Jump to content

jkontar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jkontar

  1. Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του κινητού σχετικά με την απόδοση του A-GPS, γιατί διάβασα αυτό: http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/htc-tattoo-643691/review?artc_pg=3 Επειδή ψάχνω μια συσκευή με Android αλλά και πολύ αξιόπιστο GPS θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας. Ευχαριστώ
  2. Τελικά απ' ότι φαίνεται αυτή η .... την έκανε την ζημιά.:mad: ΑΠό προχθές που το έγραψα, το απεγκατέστησα και δεν έχουν ξαναχάσει τη σύνδεση χωρίς λόγο. Βέβαια χάνονται όταν απομακρυνθούν έστω και λίγο, αλλά με άνοιγμα του ακουστικού επανασυνδέονται αυτόματα. Παρ' όλα αυτά δεν έχω πειστεί απόλυτα ότι το PV740 είναι το καλύτερο ΒΤ ακουστικό για συνεργασία με το XPERIA, θα συνεχίσω τις δοκιμές μάλλον.
  3. Αυτά τα ξέρω, χρησιμοποιώ ΒΤ εδώ 4-5 χρόνια και το είχα ξαναπάθει άλλη μια φορά με το Ρ900 που έιχα και τότε πέταξα το ακουστικό και πήρα άλλο. Υπάρχουν καποιοι συνδυασμοί τηλεφώνων - ακουστικών που απλά δεν ταιριάζουν και δεν δουλέυουν. Απλά είπα μήπως επειδή τώρα είναι της ίδιας εταιρίας και μάλιστα προτεινόμενο στη συσκευασία με κάποιο τρόπο το γλυτώσω αυτή τη φορά.:O Το βρήκε κανένας αυτό που είναι? Που το βρίσκουμε αυτό? Κάνει δουλειά στη συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί δεν είναι θέμα ανοιγοκλεισίματος αλλά αποσύνδεσης. Τροποπ: Το βρήκα από τους xda αλλά δεν είδα πουθενά αν κάνει για την περίπτωσή μας Τέλος κάτι που ξέχασα να πω την προηγούμενη φορά και μπορεί να παίζει ρόλο είναι ότι έχω εγκαταστήσει το DrYar Bluetooth, λέτε να την κάνει αυτό όλη την μανούρα?:cry:
  4. Παιδιά καλημέρα, πήρα εδώ και μια εβδομάδα καινούριο ΒΤ ακουστικό και για να ταιριάξει όσο το δυνατόν καλύτερα πήρα το SE PV740, που το προτείνει και στη συσκευασία του τηλεφώνου. Όσον αφορά την ποιότητα και την ένταση του ήχου είναι πολύ καλή και σίγουρα καλύτερη από το Jabra που έιχα, όμως μου έχει σπάσει τα νέυρα γιατί συνεχώς και χωρίς λόγο (π.χ απομάκρυνση) αποσυνδέεται το ακουστικό από το τηλέφωνο, και μάλιστα για να μπορέσεi να ξανασυνδεθεί πρέπει να απενεργοποιήσω το ΒΤ και από τα δύο (τηλέφωνο και ακουστικό) και να το ξαναενεργοποιήσω, και αυτό μπορεί να συμβεί και 5 φορές την ημέρα!!!:X:cry: Υπάρχει περίπτωση να φταίει η ρομ που έχω (R3 Ελλ) οπότε θα πρέπει να φλασάρω άλλη (Pctech ?) ή να πετάξω το ακουστικό και να δοκιμάσω με άλλο?
  5. Καλησπέρα, Σε εμένα που το αγόρασα από κοσμοτε, α) Τα δύο αυτοκόλλητα ασφαλείας γράφουν πολλά sonyericsson αλλά δεν έχουν ολόγραμμα β) Η κάρτα μνήμης ήταν μέαα στο τηλέφωνο γ) Τα σακουλάκια με τα παρελκόμενα ήταν κλεισμένα με σελοτεϊπ δ) Η οθόνη είχε ζελατίνα
  6. Μόλις το κατέβασα, Radio_1_16_25_48, ευχαριστώ Απότι διάβασα εννοείς φλασάρισμα με custom rom άρα χρειαζόμαστε hard spl, σωστά???:confused:
  7. Απ' ότι φαίνεται το θέμα με το ρολόι έφτιαξε μετά την ρύθμιση. Έχουμε όμως σοβαρό θέμα με το σήμα, υπάρχει λύση???
  8. Δεν το είχα κάνει, το έκανα χθες βράδυ που μου το είπες και περιμένω τα αποτελέσματα:wacko: Ευχαριστώ
  9. Το αποχωρίζεσαι έτσι εύκολα??? Πιστεύω ότι έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις, έχει κάποια συγκεκριμένη υπ' όψιν σου?
  10. Λοιπόν το θέμα με το ρολόι έχει αρχίσει να γίνεται γελοίο: Μες στα μούτρα μου όπως κοίταγα την οθόνη του κινητού τσουπ ο λεπτοδείκτης ένα τέταρτο πίσω, μετά από λίγο πέντε λεπτά μπροστά και πάει λέγοντας. Μου έχει κάνει το νευρικό σύστημα τσατάλια, και επειδή το χρησιμοποιώ και για ξυπνητήρι, θα μου κάνει και καμία γκέλα :cry::worry:
  11. Έχω μεγάλα παράπονα από την R3. Δεν ξέρω αν φταίει που έβαλα την Ελληνική ενώ είχα την Αγγλική, αλλά χάνω συνεχώς το σήμα χωρίς λόγο, μου φαίνεται πιο αργή και χθες γύρισε το ρολόι 2 ώρες πίσω (δεν έχω βάλει ακόμα κανένα destinator). Μόνο στο θέμα συνεργασίας με ΒΤ είδα βελτίωση. Έχετε καμιά άποψη για όλα αυτά?
  12. Το πρώτο φλασάρισμα έγινε και απέκτησα την R3 Ελληνική επίσημη, θα δούμε και για την συνέχεια. Μεγάλο ευχαριστώ στη Νεφέλη και τον Αλέξανδρο για τους κατατοπιστικότατους και πληρέστατους οδηγούς που έχουν φτιάξει.:):):)
  13. Καλημέρα, Θα ήθελα να μου προτείνεται όσοι χρησιμοποιείτε θήκη μεταφοράς χωρίς μαγνήτη για το xperia, μιας και όπως έχει ειπωθεί αυτές με τον μαγνήτη δημηιουργούν πρόβλημα στο τηλέφωνο. Επίσης κάποιο ΒΤ που να έχει καλή συνεργασία με το τηλέφωνο. Τώρα έχω ένα Jabra αλλά δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος.
  14. Παιδιά καλημέρα, Εάν από την R1 eng πάω κατευθείαν στην R3 ελληνική χειροκίνητα, μετά το SEUS θα μου κάνει αναβαθμίσεις στα Ελληνικά?
  15. Καλημέρα, Ήρθε και το τρίτο πρόβλημα το οποίο αν θυμάμαι και πάλι καλά οφείλεται στη ρομ, συχνά πυκνά χάνει το σήμα και σε αυτόν που με καλεί φαίνεται σαν κλειστό. Όποιος μπορεί ας μου πει αν μπορώ να κάνω κάτι γιαυτά τα προβλήματα πριν το φλασάρισμα.
  16. Αλέξανδρε ευχαριστώ για την βοήθεια, Back up έχω έτσι και αλλιώς στον υπολογιστή οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα, το θέμα είναι να το πάρω απόφαση για το φλασάρισμα και ποιό θα κάνω γιατί η αλήθεια είναι ότι με ενδιαφέρει να το έχω στα Ελληνικά. Τέλος πάντων αντιμετωπίζω δύο προβλήματα μέχρι στιγμής: Το πρώτο έιναι ότι χάνει το συγχρονισμό με το bluetooth, το οποίο αν θυμάμαι καλά από αυτά που έχω διαβάσει στο φόρουμ οφείλεται στη ρομ και το δεύτερο είναι ότι εντελώς ξαφνικά γύρισε σε Line 2 χωρίς να έχω 2η γραμμή και μόνο με επανεκκίνηση κατάφερα να το ξαναφέρω στη Line 1. Έχετε καμιά ιδέα γιαυτό?
  17. Ευχαριστώ πολύ, μόλις το είχα βρει κιόλας
  18. Αυτό θα γίνει σε λίγο κάνε να το μάθουμε λίγο πρώτα :D Ναι μιλάμε σε πάνελ το ρολόι και όχι δεν έχω εγκαταστήσει ακόμα το Dest
  19. παιδιά καλημέρα, σήμερα κατάφερα και ενεργοποίησα το κινητό και έχω κάνα τρίωρο που ασχολούμαι μαζί του, έχω κάνει συγχρονισμό κανονικά, updates από το διαδίκτυο, διάφορες ρυθμίσεις κτλ. Μπήκα τώρα να δω τα στοιχεία και διαπίστωσα ότι φοράει την 1.02.913.3, R1AA017 και έιναι η αγγλική έκδοση. Μήπως είναι λίγο αρχαίο? Και μια απόρία που έχει απαντηθεί πολλές φορές αλλά με την αναζήτηση δεν μου το βγάζει: γιατί το αναλογικό ρολόι δείχνει μία ώρα πίσω ενώ έχω και τις δύο ώρες ρυθμισμένες σωστά?
  20. Ευχαριστώ Όσον αφορά την φόρτιση τώρα το βράδυ το έβαλα για να το βγάλω το πρωί. Όλη αυτήν την ώρα τι νομίζεις ότι έκανα??? Διάβασα το λινκ σου για την ρομ και όλο το thread στους xda, καθώς και όλες τις σελίδες εδώ από την ημέρα που ανέβηκε η ρομ και μετά για να είμαι έτοιμος Απότι κατάλαβα εάν βάλω την περίφημη αυτή ρομ δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο?:wacko:
  21. Τελικά το πήρα και εγώ σήμερα σε ασημένιο από ΟΤΕ... Το έβαλα για φόρτιση σήμερα και από αύριο αρχίζουμε το πείραγμα. Βέβαια έχω να διαβάσω και 120 σελίδες ακόμα για να τα μάθω κάποια πράγματα, αφού έχω φτάσει μέχρι την 270 σελ, και απότι έχω καταλάβει τα καλά είναι στις επόμενες μιας και ταυτόχρονα διαβάζω και τις τελευταίες σελίδες για να ενημερώνομαι για τα νεότερα. Ευτυχώς πέφτω σε δυτατή παρέα...
  22. Παιδιά καλημέρα, επειδή ετοιμάζομαι να το παραγγείλω από ΟΤΕ λόγω ανανέωσης και επειδή απ' ότι μου είπαν το έχουν διαθέσιμο μόνο σε ασημί, θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει πρόβλημα με το ασημί (ξεφλουδίσματα, ραγίσματα κτλ) έναντι του μαύρου.
  23. Σ' ευχαριστώ, όπως και όλα τα παιδιά που μου απάντησαν και με βοήθησαν
  24. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι έχει κανονικά ενσωματωμένο δέκτη GPS (αλλά προφανώς δεν είνα SirfStar III). Γενικώς, επειδή σε καμιά πενηνταριά σελίδες του thread που διάβασα δεν είδα κάτι για τις επιδόσεις του GPS, πως τα πάει? Και κάτι τελευταίο, ποια είναι τα πιο σημαντικά μειονεκτήματα του Χ!?
  25. Παιδιά καλησπέρα, Είμαι σε διαδικασία αναβάθμισης του ETEN x600 και ζαχαρώνω το Χ1. Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το τι ακριβώς είναι το aGPS του Χ1 και τι διαφορές έχει με το GPS που έχω τώρα στο Χ600 (Έχω εγκατεστημένο το Destinator νόμιμο). Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...