Jump to content

deleted_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About deleted_gr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

deleted_gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημέρα, σκέφτομαι από android να περάσω στα win. Και έχω απορία για τη μεταφορά των επαφών μέσω bluetooth από κινητό HTC android στο 640 μήπως αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Δεν θα γίνει με συγχρονισμό μέσω pc ή επαφών (π.χ. gmail κλπ), απλά θα σταλούν με bluetooth από τη μία συσκευή στην άλλη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αν το θέμα μου είναι άσχετο με τα υπόλοιπα εδώ, ζητώ συγνώμη κι αν θέλετε μου υποδεικνύετε το σωστό thread.
  2. για ποιο λόγο συνδέετε "άμεσα και αμετάκλητα" την μεταφορά επαφών από ένα κινητό σε άλλο με το gmail? η διαδικασία έχει πολλούς τρόπους να γίνει. είτε με συγχρονισμό με gmail είτε μέσω pc και htc sync και συγχρονισμό με outlook είτε... πάρα πολύ απλά με bluetooth.
  3. εννοείται ότι είτε έχεις ζελατίνα είτε όχι, η οθόνη χρειάζεται καθάρισμα. Το καλύτερο για καθάρισμα είναι να χρησιμοποιείτε ένα πανάκι που καθαρίζετε γυαλιά (οράσεως ή ηλίου). Ποτέ ασφαλώς υγρά. Δεν υπάρχει λόγος. Επειδή είχα αναφέρει ότι έχω προμηθευτεί τις ζελατίνες τις HTC... επιβεβαιώνω ότι τη δική μου την τοποθέτησα και είναι άριστη η εφαρμογή και χωρίς φουσκάλες.
  4. επισήμανση. Είχα πρόβλημα στην προσπάθεια σύνδεσης στο internet μέσω υπολογιστή. Επικοινώνησα με την υποστήριξη της HTC όπου και εξυπηρετήθηκα. Μου ζήτησε να αφαιρέσω την μπαταρία με το τηλέφωνο σε λειτουργία. Μετά να την τοποθετήσω και πάλι. Ενεργοποίηση τηλεφώνου... Καλώδιο σύνδεσης με Η/Υ... επιλογή σύνδεση στο Internet κλπ... Και όλα καλώς. Τελευταίο αξεσουάρ προστατευτική θήκη σιλικόνης. Εφαρμόζει άριστα, βελτιώνει την λαβή. Δεν αγοράστηκε από ebay, αλλά από Ελλάδα. Μάρκα... εντάξει δεν επιτρέπεται να το γράψω... αλλά ας δοκιμάσω... :"πούρο" λοιπόν και κατάστημα... όχι "άγγλος"... ο άλλος με τα πολλά ράμα(τα).
  5. Έχω γράψει εδώ για ζελατίνα. Μπορεί να είναι ακριβή, αλλά αυτό που κάνει είναι εξασφαλισμένο.
  6. χαιρετώ το forum! έχει χρόνια που το παρακολουθώ και πολλές φορές έχω ανατρέξει εδώ για βοήθεια ή συμβουλές. Πριν από ένα δεκαήμερο αγόρασα το HTC Wildfire S, σε purple (εντάξει... εξάντλησα όλη μου την τόλμη :ninja:) χρώμα το οποίο νομίζω ότι μάλλον το αδικούν οι φωτογραφίες. Προέρχομαι από το XPERIA X1 και έχω ήδη προσαρμοστεί στο android, πράγμα αρκετά εύκολο! Έχω τοποθετήσει την προστατευτική ζελατίνα της ίδιας της HTC. Ξέρω ότι σίγουρα τις έχω χρυσοπληρώσει, απλά καταθέτω ότι η εφαρμογή είναι άριστη και η απόκριση της οθόνης έχει βελτιωθεί. Όχι "νομίζω" πως έχει βελτιωθεί. Κατηγορηματικά... Είναι καλύτερη η απόκριση. Η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται από τη χρήση. Αν το πιάσεις και πλακωθείς με wifi, bluetooth, downloading, παιχνίδια κλπ κλπ θα σου βγάλει μία μέρα. Προς το παρόν είμαι στην τρίτη ημέρα από τη φόρτιση και η μπαταρία ακόμα κρατάει. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει παρά μόνο για την κλασική τηλεφωνική επικοινωνία. Η φωτεινότητα της οθόνης είναι εξαιρετική τουλάχιστον σε σχέση με το XPERIA X1. Ακόμα και την ημέρα σε εξωτερικό χώρο τα menu διαβάζονται πανεύκολα. Το μέγεθός του δεν το βρίσκω ούτε μεγάλο ούτε μικρό. Είναι υποκειμενικό και εξαρτάται από τη χρήση ή το πώς θέλει να το χρησιμοποιήσει κανείς. Σίγουρα δύο ίντσες παραπάνω θα εξυπηρετούσαν πολύ καλύτερα την πληκτρολόγηση, αλλά θα καταλάμβαναν και περισσότερο χώρο στην τσέπη μου. Οπότε με την υφιστάμενη διάσταση είμαι καλυμένος. Διαβάζοντας το ebike στο κινητό διαπίστωσα ότι ανταποκρίνεται αρκετά αργά. Σίγουρα μία μεγαλύτερη οθόνη θα ήταν πιο εύχρηστη, αλλά το τηλέφωνο αργεί στο zoom in και zoom out. Ίσως να φταίνε τα συγκεκριμένα pdf του περιοδικού που είναι σίγουρα "βαριά" και πιθανόν να διαβάζονται πολύ πιο εύκολα από ένα tablet.
×
×
  • Create New...