Jump to content

golfakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About golfakis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

golfakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. χαλβάδιαζε…….τι ακριβώς είχε να χαλβαδιάσει…? Επειδή έχω oneplus 3T και nexus 6 ο τύπος που χαλβάδιαζε το nexus 6…. προφανώς ήταν παντελώς άσχετος γιατί δε μπορώ να φανταστώ έναν λόγο να το κάνει? Ambient display έχει χωρίς καν να χρειάζεται να ακουμπήσεις το κινητό πάρα μόνο με ένα πέρασμα του χεριού πάνω από την οθόνη….ξεκλείδωμα χωρίς να πατήσεις power button ………ακουμπάς το fingerprint sensor πάλι χωρίς να πατήσεις κάτι ή και με 2 tap πάνω στην οθόνη + όλα τα gestures που μπορείς κάνεις με την οθόνη σβηστή (κάμερα, φακό, αλλαγή τραγουδιού κ.τ.λ.) …..να πω για σκορ σε antutu που είναι διπλάσιο με μαμά rom? Δε μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να είχε να ζηλέψει ο τύπος? Μπορώ να γράψω έκθεση για τα προτερήματα, που τα 239 ευρώ παραπάνω αξίζουν εύκολα. Φιλικά πάντα
  2. Έβαλα πριν λίγες μέρες αυτή:https://www.amazon.de/gp/product/B0030IMXFE/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Αλλά σε oneplus 3t τώρα δε ξέρω με το παραπάνω βάρος του nexus αλλά τον oneplus το κρατάει υπερβολικά άνετα, να κεντράρεις το αυτοκόλλητο πάνω στην συσκευή καλά (το δικο μου είναι αυτοκόλλητο για το αυτοκίνητο αλλά έχει και έκδοση έτσι μικρό για αεραγωγούς. Έχει και Ελλάδα το λίγο μεγαλύτερο ίσως για παραπάνω βάρος νομίζω κάνει και για tablet δεν έχω εμπειρία εγώ προσωπικά έψαχνα κάτι πολύ μικρό. Το λινκ για το ελληνικό https://www.skroutz.gr/s/6942241/Tetrax-Smart.html
  3. Φιλέ μου τα ίδια έκανα και εγώ αυτά εννοούσα με το battery reset stats αλλά το αποτέλεσμα κράτησε για λίγο και κάθε φορά που έκανα reset μου έβγαζε διαφορετικά ποσοστά, εσένα σου κράτησε 14 μήνες χωρίς πρόβλημα άρα φαντάζομαι ότι δεν είχαμε το ίδιο πρόβλημα ή δεν κάνουμε την ίδια χρήση, να προσθέσω ότι δεν είχα μέσα στο κινητό ποτέ app όπως Facebook ή messenger που τρώνε την μπαταρία σαν τρελά.
  4. Καλησπέρα φιλέ μου το συγκεκριμένο πρόβλημα το είχα και εγώ η μαμισια μπαταριά μου κράτησε γύρω στους 4-5 μήνες μετά άρχισε να κάνει τα δικά της έκλεινε το κινητό σε άκυρα ποσοστά όπως 30%-40% και όσο περνούσε ο καιρός όλο και χειροτέρα κατέληξε να κλείνει με ποσοστό 98% και σε κάποια φάση έτρωγε τόσο ζόρι που άνοιγε μόνο όταν ήταν στην πρίζα (όλα αυτά εννοείτε με battery stats reset από το bootloader και έβγαζε κάθε φορά διαφορετικά ποσοστά) να προσθέσω ότι ακουγόταν και ένας ήχος σαν παράσιτο όταν τα έβρισκε σκούρα με την μπαταριά, μετά πήρα μια από κίνα και καλά original γύρω στα 12 ευρώ από eBay κράτησε 1 μηνά…. μετά πάλι τα ιδιά, κατέληξα σε μια γερμανική, από eBay πάλι, που την είχαν 30 ευρώ αυτή μου κράτησε γύρω στους 8 μήνες, όσο και να γκουγκλαρα το πρόβλημα δε βρήκα κάτι, κατέληξα να αλλάξω κινητό (oneplus 3t) με ξενέρωσε η google μια τα ota που δεν έρχονται ποτέ που ήταν ο βασικός λόγος που μου αρέσαν τα νέξους + ότι ήταν καθαρό android και μια τώρα που την ψώνισαν και βάρεσαν τιμή iPhone τα αποχαιρέτησα. Συνολικά χάλασα 40 ευρώ σε μπαταρίες χωρίς να έχω κάποιο αποτέλεσμα αν και το πρόβλημα είναι σιγουρά μπαταρία μιας και όταν βάζεις καινούργια είναι κομπλέ για μικρό χρονικό διάστημα στην περίπτωση μου, να προσθέσω ότι το κινητό μου τρώει βαριά χρίση καθημερινά αλλά δεν είναι και το πρώτο μου κινητό τόσες μπαταρίες τόσο προβλήματα και σε τέτοιο χρονικό διάστημα πρώτη φορά είχα, γνώμη μου να μην ασχοληθείς με την μπαταριά εκτός ότι είναι παίδεμα, ίσως ευχάριστο για κάποιους π.χ. εμένα μου άρεσε η διαδικασία, δες βίντεο οπωσδήποτε, είναι χρονοβόρα και ασύμφορη χρηματικά προσωπική μου γνώμη πάντα. Αυτά τα λίγα ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου.
  5. Καλησπέρα παιδιά έχει αλλάξει κάνεις μπαταρία; γιατί η δικιά μου τα είχε παίξει τελείως πήγα σε μια κινεζια από ebay και καλά γνήσια όντως ήταν ίδια αλλά μάλλον ήταν μαϊμουδίτσα τώρα παρήγγειλα μια από ebay akku powercell να την δοκιμάσω γερμανική, όταν ήρθε η κινεζική ήταν τελείως ίσια (φλατ) ενώ αυτή που είχε το κινητό, η μαμά μπαταρία, είχε καμπύλη όπως είναι και το σχήμα του κινητού μας, αφού λοιπόν έβγαλα του κινητού έφτιαξα μόνος καμπύλες στην άλλη ίδιες με αυτές της μαμάς μπαταρίας, η μπαταρία κράτησε περίπου 2 μήνες νορμάλ και τώρα έχει γίνει τελείως ασταθής μπορεί να είναι το κινητό 96% γεμάτο και να σβήσει αν δε πιάνει καλό 3g σήμα με reset τα στατς της μπαταρίας δεν έχω κάποιο αποτέλεσμα. Έχω δει όλα τα βίντεο και πουθενά δεν αναφέρουν κάτι. Η ερώτηση λοιπόν είναι η εξής την καινούργια την μπαταρία την βάζουμε ίσια μέσα ή φτιάχνουμε τις καμπύλες, μήπως τελικά ήταν γνήσια και την τραυματισα εγώ την κινεζική. Κατά τα άλλα το Quick Charging ή το Wireless Charging κατά πόσο κάνουν κακό στην μπαταρία; μήπως είναι καλύτερα να το φορτίζω με κλασσικό φορτιστή; Συγνώμη για την παράγραφο αλλά ήθελα να είμαι λίγο αναλυτικός ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια και γνώση.
  6. Πολύ καλό το Sony ericsson MW600 αλλά δε θα το βρεις λόγο του ότι είναι παλιό και έχει καταργηθεί από εκεί και πέρα έχουν βγει καινούργια μοντέλα, είμαι κάτοχος του Sony ericsson MW600 και του Sony SBH50 και τα 2 έχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου αλλά το MW600 παίζει λίγο πιο δυνατά ένα +15% θα λεγα. Αν σε ενδιαφέρει η ποιότητα του ήχου μη πας σε κάτι οικονομικότερο από αυτά. Οποιαδήποτε λεπτομέρεια ή διαφορά μεταξύ τους ρωτά με να σου πω.
×
×
  • Create New...