Jump to content

khetzal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by khetzal

  1. Καλησπερα, δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να το γραψω εδω αλλα σημερα ενω εψαχνα κατι online μεσω opera στο htc μου ξαφνικα εγινε μαυρη η οθονη κι απο τοτε δεν ανοιγει καν το κινητο.Δοκιμασα το power button,hard/soft reset, το εβαλα να φορτισει σε πριζα αλλα και στο pc και δεν αναβει ουτε το led.Το pc δεν το αναγνωριζει καν! Εχει παθει καποιος το ιδιο? και αν ναι τι εκανε?
  2. ερωτηση : για το βημα 2 βγαζω τν μπαταρια οταν τρεξω το exe αρχειο η απο πριν? επισεις οταν τρεχω το exe δν μου βγαζει τν εικονα 1 και με παει κατευθειαν στην 2η με τn επιλογη start "απενεργοποιημενη" κανω κατι λαθος η απλα πρεπει να βγαλω τν μπαταρια? + οτι οταν εβαλτα τν USB το pc δν μου αναγνωρισε τν σισκευη κ εβγαλε μνμ οτι δν εγατασταθικε η σισκευη !!
  3. καλησπερα ηθελα να σε ρωτισω καποια πραματα για το θεμα που εκανες post εχθες για το zte blade... τν διαδικασια για το update σε 2.2 τν κανεις με τν sim μεσα στο κιν η τν βγαζεις? επισεις το CWM ειναι εγκατεστιμενο η πρεπει να το κατεβασω εγω και απο που? πως ξερω αν εχω gen1 η gen2? ειμαι ασχετος απο smartphones οπως καταλαβες :)
×
×
  • Create New...