Jump to content

niotheros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.092
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by niotheros

  1. Καλησπέρα. Το έχει η γυναίκα μου.Όλα καλά έως τώρα. Ερώτηση:Πως μπορεί να τραβάει φώτος κατά τη διάρκεια εγγραφής βίντεο?

    Ευχαριστώ πολύ

     

    Μπορείς να αποθηκεύσεις φωτογραφίες από το βίντεο αφού το τραβήξεις. Πήγαινεις στις φωτογραφίες, βρίσκεις το βίντεο και επιλέγεις "Επεξεργασία". Εκεί επιλέγεις "Αποθήκευση φωτογραφιών από βίντεο" και διαλέγεις πιο "καρέ" θέλεις να κάνεις φωτογραφία.

  2. Εκτός θέματος μηνύματα διαγράφηκαν. Παρακαλώ μείνετε σε ότι αφορά την συγκεκριμένη συσκευή.Το ποιές άλλες συσκευές έχουν ή όχι υπέρυθρες δεν αφορά το παρόν θέμα.

    Ευχαριστώ. :)

  3. Καλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά!

    Ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας παρακαλώ! Στο παρόν θέμα δεν μας αφορά τι γίνεται ή δεν γίνεται στα άλλα λειτουργικά. Για όσους αρέσκονται τις συγκρίσεις υπάρχει η ενότητα Τεχνολογικοί διαξιφισμοί που μπορείτε να απευθύνεστε.

    Συνεχίζουμε στο θέμα μας. :)

  4. Έχω κάνει πολλά δεν διορθώνεται ,και σβήσιμο της γλώσσας αλλα και πάλι τίποτα ,αν μπορείς ρώτησε την σε παρακαλώ πολυ γιατί αυτό δεν γίνεται πάντα και μπορεί να μην έχει τύχει στα χέρια σου

     

    Ούτε στις γυναίκας μου το 650 έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο. Μήπως να δοκίμαζες καμιά επαναφορά;

  5. Καλησπέρα και χρονια πολλα!!!

    Αν μπορει καποιος να βοηθησει.

    Με τα 10αρια δεν εχω παραπονο και για την χρηση που του κανω παει καλα. Ενα πραγμα ομως μου εχει σπασει τα νευρα. Κανει πολλες επανεκκινησεις. Εκει που λεω εφτιαξε, γιατι μπορει να περασουν καποιες μερες χωρις να κανει, αντε παλι μεσα σε μια μερα μπορει και 3-4 φορες. Εχω ξαναπερασει τα δεκαρια, εχω κανει επαναφορα του τηλεφωνου 1-2 φορες αλλα δεν αλλαξε τιποτα.

    Αναγκαστηκα τωρα και εβγαλα το pin της sim που χρησιμοποιω για τηλεφωνια για να επανασυνδεεται κατευθειαν μετα την επανεκκινηση γιατι πολλες φορες, μεχρι να το παρω χαμπαρι και να βαλω pin για να συνδεθει στο δικτυο, ημουν για ωρες χωρις τηλεφωνο.

    Τελευταια διαπιστωσα κατι περιεργο. Οι περισσοτερες επανεκκινησεις γινονται οταν βρισκομαι σε συγκεκριμμενα σημεια. Σε καποιες αξιολογησεις ειχα διαβασει οτι χανοντας το δικτυο μπορει να κανει επανεκκινηση. Τι να πω. Ειναι εκνευριστικο.

    Καθε βοήθεια δεκτη.

    Σας ευχαριστω εκ των προτέρων.

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

    Έχει παρατηρηθεί σε κομμένες κάρτες sim να χάνεται το δίκτυο και να γίνεται επανεκκίνηση. Η δικιά σου η κάρτα sim είναι κομμένη ή αγορασμένη καινούρια micro-sim;

  6. το lumia XL 950 είναι βατώ, συνεργάσιμο με REVOLUT και ότι άλλο συμπεριλαμβάνει αυτό ;

     

    Όχι η revolut δεν έχει εφαρμογή για συσκευές με Windows λειτουργικό.

  7. Εδώ και δύο μέρες κάτοχος ενός P9 Lite. Μετά από χρόνια χρήσης WP συσκευής είπαμε να κάνουμε μια αλλαγή. Το μοντέλο είναι το VNS-L21 και είναι branded της Cosmote. Η έκδοση του λειτουργικού είναι η B130.
  8. :!:Ενημέρωση:!:

    Η συζήτηση που αφορούσε την προσφορά της συσκευής από τα καταστήματα Γερμανός-Cosmote μεταφέρθηκε στο θέμα Microsoft Lumia 950 XL - Προσφορά "Black Friday" Γερμανός-Cosmote.

    Συνεπώς ό,τι αφορά την συγκεκριμένη προσφορά συνεχίζουμε την κουβέντα μας σε εκείνο το θέμα.

    Για οτιδήποτε άλλο σχετικά με την συγκεκριμένη συσκευή συνεχίζουμε στο παρόν θέμα. :)

  9. Όταν τελειώσει αυτή η ιστορία με τα καταστήματα Γερμανός / Cosmote, έχε το νου σου σε παρακαλώ για ένα καλο καθάρισμα (split / lock) μιας και έχουμε βγει εντελως off topic στις τελευταίες σελίδες.

     

    Yeap. Αύριο-μεθαύριο λογικά θα έχει τελειώσει όλη αυτή η ιστορία και θα το καθαρίσω!

  10. Λοιπόν όνειρο ήταν και τελείωσε η απόκτηση του 950xl. Με πήραν και εμενα τηλέφωνο από Cosmote, με τη γνωστή αναφορά της μη παράδοσης τηλέφωνο και προσφοράς του se την οποία και αρνήθηκα. Τότε λοιπόν μου πρότεινα την επιταγή των 200€ για αγορές από τον Γερμανό, χωρίς να μου αναφέρουν κάτι ότι είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω και 199€ όπως αναφέρεις. Από ότι κατάλαβα μπορώ να κάνω χρήση της επιταγής όπως θέλω, μεχρι τέλος του χρόνου...

     

     

    Sent from my iPad using Tapatalk

     

    Παρανόησις! Δεν ανέφερα κάπου για υποχρεωτική αγορά 199 ευρώ από μέρους μου. Απλά προσωπικά αναφέρω ότι χωρίς να βάλω κάποιο ποσό πέρα των 199 ευρώ, που θα έδινα ούτως ή άλλως για το 950 XL, έχω τη δυνατότητα να κάνω κάποια αγορά αξίας 399 ευρώ.

    Μας βλέπω να μετακομίζουμε ομαδικώς στην ενότητα: Επιλογή συσκευής. :p

  11. Κατι δεν κολλαει εδώ . Δηλαδη σου εδωσαν 200 ευρω δωρο? Δεν εχεις δωσει τιποτα όπως λες γιατι θα πληρωνες αντικαταβολή.

    Αν αυριο πας να παρεις οτιδήποτε θα εχεις 200 ευρω μειον στην τιμη? To a5 το sumsung που το βλεπω στο site 329ευρω θα στο δωσει 129? λιγο δυσκολο το βλεπω.

     

    Έτσι ακριβώς. Τώρα αν υπάρχουν "ψιλά γράμματα" και δεν αναφέρθηκαν θα δείξει! Μέσα σε 2 μέρες μου είπαν θα λάβω μέσω mail την δωροεπιταγή.

  12. Να υπενθυμίσω ό,τι δεν επιτρέπονται αγγελίες στις σελίδες του φόρουμ εκτός της ενότητας Buy and Sell.

     

    Στο θέμα μας τώρα.

    Με κάλεσαν και εμένα από την Cosmote και μου είπαν ό,τι είναι αδύνατη η εκτέλεση της παραγγελίας και μου πρότειναν το Iphone SE. Φυσικά αρνήθηκα και αφού τους τα έψαλλα λίγο μου πρότειναν δωροεπιταγή 200 euro από το germanos.gr για οποιαδήποτε αγορά έως το τέλος του έτους. Οπότε πήρα την δωροεπιταγή μιας και δεν υπήρχε περίπτωση να μου στείλουν το Lumia.

  13. Να ρωτήσω ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνω εξαγωγή επαφών στον υπολογιστή; Παλιά μπορούσα μέσω outlook αλλά τώρα δεν γίνεται.

     

    Μπες από τον υπολογιστή σου στη σελίδα people.live.com και συνδέσου με το ms account που έχεις τις επαφές σου. Μετά επίλεξε Διαχείριση>Εξαγωγή επαφών.

  14. Όσοι έκαναν την παραγγελία μέσω του eshop της Cosmote και έλαβαν το πρώτο email με τον αριθμό παραγγελίας να περιμένουν και δεύτερο email επιβεβαίωσης μέσα σε 48 ώρες (σε εργάσιμες ημέρες) από την τοποθέτηση της παραγγελίας. Σήμερα-αύριο δηλαδή. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας της συσκευής θα υπάρξει νέα ενημέρωση είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω email. Αυτή την ενημέρωση είχα σε τηλεφωνική επικοινωνία με υπάλληλο του eshop της Cosmote.
  15. Μακάρι. Εσύ έκανες καμία κίνηση ή μπα?

    Σε περίπτωση που είναι branded ισχύει η διαδικασία που κάναμε στα 8ρια?

     

    Κάτι έκανα και εγώ! ;)

    Όχι δεν ισχύει η ίδια διαδικασία!

    Είχα απαντήσει σε κάποιον φίλο στο θέμα του Lumia 535 που ήθελε να το κάνει unbranded. Λογικά θα ισχύει και εδώ η ίδια διαδικασία.

    Ρίξε μια ματιά στο ποστ.

    Βέβαια νομίζω υπάρχει και άλλος ένας τρόπος.

  16. Δυστυχώς μου έσπασε η οθόνη. Έχω παραγγείλει το 950xl από cosmote με την προσφορά αλλά δεν ξέρω αν θα μου το στείλουν ή αν μου πουν ότι εξαντληθηκε. Το θέλω για δεύτερο και για την κάμερα του. Θα πάρω και το s7 edge ετσι για την αλλαγή.

     

    Λογικά εφόσον πήρες αριθμό παραγγελίας δεν νομίζω να σου το ακυρώσουν. Το πολύ πολύ να αργήσουν να σου το στείλουν μέχρι να φέρουν καινούριο απόθεμα.

    Λογικά από αύριο θα αρχίσουν οι επιβεβαιώσεις των παραγγελιών.

×
×
  • Create New...