Jump to content

gian13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gian13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

gian13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστω φιλε για την αμεση βοηθεια,αλλα δεν επιασε και παλι δεν μπαινει..Οι ρυθμισεις ειναι οκ σιγουρα ομως δε γινεται τιποτα!
  2. Καλησπερα!Πολυ καλη η Cm10,απλα μου δημιουργηθηκε το εξης προβλημα.Ενω υπαρχουν οι ρυθμισεις στα Apn οταν ανοιγω τα πακετα δεν εμφανιζεται καμια ενδειξη συνεπως δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ!Ξερει κανεις τι μπορει να εχει συμβει η καποια συμβουλη?
  3. καλημερα παιδια!Εχω εγκαταστησει την CM9 ειναι πολυ καλη,δeν κολλαει κ αρκετα γρηγορη για τς δικες μου απαιτησεις!!Δυο θεματα εχω μονο οταν εγκατεστησα τον semaphore kernel!Δεν λειτουργει το μπροστα μεγαφωνο στις κλησεις,μπορω να ακουω τον αλλον μονο απο το πισω ηχειο,βαζω τα ακουστικα κ αντι να ακουω απ τ ακουστικα τοτε αρχιζει κ λειτουργει το μπροστα μεγαφωνο!Ακομα οταν βαζω μουσικη απο την εφαρμογη της rom,μου βγαζει υποχρεωτικο κλεισιμο..Αν δεν πατησω οκ παιζει το τραγουδι αλλα μολις πατησω οκ βγαινει στην αρχικη οθονη και κλεινει η εφαρεμογη!το ιδιο και στα video δεν μου τα παιζει καν!!Ξερετε τι γινεται?Χωρις τον semaphore ολα ειναι κομπλε!
  4. Εβαλα εβγαλα πολλες φορες τη μπαταρια ωσπου τελικα μπηκε σε download mode και τον περασα επιτυχως.. Με τον semaphore δεν εχουμε ενσωματωμενο lagfix ετσι?Ευχαριστω για την αμεση βοηθεια!
  5. Οχι τον Semaphore JVQ πηγα να περασω..Μου βγαζει Failed κλεινει το κινητο και απο τοτε δεν ανοιγει ακομα και την μπαταρια που εχω βγαλει ουτε το odin το αναγνωριζει..
  6. . Εβγαλα lagfix κ ξεκιναω απο το βημα 6 του οδηγου για να περασω τον semaphore .Στο οdin μου βγαζει fail κλεινει το κινητο κ οταν το αποσυνδεω μετα απο λιγο μου βγαζει συνεχεια μια μαυρη οθονη με ενα κινητο και ενα pc και ενδιαμεσα ενα θαυμαστικο.Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι?
  7. Οκ θα τα ξανακανω..Αλλα Kernel δεν εχω τον talon..Εχω την επομενη εκδοση απο αυτη που αναφερεις στον οδηγο.. Αλλα καλου κακου ξαναδοκιμαζω..Και παλι ευχαριστω..
  8. Ευχαριστω για την βοηθεια..Βασικα ηθελα να το δοκιμασω γιατι μου τρωει κατι κολληματα..π.χ.στα καλα καθουμενα μου κλεινει το κινητο κ μετα ανοιγει μονο του επι τοπου..Ή μπαινω στις κλησεις δεν προλαβαινω να βρω την επαφη που θελω κ με βγαζει εξω στην αρχικη οθονη.
  9. Εχω βαλει και εγω την JUWE 5.1 με το kernel..Αλλα μπορω να αλλαξω ξανα kernel και να επιστρεψω στον παλιο που ειχα(stock)?
×
×
  • Create New...