Jump to content

Billias_eos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Billias_eos

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 19

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Billias_eos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημερα σε ολους! Δηλωνω πανευτυχης κατοχος htc Desire S, παρολο που φοβομουν το android os μηπως τρωω κολληματα και κανει reset μονο του, αλλα καμια σχεση. Ειναι απροβληματιστο κινητο. Μια ερωτηση...Gmail, ορισα μιας και βρηκα το εικονιδιο. Στο αλλο εικονιδιο E-mail ποιες ειναι οι ρυθμισεις βημα-βημα για να βαλω και email windowslive? Παιρνει και windowslive messenger?
  2. Καλησπερα μετα απο καιρο στην παρεα του htc desire s. Λογω του οτι απο σημερα παιζω με συνδεση και δεν γνωριζω τι γινεται με τις εξορισμου συνδεσεις που πραγματοποιει στο ιντερνετ το κινητο, μηπως ξερει κανεις τι να απενεργοποιησω για να εχω τον ελεγχο των χρεωσεων και να ενεργοποιω οταν εγω θελω να χρεωθω κατ' αναγκη μονο?
  3. Okay!!! Οντως επισυναψα ενα αρχειο word, το εστειλα και το ανοιξε μια χαρα. Αλλη ερωτηση...επιπλεον το αποθηκευσα και εκατσε στην SD Card. Τωρα πως το διαγραφω???
  4. Εχω και εγω απορια σε σχεση με το τι καρτες μπορει να φορεσει, αν υπαρχει λογος να βρω καποια με υψηλη ταχυτητα, τι θα κανω με αυτη που φοραει και τα περιοχομενα της και αλλο ενα προβλημα που δεν ξερω αν ειναι προβλημα κιολας καθοτι χθεσινος κατοχος του κινητου και δεν ξερω πολλα ουτε απο το λειτουργικο του, ουτε απο htc....Κανω tap sto quickoffice και ενω ξεκιναει και βλεπω οτι γραφει Ανοιγμα αρχειου και μετραει περιπου ως το 78, μετα μου λεει Αδυνατη η ευρεση αρχειων στην καρτα SD. Ειναι καποιο προβλημα αυτο ή επειδη δεν εχω αρχειο office μεσα????
×
×
  • Create New...