιτέλους κάποιος το λέει! Οι xiaomi-vfm fanboys είναι η νέα μάστιγα μετά τους apple fanboys.

  9. Αυτο παντως οτι ειναι πιο ενεργοβοροι οι mediatek το επιβεβαιωνω και εγω γιατι οπως ειπα διαθετω δυο τηλεφωνα ενα απο καθε επεξεργαστη.Και οντως το xperia L1 που εχω σε σχεση με το nokia 5 και το honor 6a της συζυγου θελει πιο τακτικα φορτισμα,αναλογως βεβαια και της χρησης που γινεται.

     

    Το sony έχει 2600 μπαταρία και τα άλλα 3000 και έχουν διαφορετικά firmware. Δε συγκρίνονται.

  10. Δεν υπάρχει σε στοκ ρομ..Εγώ τα έχω βάλει αυτά στις custom τις δικές μου..Εκτός κι αν τα άβαλε και κάποιος άλλος σε custom..:lol::lol:

     

    Μιας και αναφέρθηκε, βλέπω στο 4pda LOS 14.1 για LeRee. Επίσης, βλέπω ότι κάποιοι δοκιμάζουν και Oreo, με προβλήματα και τα 2! Δεν έχω το χρόνο δυστυχώς να τα δοκιμάσω, αν κάποιος ψαχτεί ας γράψει.

  11. Η συσκευή ζεσταίνεται και σε μένα.

     

    Με το σήμα δεν έχω πρόβλημα. Ίσως καμιά φορά αν εναλλάσω τα δεδομένα από sim 1 σε 2 και ξανά να τρώει κανα σκάλωμα, αλλά γενικά όχι.

  12. Για να λάβω τα μηνύματα του Viber πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή. Έχετε καμμιά ιδέα;

     

    Ναι, πρέπει να μένει ανοιχτή.

  13. Όπως σου έγραψα...

     

    Το προβλημα ειναι οτι δεν εχει αναφερει καποιος να βρηκε την επισημη rom καπου για κατεβασμα. Επομενως, πρεπει καποιος να την κανει backup απ το κινητο του και να την ανεβασει. Εγω δυστυχως δεν την εχω, εχω μια που ειναι ιδια μεν, αλλα δεν εχει ελληνικα στο menu. Στο πληκτρολογιο, επαφες κτλ εχει εννοειται. Γραφω ποια εχω στο ποστ μου λιγο παραπανω, οπως και καποιος ακομα. Να την περασεις ειναι πολυ ευκολο αφου το κινητο ειναι ηδη ρουταρισμενο. Είναι απροβλημάτιστη εντελώς, μονο τα εληνικά λείπουν.
×
×
  • Create New...