Jump to content

B_KOSTAS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About B_KOSTAS

  • Ημ. Γέννησης 19/01/1977

B_KOSTAS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα φίλοι, μια ερώτηση σχετικά με το email setup αν ξέρει κάποιος. Έχω κάνει στο BB ένα mailbox για το email της εταιρείας (Exchange Server) και η ρύθμιση που μου σύστησαν από το IT ήταν IMAP ή Outlook Web Access (OWA). Επειδή το IMAP δεν μπορούσαμε να το φτιάξουμε το βάλαμε OWA. Επηρεάζει αυτό καθόλου το data plan που έχω? (100 ΜΒ) Δηλαδή, καταναλώνει περισσότερα ή λιγότερα MB από ότι με IMAP4 ή δεν παίζει ρόλο? Υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμήσω το ένα από το άλλο? Ευχαριστώ
  2. Παιδιά καλησπέρα, ξέρει κανείς πώς μπορώ να διαβάζω ελληνικά στα sites που έχουν ελληνική γλώσσα? Δοκίμασα όλα τα διαθέσιμα encodings χωρίς αποτέλεσμα. Κάνω κάτι λάθος? Επίσης αυτό συμβαίνει μόνο όταν μπαίνω με Wi-Fi. Καμμιά ιδέα? Ευχαριστώ!
  3. Ευχαριστώ πολύ. Κι εγώ εκεί κατέληξα μετά από πολύ ψάξιμο και επικοινωνία με την Cosmote. Τελικά τηλεφώνησα σε ένα φίλο στον Γερμανό και μου ενεργοποίησε το BIS. Εδώ και λίγα λεπτά το πρόβλημα μου λύθηκε. Μόνο που χρειάστηκε να αλλάξω το πακέτο από 300 MB που είχα χωρίς BIS, τώρα έχω 100 ΜΒ. Υπάρχει βέβαια και το απεριόριστο, αλλά νομίζω οτι 100ΜΒ είναι αρκετά για τα email και λίγο Facebook. Εσείς σαν πιο έμπειροι, τι λέτε? Ένα άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι αν επειδή το κινητό κατεβάζει συνέχεια (όποτε λαμβάνει δηλαδή email) αν αυτό έχει επίπτωση στην κατανάλωση των 100MB. Ευχαριστώ και πάλι.
  4. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Είμαι από χθές κάτοχος ενός 8900 με σύνδεση Cosmote απεριόριστα που δίνει και 300MB το μήνα δωρεάν. Όπως καταλαβαίνετε είμαι εντελώς αρχάριος στα BB και πιθανόν να ρωτήσω βλακείες, αλλά ρίχνοντας μια ματιά στα υπόλοιπα topics δεν κατάφερα να καταλάβω και πολλά για αυτό που με απασχολεί. Το θέμα μου είναι η σύνδεση στο Internet αφ'ενός. Ποιές είναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω για να κάνω χρήση του πακέτου των 300MB? Στο BB βλέπω, εκτός κι αν μου έχει ξεφύγει κάτι Cosmote WAP και WiFi. Αφ'ετέρου, πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στα email μου? Υπάρχει ένας λογαριασμός hotmail, ένας με δικό μου domain γιατί διατηρώ ένα δικό μου website και ο Exchange στην εταιρεία που δουλεύω. Διάβασα για το BIS, που είναι από ότι κατάλαβα μια ειδική υπηρεσία για BB. Δεν το έχω. Έχω πρόβλημα ή μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με άλλο τρόπο? Αν ναι, ποιός είναι αυτός? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
×
×
  • Create New...