Jump to content

Elvetos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Elvetos

  1. Ανοιξε εναν browser π.χ Chrome,I.Exlporer κτλ και στη γραμμη των διευθυνσεων πληκτρολογησε "192.168.1.1" Αν παλι δε μπαινεις κλεισε το ρουτερ,στο πισω μερος εχει ενα κουμπακι,κρατα το πατημενο για καποια δευτερολεπτα (15") και ανοιξε το παλι.Θα εχει γυρισει στις εργοστασιακες ρυθμισεις.Κανε οτι και απο πανω,βαλε password κ οτι ζηταει κ πιθανοτατα θα εισαι κομπλε..;)
  2. Για δές εδώ..εγώ τουλάχιστον με αυτό τον οδηγό δεν είχα πρόβλημα..!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294476 Τους φακέλους /system κτλ θα τους δεις απο το τηλεφωνο σου με τον Root Explorer..
  3. Μη το ξαναπεις,τιποτα δεν εκανα,ενα απλο google-search! Χαιρομαι που επανηλθε! :D
  4. Φιλε μου δε γνωριζω γιατι δεν ειχα αντιμετωπισει προβλημα οταν εκανα τη συνδεση κινητου-gmail..:wacko: Εσυ δε μπορεις να συνδεθεις μονο στο gmai η και στα google,market? Με μια προχειρη ματια που εριξα παντως συστηνεται για τετοιο θεματακι απλη επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων! Το μονο που χανεις ειναι οι ρυθμισεις του τηλεφωνου (ωρα/ημερομηνια,σημειωσεις ημερολογιου)και επαφες(αν δεν τις εχεις στην sim), ο,τι αλλο ειναι στην καρτα μνημης(φωτογραφιες,ηχοι,κτλ) δεν χανονται.
  5. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=280944 ;)
  6. Στο συγκεκριμενο τοπικ δεν πρεπει να διαβασα τις 300 μεσαιες σελιδες..:O Σε γενικές γραμμές όμως ενημερώθηκα πλήρως! Τα FAQ είδα πολύ αργότερα οτι υπάρχουν!!:lol: Και ναι τα διαβασα και αυτα!!
  7. Καλησπερα σε ολους! :) Εδώ και μιά εβδομάδα είμαι περήφανος κάτοχος του Mini-pro! Τις τελευταίες 5 ημέρες διάβασα σχεδόν όλα τα ποστς που αφορούν αυτό το κινητό! Η αλήθεια είναι πως κάηκα λιγάκι,δεν είχα ιδέα τι εστι root,debrand κτλ.. Με αρκετο χρονο που αφιερωσα βρηκα ακρη ομως! Πολλά ευχαριστώ στα παιδιά που έκατσαν και έγραψαν τους οδηγούς! Και ακομα πιο πολλα ευχαριστω σε οοοολους αυτους που ρωτουσαν πραγματα τα οποια ειχα κ εγω απορια και δεχονταν σωρο απαντησεις..Με βγαλατε απο τη θεση να ρωτησω εγω! ;) Μέσα σε 5 ημέρες το Mini-pro μου είναι rooted-xrecovered-LinkSd'd-titanium backup'd-root exlored και γεμάτο εφαρμογές και παιχνίδια! :D :D Με τη μπαταρια έχω ενα ζητημα βεβαια οπως και πολλοι αλλοι,κραταει γυρω στη 1,5 μερα αλλα για να μαι ειλικρινης του'χω βγαλει τα ματακια για κινητο! :happy: Αυτά απο εμένα,συνεχίστε την καλη δουλειά!
×
×
  • Create New...