Jump to content

Fliflikos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Fliflikos

  1. Ευχαριστω πολυ,για την βοηθεια! Δεν ξερω αν θα τα καταφερω,παντως ευχαριστω πολυ! Μηπως να εκμεταλευτω λιγο ακομα τις γνωσεις σου; Ξερεις μηπως {η οποιος αλλος γνωριζει,ας πει} με ποια router εχει καλυτερη συμβατοτητα το ideos x5,γιατι με το δικο μου_Thomson δεν τα παει πολυ καλα:O Ευχαριστω πολυ για το χρονο σου!
  2. Φιλε Iakoboss7 ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερων!:) Μηπως θα μπορουσες να μου πεις πως γινεται αυτο που λες, και που μπορω να το βρω;:O Δηλαδη ειναι κατι απλο για να γινει,και αν δεν τα καταφερω τοτε,μπορω να κανω επαναφορα; Ευχαριστω πολυ! Συγνωμη,μολις τωρα ειδα ολοκληρο το μηνυμα σου για το post! Λες,να βοηθησει;
  3. Πολλες φορες! Αφησα και την μπαταρια να αδειασει τελειως, την εβγαλα και απο τη συσκευη για καποιες ωρες_τιποτα:( Σκεφτομαι να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων-δεν ειμαι Root. Φοβαμαι οτι και παλι δε θα γινει τιποτα και τζαμπα θα ψαχνω να το συμαζεψω μετα! Δυστυχως το προβλημα με το Bluetooth ειναι ενα σημαντικο προβλημα, ουτε που θελω να σκεφτομαι πως θα χρειαστει να το αφησω στη wind για επιδιορθωση:blink: Βοηθεια παιδια!
  4. Παιδια καλησπερα! Εχω το τηλ. περιπου 3μηνες και ειναι υπεροχο! Εχω ομως ενα σοβαρο προβλημα με το Bluetooth εδω και 2 ημερες :( Ξαφνικα και χωρις να εχω βαλει καμια καινουρια ρυθμιση _εφαρμογη, οταν παω να ανοιξω το Bluetooth αυτο ενεργοποιηται και απενεργοπιειται στο δευτερολεπτο απο μονο του:-( Δηλαδη κανει on _off συνεχεια χωρις να μενει καθολου σταθερο! Πραγμα που σημαινει οτι δεν μπορω να το χρησιμοποιησω :( Παρακαλω,οποιος εχει να μου δωσει καποια λυση,τον παρακαλω πολυ,μα με βοηθησει! Ευχαριστω πολυ!
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ! ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤOΧΗ ΜΟΥ ΤΟ Χ5 ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ WIFI !!! ΕΝΩ ΕΧΩ full ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛ.ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟ Router ΜΟΥ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ Internet :( TO ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΣΩΣΤΑ:mad:...ΕΝΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ.ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Router ΜΕΣΩ PC ! ΞΑΝΑΕΔΩΣΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ!!! 2 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ- ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΣΩ 3g ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ(q card - cosmote) -ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ Router ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΗΛ.:( ΕΚΑΝΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ - ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ:blink: ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:cry:cry: ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!!: ΕΝΑ 2 ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ¨... ΕΝΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ NDrve ... ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ NDrve ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΙΜΕΙ ΤΟΥ ΤΗΛ. ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Η Huawei:blink: κατοπιν που επικοινωνησαν οι ιδιοι με την εταιρια τους ειπαν ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ Ideos X5 ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΑΡΤΕΣ:mad: ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η Wind ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ:( ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ WIFI ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ- ισως μονο αργη μεταφορα αρχειων μεσω Blootooth . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ anyway! -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone.
×
×
  • Create New...