Jump to content

CosmoManager

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About CosmoManager

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

CosmoManager's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι δεν με πολυενδιαφέρει το ελληνικό πληκτρολόγιο, αν και από ότι είδα στο marketplace υπάρχουν 2 ελληνικά πληκτρολόγια που λογικά θα δουλεύουν. Ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον.
  2. Ευχαριστώ πολύ φίλε, δεν με ενδιαφέρει να ξεκλειδώσω το κινητό ,οπότε λέω να κάνω τα updates κάποια στιγμή. Και πάλι ευχαριστώ πολύ. :)
  3. Καλησπέρα στην κοινότητα Την περασμένη δεύτερα (2-5) αγόρασα το Trophy από την Vodafone λόγω της μειωμένης τιμής στα €200, αλλά δεν το λειτούργησα με εφαρμογές κλπ λόγω έλλειψης χρόνου. Την τετάρτη μου έβγαλε μήνυμα για updates από το zune και τα έκανα και τα 2. Μέτα τα Updates κατέβασα και μερικές εφαρμογές, από το marketplace και άρχισα να ασχολούμαι περισσότερο. την Πέμπτη μου έκανε ένα restart την ώρα που ήμουν σε κάποια εφαρμογή, αλλά δεν έδωσα βάση, από την παρασκευή και μετά που έβαλα περισσότερες εφαρμογές άρχισε να γίνεται πιο συχνό το φαινόμενο ώσπου το Σαββάτο (χθες) το πήγα στην Vodafone και μου το αντικατέστησαν με καινούργιο (έχει εγγύηση 1 εβδομάδας αντικατάσταση). Το καινούργιο δεν έχει παρουσιάσει ακόμα κάποιο θέμα. Υπάρχει περίπτωση να έφταιγε κάποιο από τα updates ή ήταν ελαττωματικό το κινητό? Ρωτάω αν έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο ή α έχει ακούσει κανείς κάτι σχετικό, ώστε να μην κάνω το Update στο καινούργιο ή να ξέρω τι να προσέχω. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...