Jump to content

NIKOS6RULES

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NIKOS6RULES

  1. Καλησπέρα παιδιά και σε εμένα το έβγαλε το ίδιο σφάλμα με τον παραπάνω μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει είναι μεγάλη ανάγκη...
  2. ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ!!!!!:yahoo::yahoo: το έψαχνα από τότε που βγήκε!!!
  3. Μήπως γνωρίζει κανείς τον τίτλο του τραγουδιού που ακούγετε από πίσω στη συγκεκριμένη σκηνή στη σειρά με λένε Βαγγέλη http://www.megatv.com/melenevaggeli/default.asp?catid=24891&subid=2&pubid=29241985 από το 30:11 μέχρι 31:40. Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα παιδιά.Τελικά το πήρα από την vodafone και δεν έχει καμία διαφορά.Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας.Αν μπορούσατε να μου πείτε κάποιες free εφαρμογές γιατί αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα.Ακόμα θα ήθελα λίγη βοήθεια με τις playlist, υπάρχει κανένας απλός τρόπος για να φτιάξω και να μπορώ να προσθέσω τραγούδια από την κάρτα μνήμης?Ευχαριστώ.
  5. ευχαριστώ με βοηθήσες πολύ φίλε.
  6. ειμαι καινουργιος στο forum και χρειαζομαι λιγο την βοηθεια σας.θελω να παρω ενα x10 mini pro και ενω ειμαι χρηστης what's up μπορω ομως να το βρω μονο στην vodafone.στα υπολοιπα μονο παραγγελια.επειδη το βιαζομαι μιας και μου χαλασε το παλιο μου κινητο.μηπως ξερει καποιος ποιες θα ειναι οι διαφορες απο το κανονικο?και θα υπαρχει προβλημα που θα χρησιμοποιω αλλη εταιρια? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
×
×
  • Create New...