Jump to content

georged91

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georged91

  1. Καλησπερα παιδια! Ξερετε κανα καλο addon ή καποιο link στο sportsdevil που να εχει καλη ποιοτητα euroleague? για nba ας πουμε εχω βρει τελεια ποιοτητα ( εχω βαλει το SpinzTv wizard που το εχει σεταρει απο μονο του )
  2. Καλησπέρα παιδια και χρόνια πολλά! Μόλις πήρα ένα Dolamee D9.ειχε μέσα το kodi αλλά λέω να τα κάνω όλα από την αρχή.να βάλω kodi η spmc όπως λέει ο οδηγός για amlogic επεξεργαστές; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. Διαβασα αρκτετες σελιδες και στις περισσοτερες μαλωναν για ενα προβλημα..Ειδα οτι πιο πολλοι λεγατε το mini M8S και το Beelink GT1..Απλα επειδη το θελω μονο για ταινιες γι αυτο ρωτησα ποιο μου προτεινεται ? Γιατι το ενα ειναι οκταπυρηνο και το αλλο τετραπυρηνο..
  4. μαγκες καλησπερα! θελω να αγορασω ενα boxaki κ εγω και θελω τα φωτα σας! Το χρειαζομαι μονο για ταινιες κυριως kodi. Δεν ειχα ξανα ποτε μου κατι αντιστοιχο οποτε θελω να μου προτεινετε την πιο vlf επιλογη και γενικα τι να ψαξω.(Η tv δεν ειναι 4k) και budget μεχρι και κοντα στο 50αρικο.Ευχαριστω προκαταβολικα! Υ.Γ Τις ταινιες δεν θελω να τις κατεβαζω και να τις βλεπω αλλα να τις βλεπω εκεινη την στιγμη (οπως το Popcorn)
  5. καλησπερα στην παρεα! εχω greek stable 7.5.2..το μονο θεμα που αντιμετωπιζω ειναι με τα ακουστικα..μερικες φορες κολλαει και μου διχνει οτι ειναι κουμπωμενα τα ακουστικα ενω δεν ειναι με αποτελεσμα να μην εχω ηχο στο ακουστικο παρα μονο στο ηχειο..(τερματιζω εφαρμογη με ηχο την ξανανοιγω με ακουστικα και καπως ετσι μερικες φορες διορθωνεται)αλλα ειναι πολυ σπαστικο! μου προτεινετε καποια αλλη ρομ ? ας πουμε του gkalen ? ποια θεωρειτε καλυτερη ?
  6. Χαχαχαχα! :lol: :lol: για το Μiui 8 που σε ρωτησα τελικα ισχυει ?
  7. αρα θα το παρω με nl εξ αρχης! ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση.Αυτη δλδ ειναι κανονικα με miui 8 ? Απ ότι βλέπω εχεις κ εσυ το κολλημα με το "ή" ε? Και εγω το κανω καταργηση προτασης και μολις βαλω ενα "ή" μετα παλι σε καθε "η" μου βαζει τονο :P
  8. Καλησπερα στην παρεα! Οταν ειχα παρει το κινητακι το thread ειχε μολις 200+ σελιδες..τωρα απ οτι βλεπω εχει ξεφυγει! Θελω τα φωτα σας σε κατι..Θελω να το παρω για εναν φιλο μου τωρα το κινητο και μου εχει μια επιλογη στις ρομ που δεν την θυμαμαι.. Αναλυτικοτερα (vickmall) Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language)) αυτη εδω ποια ειναι ??? εγω την multi θυμαμαι που ειναι πολυ κακη.. Official Stable Global Rom(OTA update&No Greek Language) Official DEV CN Rom (Only Chinese&English language) επισης συνεχιζει να υπαρχει προβλημα με sg post? προτεινεται να το παρω με nl ? υ.γ εγω ειμαι σε GTV stable 7.5.2.την 8 την φοβαμαι ακομα+factory reset αν κ απ οτι εχω διαβασει γινεται και χωρις αλλα το σωστο λενε ειναι με factory rst
  9. χθες το βραδυ κατα τις 12
  10. Εμένα αυτό http://postimg.org/image/3r48m0sln/
  11. Δεν πειράζει και εγώ πάνω στην βιασύνη μου το έκανα έτσικ δεν μπήκα advanced..απλά τσατιστηκα πολύ εκείνη τη στιγμή που έπρεπε να τα κατεβαζω όλα από την αρχή και βασικά το χειρότερο με τις ρυθμίσεις! Γιατί είναι πολύ μπελαλιδικες είναι η αλήθεια...και λέω άμα είναι έτσι σε κάθε update τον ηπιαμε!
  12. Έκανα wipe χωρίς να μπω στο advanced wipe.δεν κάνει αυτά τα 2 wipe το απλό;και μετά απο το install πέρασα τη rom.ο ταμ άνοιξε ήταν όλα από την αρχή..έπρεπε να μπω στο advanced?
  13. τις εφαρμογες δλδ που ειχα και τις ρυθμισεις που ειχα και χανονται δεν επρεπε να το αναφερεις ?
  14. Η καλυτερη λυση οσο κι αν σας φαινεται αστειο και ριψοκυνδινο ειναι στο φουρνο για καμια 1 ωρα γυρνοντας τον διακοπτη ισα ισα μολις κανει το τσακ οτι αναψε.Το πιστολακι εκτος οτι μπορει να σπρωξει την υγρασια σε αλλες επαφες ανεβαζει και πολυ παραπανω θερμοκρασια απ οτι σας λεω στο φουρνο.Τεσταρισμενο αρκετες φορες
  15. τελεια σ ευχαριστω για την απαντηση!πολυ ωραια η φωτογραφια! τις φωτογραφιες τις τραβατε με το original app για φωτογραφιες που εχει η ελληνικη η βαζεται καποιο αλλο ?
  16. Δεν χανω τιποτα ετσι ε ?
  17. Παιδια πως θα γινει η αναβαθμιση απο 7.2.5 οταν με το καλο βγει η αναβαθμιση?μεσα απο twrp η απο το αναβαθμιση?
  18. Παιδια πως γινεται να απενεργοποιησουμε ,στο viber συγκεκριμενα ,να ξυπναει την οθονη ενω ειναι κλειδωμενο και να φαινεται το παραθυρακι του ? εχω απενεργοποιησει απο τις ρυθμισεις-κλειδωμα οθονης-ενεργοποιηση οθονης με καθε νεα ειδοποιηση, αλλα στο viber γινεται αυτο που σας λεω.Δεν θελω να βγαλω τελειως το αναδυομενο παραθυρο,γιατι θελω να εμφανιζεται οταν ειναι ξεκλειδωτο το κινητο.Απλα δεν θελω να ξυπναει την οθονη και να δειχνει το μηνυμα στο παραθυρακι του.(Δεν το εχω επιλεγμενο το viber να φαινονται οι ειδοποιησεις στην οθονη κλειδωματος ) . GTV stable 7.2.5
  19. να κάνω δηλαδη backup με αλλο προγραμμα ? τι προτεινεις να κανω ? (ψαχτηκα και λιγο χειροκινιτα να βρω τη διαδρομη να πεταξω μεσα το αρχειο που ειναι τα dialogs αλλα δεν βρισκω τη διαδρομη)διαβασα και εναν οδηγο που εχει στο mui.gr για titanium αλλα και παλι δεν τα καταφερα. μονο το viber ειναι που θελω να κανω backup.
  20. εχει καταφερει κανεις να κανει restore backup απο αλλο android με titanium backup? συγκεκριμενα για το viber.ενω κανω restore data το ανοιγω και για 2 sec φαινονται ολα τα παλια μηνυματα αλλα μετα με πεταει απο την αρχη για ενεργοποιηση viber Κλπ.. καμια ιδεα κανεις ? GTV stable 7.2.5
  21. βοηθεια κανεις ??? :(
  22. Ευχαριστω για την απαντηση!Δεν ειχα προβλημα σε 8,6" ξεκλειδωσα :P
  23. :cry::cry::cry::cry: ατυχια !
  24. Καλημέρα παιδιά! Παραγγελία 6/5 απο vickmall και μου ηρθε στα χερια μου σημερα για όσους ρωτανε για sg post.Να σας ρωτησω επειδη εχω 2 sim μια cu και μια what's up τα application my vodafone και what's up τρεχουνε σωστα ανεξαρτητα απο το σε ποια θεση θα εχεις τις καρτες? εννοω αν δεν εχεις ας πουμε την whats up στην 1η θεση δεν τρεχει το app?γιατι το εχω δει σε αλλα κινητα.Ξερει κανεις να μου πει για να δω ποια να παρω nano και ποια micro ? Παω και για ξεκλειδωμα και περασμα ελληνικης :D Edit: εχω την China dev 6.3 και μου ηρθε update για 6.5. Να το κανω πριν ξεκλειδωσω η δεν εχει νοημα ?
×
×
  • Create New...