Jump to content

mrl_oa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mrl_oa

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

mrl_oa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας, δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί ξανά..αλλά μήπως κάποιος το έχει στείλει για service? εγώ μιλούσα κυρίως με το handsfree..μία μέρα ξαφνικά σταμάτησαν να με ακούνε..εγώ κάτι λίγο άκουγα!αγόρασα άλλο handsfree (κρίμα τα λεφτά μου) πήγα να το χρησιμοποιήσω και τα ίδια.. δοκίμασα και ένα άλλο και δεν λειτουργεί..ακούω λίγο όταν μου μιλάνε αλλά δεν με ακούνε όταν μιλάω! Το περίεργο είναι πως μπορώ να ακούσω κανονικά μουσική κλπ. Αυτά..μήπως έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο?
  2. για πρώτη φορά χρησιμοποίησα το GPS του..και το NDrive..και πρέπει να πω πως είμαι τρομερά δυσαρεστημένη με το συγκεκριμένο πρόγραμμα!! Είχα να πάω σε μία διεύθυνση πάνω στην παλιά παραλιακή στο Μοσχάτο!!έβαλα τον δήμο Μοσχάτου και επέλεξα διεύθυνση! Να μην σας πω πως με τα πολλά έφτασα κοντά στον Άλιμο!γιατί ενώ είχα βάλει τον δήμο το παρέκαμψε!! Ευτυχώς είχα και το HTC μου μαζί και έβαλα εκεί την διεύθυνση οπότε έφτασα! (Δεν μένω Αθήνα,οπότε δεν γνωρίζω τις περιοχές και τους δρόμους)
  3. λοιπόν,σε εμένα αν και στην αρχή τελείωνε η μπαταρία μέχρι το βράδυ..αυτήν την στιγμή διανύω την 3η ημέρα που έχει μπαταρία..μάλιστα το widget που έχω βάλει λέει πως έχει 71%!! Αλλά...αυτές τις μέρες το χρησιμοποιώ ελάχιστα,απενεργοποίησα την δόνηση στο πληκτρολόγιο και το wifi το ανοίγω όταν το χρειάζομαι..μετά από αυτά το έκλεισα και το ξανάνοιξα και τα αποτελέσματα αυτά που ανέφερα!!
  4. Ααα..οκ! κατάλαβα τι γίνεται..σε ευχαριστώ πολύ!!
  5. δεν το κρατάω από την οθόνη..στο μάγουλο ίσως να ακουμπάει..αλλά και πάλι..τόσο ευαίσθητο ειναι? :confused:
  6. Λοιπόν..πέρα από το θέμα NDrive.. ολοκλήρωσα μία μέρα χρήσης!Παρατηρήσεις: 1.Η μπαταρία όντως δεν κρατάει ιδιαίτερα.... 2.Όταν μιλάω στο τηλέφωνο πατιούνται κουμπιά...το μεγάφωνο και η σίγαση...μετά δείχνει να κολάει όταν προσπαθώ να τα πατήσω για να απενεργοποιηθούν !αν έχει κάποιος κάτι να προτείνει ευπρόσδεκτο!! 3.προβλήματα με το Wifi δεν υπάρχουν.. 4.γενικά με βόλεψε..αν και θα δυσκολευτώ να το συνηθίσω μετά από 2,5 χρόνια με το HTC!
  7. πάντως το κορυφαίο που μου είπαν είναι πως το GPS ουσιαστικά είναι το app που λέει "πλοήγηση"!!! Και παράβλεψαν το γεγονός πως όταν το ανοίγεις έχει προειδοποίηση να μην χρησιμοποιείται στην οδήγηση!!
  8. απλά πλέον νομίζω πως υπήρχαν χάρτες σχεδόν σε όλα...τα υπόλοιπα τους ξέφυγαν μάλλον... και απλά η δικαιολογία πλέον είναι πως ισχύει μόνο για νέα σύνδεση... αυτό που είπα στην τύπισα στην Wind (στο κατάστημα) είναι πως εάν την συσκευή που μου έδωσε την έδινε σε κάποιον που έκανε νέα σύνδεση εάν θα έκανε κάτι διαφορετικό..και μου λέει..ναι,θα έδινα το φυλλάδιο!!δεν θα έκανε κάτι διαφορετικό στην συσκευή..απλά μάλλον είμαι άτυχη!!μου έτυχε συσκευή που μέσα δεν είχε τους χάρτες (καταλάθος;) και επειδή δεν έκανα νέα σύνδεση δεν τους ενδιαφέρει να το ψάξουν...
  9. πήγα πριν στην Wind και μου είπαν πως οι δωρεάν χάρτες ισχύουν μόνο σε νέες συνδέσεις..εγώ που έκανα ανανέωση συμβολαίου δεν το δικαιούμαι και πρέπει να τους αγοράσω...εντωμεταξύ..όλοι οι χάρτες έχουν 19 ευρώ..τις Ελλάδας έχουν 29!!! Δημήτρη εσύ το πήρες με νέα σύνδεση Wind?
  10. Καλημέρα σας,πήρα στο τηλέφωνο που αναφέρετε στο φυλλάδιο της Wind και μου είπαν πως το ΙΜΕΙ μου δεν είναι στην λίστα της Wind που δικαιούσαι χάρτες :wacko:
  11. update στο προηγούμενο post μου...προχώρησε η διαδικασία αλλά πλέον κολλάει στο βήμα που είμαι στα προϊόντα μου...δεν κάνει κάτι..
  12. Καλησπέρα σας...προσπαθώ να εγκαταστήσω το Ndrive σύφωνα με τις οδηγίες...με βγάζει να επιλέξω γλώσσα και μετά προχωράει..σε κάποια φάση μου βγάζει "Missing image file!For assistance visit http://www.ndrive.com " Αυτό είναι το σημείο που σύμφωνα με τις οδηγίες λέει πως δεν υπάρχουν οι χάρτες?μετά τι κάνω? μπέρδεμα!!!:wacko::wacko: επίσης...προσπαθώ να βάλω ήχους κλήσης της επιλογής μου και δεν μπορώ...ακολούθησα τις οδηγίες παραπάνω!!
×
×
  • Create New...