Jump to content

koski64

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by koski64

  1. μιλησα και εγω μεσω live chat πετυχα τον Richard(ευτυχος,κατα τα λεγομενα του Frontier) μου ειπε οτι εφοσον ζητηθει ,μπορουνε να στειλουνε το πακετο, as low value(χαμηλου κοστους) ή as gift.ελπιζω να μην ελεγε μπαλαμουτια για να πουλησει η εταιρεια.αν στο στειλουν σαν δωρο αποφευγεις το τελωνειο σιγουρα απο οτι εχω ακουσει.
  2. frontier... επειδη σκεφτομai και εγω να τσιμπησω το fire/burning με Singapore post ειπαρχουν πολλες πιθανοτητες να αποφυγουμε το τελωνειο? η θα τη φαμε και θα κλαιμε? :X
  3. καλησπερες σε ολους.θελω να αγορασω μια ακομη μπαταρια απο ebay, για το ace μου.οπιος εχει αγορασει κ εχει δοκιμασει καπια καλητερη η εστω ισαξια,με αυτη της μαμας samung, ας δωσει ενα link παρακαλω.
  4. εγω παντος καλου κακου εχω βαλει.
  5. οπιος χρησιμοποιουσε το Navigon στη 2.3.3.... και τωρα σε 2.3.4 - 2.3.5 του πεταει force close.ας μου στειλει pm να του πω τη να κανει για να την ξεμπλοκαρει!
  6. με 2.3.5 εφτασα 1030 στο quantrant. με την 2.3.3 το ανωτερο που ειχα φτασει ηταν 1022. αλλα νταξει...το κινιτο οντος φενεται στηναφη οτι παει βιτσα παιδες.
  7. Ευχαριστω ns11 θα δοκιμασω και το move2sd που προτεινεις.
  8. Μολις εγεινα root ,στη 2.3.5 .ολα κομπλε. Το προβλημα ειναι οτι εβαλα το link2sd και με ταραξε στα force close,τελικα κουτσα στραβα μπορεσε και εκανε το scan.εσεις πιο προγραμμα δουλευετε για αυτο το θεμα?
  9. μολις μπεικα και εγω στη 2.3.5 ! ευκολη αλλαγη γλωσσας,ειπαρχει ως προεπιλογη οπως ανεφεραν τα παιδια προηγουμενος! Το kies δεν αναγνωριζει το λογισμικο μου ως επισημο ομως,εσας σας αναγνωρισε?τελος παντων και που δεν με αναγνωριζει δεν με νιαζει και τοσο! ;) ROOT οπως στη 2.3.3 και 2.3.4 ε? με το update_1.zip (απο οτι διαβασα σε ενα αρθρο στο XDA)
  10. ναι τη rom που αναφερθηκε 1-2 σελιδες πριν μεσω sammobile!εννοητε μεσω ΟDIN!
  11. Τελεια! με εφτιαξες τωρα :D
  12. σκεφτομε να περασω και εγω τη 2.3.5 αφου οσοι την περασανε δωσανε καλες κριτικες!Το μονο που με απασχολει ειναι (απο οτι καταλαβα) οτι δεν εχει ελληνικη γλωσσα. αφου περασουμε την καινουργια rom πως μπορω να βαλω την ελληνικη γλωσσα? αν καπιος εχει βρει καπιο οδηγο ας τον κανει post αν ειναι ευκολο γιατι εψαξα στον γκουγκλη αλλα δε βρεικα κατι !
  13. μολισ εκανα και εγω το update σε 2.3 αυτα που καταλαβα μεχρει στιγμης το κινιτο ειναι οντοσ πιο γρηγορο! η μνημη συσκευης απο 145 που ειχα σε χρηση ,μειωθηκε σε 131 και δεν αυξηθηκε οπως ανεφεραν καποιοι,δεν ξερω γιατι και πως! το navigon δεν λειτουργει,τωρα θα δοκιμασω να περασω τιν πιο προσφατη εκδοση! το μονο σημαντικο προβλημα ειναι οτι οταν κανω reboot ,μολις το κινιτο ανηξει δεν μου φορτωνει ολες τις εφαρμογες μεσω Link2SD!αφου κανω Quick reboot μεσω Link2SD ολα μετα δουλευουν κομπλε! να αναφερω οτι εκανα root με τον τροπο που εδειξε ο YODA και ολα δουλευουν τελεια! αυτα προς το παρων!
  14. γεια σας κ απο εμενα!ειμαι καινουργιος χρηστης του ace και πρωτη φορα γενικος με android λογισμικο! εχω καπιες ερωτησεις γιατι νομιζω πως εκανα χαζομαρα! 1.Οταν κανουμε ROOT ,βγαζουμε την καρτα SD απο τη συσκευη? 2.εγεινα ROOT αλλα με τιν SDcard στη συσκευη,τωρα πρεπει να κανω UNROOT και ξανα ROOT χωρις την καρτα?
×
×
  • Create New...