Jump to content

NiLe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NiLe

  1. οταν λες 365 ενοεις την bet365 ε? οκ θα το δοκιμασω, ευχαριστω πολύ!
  2. η bwin ειπειδη θελω να παιξω πρωτος scorer ειναι καλή ε? υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ, δηλαδή να δώσω 10€ και να μου ζητανε μετα ρήματα? αυτο με νοιαζει, γιατι θελω να παίζω για πλακα, οζι να χρεωθώ κιολας...
  3. Καλημερα, ειπα να αρχισω το στοιχημα στο ιντερνετ. Μια ερωτηση εκανα account στην betfair αλλα εγω δεν θελω να παιξω το υπερ ή κατα και ετσι την εβγαλα αυτην την επιλογη και πηγα στις απλες αποδοσεις.. Η ερωτηση μου ειναι η εξης... πηγα να παιξω για πρωτο σκορερ στο barcelona - real τον Πικέ και μου βγαζει το καρτελάκι που λέει ''οι αποδοσεις σας'' το οποιο ειχε ηδη τον αριτμο 42 που ειναι και η αποδοση που δινει... αυτο τι ακριβως ειναι?? και γιατι μπορω εγω να το αλλαξω, αφου ειναι η αποδοση που δινει, δηλαδη ποιος ειναι ο ρόλος του? http://i56.tinypic.com/scqe8m.jpg και η τελευταια μου ερωτηση ειναι.. εστω με αποδοση το ''οι αποδοσεις σας'' στο 42 και βαλω εγω 5€ αν δεν γινει χανω απλ ατα 5€ ή θα χρεωθω κιολας? γιατι διαβαζα για το υπερ ή κατα οτι αν βαλεις πχ καπου 100€ μπορει να χρεωθεις και 300€ ... αυτο που με νοιαζει ειναι να μην χρεωθω κιολας, απλα μονο τα χρηματα που στοιχηματιζω αυτα να χανω αμα ειναι... ευχαριστώ!!
  4. μπορεις να μου δωσεις καποια οδηγια για αυτη τη σελιδα, γιατι εχει πολλες διαφορετικες κατηγοριες που ακριβως να παω.. ευχαριστω για την βοηθεια
  5. Παιδια ξερει κανεις για αυτο το site τιποτα? http://www.ebuyer.com φενεται να εινα απο αγγλια, εαν ξερει κανεις αμα στελνει ελλαδα και λογικα δεν περνανε τελωνειο ε?
  6. Παιδια θελω να αγορασω μια καρτα γραφικων απο αμερικη. στην ελλαδα κοστιζει 410€ ενω απο εκει την παιρνω γυρω στα 270€ με τα εξοδα αποστολης... ξερετε αν θα χρειαστει εκτελονισμος? και επισης επειδη θα αγορασω απο το newegg (το οποιο στελνει μονο σε αμερικη) θα χρεισημοποιησω αυτην τη σελιδα http://www.nybox.com που σου δινει διεθυνση στην αμερικη και στα στελνει απο εκει ειτε με dhl ή με fedex. Γνωριζετε καμια τετοια σελιδα που να στελνει με usps?
×
×
  • Create New...