Jump to content

Maxairhs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Maxairhs

  • Ημ. Γέννησης 09/01/1995

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Maxairhs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα, πριν απο 20 μερες αγορασα το κινητο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την αποδοση του. Δεν εχει κολλησει καθολου ουτε σε εφαρμογες ουτε οταν ειμαι στο internet. Επισης στον τομεα gaming πολυ ικανοποιητικο το κινητο (παιζω το front line commando χωρις κανενα προβλημα). Τελος η μπαταρια του με εχει αφησει ευχαριστημενο με ελαχιστη χρηση μεσα στην ημερα μπορει να εχει μεινει ακομα και με 80%, και οταν του πινω το αιμα με παιχνιδια ομιλια internet κλπ, μενει γυρω στο 10-30%. Κατι που με εχει ξενερωσει λιγο ειναι οτι οταν ανοιγω ειτε τον browser ειτε κλειδωνω το κινητο με το power button δεν υπαρχουν animations, δηλαδη δεν ειναι ομαλη η μεταβαση του κινητου απο την αρχικη οθονη σε lock screen. Μονο αυτο μου εχει μεινει, κατα τα αλλα απολυτα ικανοποιημενος :)
  2. Kalispera,

    Exo to idio provlima me sena file,sto galaxy 3 xanei to sima ksafnika eite to exo se gsm mono eite oxi.Exo dokimasei oles tis epiloges pou exei gia to sima alla tpt.Exo tin 2.1 tora freskoperasmeni.Stin 2.2 pali to idio provlima eixe.Exo kanei arketa reset,kai pali tpt..mipos mporeis na me voithiseis? S euxaristo poli ek ton proteron !!

  3. Ναι αυτό έφταιγε τελικά ευχαριστώ. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk
  4. Παιδια εχω δει πολλα ατομα να χρησιμοποιουν facebook widget σε homescreens. Ενω εχω την εφαρμογη μπαινω κανονικα δεν μου εμφανιζεται οταν παω να βαλω widget. Εχω ψαξει και στο μαρκετ για facebook widget αλλα τιποτα..μπορει κανεις να με διαφωτισει?
  5. Παιδια μηπως ξερει κανεις αν το galaxy 3 υποστηριζει παιχνιδια τυπου, hero of sparta, dungeon hunter η assasins creed?
  6. Απλά πατάς παρατεταμένα το γράμμα που θες να τονίσεις και σου βγάζει επιλογές. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk
  7. Ναι, αλλα δεν μου το κανει παντα εμενα.
  8. Καλησπερα και χρονια πολλα. Πριν μια βδομαδα αγορασα το galaxy 3. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κινητο αλλα με χαλανε καποια πραγματα. Καποιες φορες παρατηρω το κινητο και στα καλα του καθουμενου, ειτε το χειριζομαι ειτε ειναι stand by χανει το σημα του και καποιες φορες μου ζηταει κωδικο προσβασης(ενω ειναι ανοιχτο κανονικα).Επισης εχω προβλημα με το gps. εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει 2-3 φορες. οταν παταω χαρτης και μετα η τοποθεσια μου δεν την βρισκει με τιποτα.εχω δοκιμασει το gps optimiser και τον χειροκινητο εντοπισμο θεσης(αυτο εχει βγαλει καποια αποτελεσματα γυρω στις 10 φορες μονο οταν ειμαι εξω η σε καποια ταρατσα)μπορει κανενας κατοχος του ιδιου κινητου να με βοηθησει?:rolleyes:
×
×
  • Create New...