Jump to content

pabaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by pabaras

  1. καλημέρα ανοιξε το μενού του wifi μπες στις σύνθετες ρυθμίσεις και απενεργοποιήσε τον 'έλεγχο προσβασιμότητας στο internet'

     

    Στάλθηκε από το HUAWEI RIO-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Tα δοκιμασα ολα αλλα τιποτα. και τελικα σημερα αλλαξα το θεμα ως δια μαγειας ολα πανε τελεια συνδεεται κανονικα στο w.f ακομα προσπαθω να καταλαβω τι εφτεγε.

  2. Ωραιο τηλεφωνο αλλα μπορειται να μου πειται γιατη δεν συνδεεται σε αποθηκευμενο wf αυτοματα και θελη να πας στις ρυθμησεις παρολο οτι του εχω επιλεξη παντα συνδεση.
  3. Δεν γίνεται Jb μετά(ακόμη)

     

    αλλο εννοω..προσπαθω να το κανω update και εκεινη την στιγμη που παει να το εγκαταστησει μου λεει σφαλμα,προεκυψε ενα σφαλμα και διακοπηκε η εγκατασταση..το χω ξαναπροσπαθησει αλλες 5 φορες αλλα τιποτα ολο μου βγαζει σφαλμα!:mad:..Γιατι τι κανω λαθος??πρεπει μηπως να το κανω unjailbrake?

  4. Το υψόμετρο όπως και λοιπά γεωγραφικά στοιχεία τα λέει το GPS.

    Για το πόσο ακριβείας θα είναι εξαρτάται από τους πόσους δορυφόρους βλέπει το σύστημα εκείνη τη στιγμή.

    Συμφωνω..αλλα καμια application δεν ξερεις??

  5. Παιδιά γεια σας!!!Να πω για αρχή πως είμαι άσχετη από όλα αυτά.Έχω πάρει όλες τις σελίδες σας και διαβάζω μήπως και καταλάβω πως κάνουμε jailbreak σε iphone 4s, αλλά δεν τα καταλαβαίνω και καλά.Θέλω να κάνω jailbreak για να κατεβάζω εφαρμογές που χρειάζομαι..αλλά κανείς δε μπορεί να με βοηθήσει με κάποιες παραπάνω πληροφορίες.Γνωρίζετε πως γίνεται ή κάποιο site που να λέει τα βήματα απλά και κατανοητά?Έχω βρει ένα site αλλά δε ξέρω αν επιτρέπεται στο φόρουμ εδώ,να βάλω τη διεύθυνσή του..:O

    Μπορείτε να με βοηθήσετε???:cry:

    http://www.idownloadblog.com/2012/05/25/how-to-jailbreak-ios-5-1-1-absinthe-2-0/ πυστευω πως θα σε βοηθησει..:)

×
×
  • Create New...