Jump to content

catherinejohn22

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About catherinejohn22

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

catherinejohn22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα!μπορεις να μας πεις σε ποιο ιδιωτικο ιεκ πηγεςς?γτ εγω εδω στην αθηνα οταν πηρα τηλ για να ζητησω να αγορασω το βιβλιο αυτο με ερωταπαντησεις της ειδικοτητας μ ειπανε οτι δεν τησ πουλανε.τις δινουν μονο σε αποφοιτους απο το ιεκ τους.
  2. Καλησπέρα παιδιά.έχω τελειωσει στελεχος τραπεζικων εργασιων!εδωσα το σεπτεμβριο πιστοποιηση και φυσικα δεν περασα αφου δεν καταφερα να βρω τις απαντησεις απο πουθενα!εγραψα οτι θυμομουνα με αποτελεσμα να κοπω στο θεωριτικο μερος!αποψη μ?μην παει κανεις να δωσει πιστοποιηση εαν δεν εχει απαντημενες ολες τις ερωτησεις.οι πιθανοτητες να περασετε ειναι ελαχιστες.στο πρακτικο κομματι ειναι πιο ευκολα τα πραγματα οπου αν οντως εχετε γνωση του αντικειμενου θα περασετε πιο ευκολα!το θεωρητικο ομως οχι.δεν θελουνε σαλτσες κλπ.θελουν ακριβεις ορισμους,λυσεις ασκησεων και τιποτα παραπανω 'η λιγοτερο.οσοι ειστε ετοιμοι και δωσετε στις επομενες εξετασεις ευχομαι καλη επιτυχια!εγω δεν νομιζω να δωσω αφου ακομη παλευω για την ευρεση των απαντησεων.
  3. Καλησπέρα.Πέρισυ το καλοκαίρι τελειώσα την ειδικότητα στέλεχος τραπεζικών εργάσιων και μόλις σήμερα ξεκίνησαν οι υποβόλες αιτήσεων για την πιστοποίηση.οι ερωτήσεις είναι οι ίδιες με των προήγουμενων χρόνων.αν κάποιος έχει τις απαντήσεις ή ξέρει που μπόρω να τις βρώ θα με βοηθούσε.:)
×
×
  • Create New...