Jump to content

kwstas311

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kwstas311

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

kwstas311's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Έχω πάρει εδώ και λίγες μέρες το iphone 4s και επειδή χρησιμοποιώ συνέχεια το handsfree παρατήρησα ότι όταν μου έστελναν μήνυμα δεν ακουγόταν ο ήχος του κινητού ενω αντίθετα όταν με καλούσαν ακουγόταν κανονικά ο ήχος (στα μηνυματα ο ήχος περνάει μέσα απο το handsfree). Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος και να μου πει γιατί συμβαίνει αυτό ενω στις κλήσεις ακούγεται ο ήχος στα μηνύματα δεν ακούγεται και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω. Ευχαριστώ.
  2. Ευχαριστώ πολύ φίλε. Μήπως κάποιος άλλος ξέρει και κάποιο άλλο site που να έχει και καλύτερες τιμές απο αυτές που έχουν τα καταστήματα;;;;
  3. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;Θα ήθελα να μου πείτε κάποια καλά καταστήματα για αγορά απο το ίντερνετ που να έχουν αυθεντικά προϊοντα οχι μαϊμου.Ενδιαφέρομαι για μπλουζάκια POLO μακρυμάνικα και κοντομάνικα και ιδιαιτερα για τις μάρκες Ralph Lauren, Lacoste και Gant, Tommy Hilfiger. Ευχαριστώ.
  4. Μήπως υπαρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει;;;;;;;
  5. Εχω αγοράσει το Sony Ericsson Vivaz στα χαρακτηριστικά και στις λειτουργίες του κινητού λέει οτι έχει φλας.Οσες φορές έχω δοκιμάσει να βγάλω φωτογραφιες δεν ανάβει το φλας.Το μόνο που έχει στις λειτουργίες είναι μια ρυθμιση για φως που οταν την επιλέγεις είναι συνεχεια αναμένο το φλας. Έχει πρόβλημα το κινητό που οταν βγάζω φωτογραφιες δεν λειτουργεί το φλας ή ετσι ειναι η λειτουργία του κινητού και μπορείς να ανάβεις μόνο το φως το οποίο είναι μονιμο;;;;; Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος;;;; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...