Jump to content

kontos123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kontos123

  1. Καλημέρα παιδιά .. Είμαι νέος χρήστης των Android κινητών (συγκεκριμένα , του Χ8) και έχω γεμίσει σχεδόν την μισή μνήμη ROM του κινητού με παιχνίδια και εφαρμογές , όμως είναι σχετικά λίγα τα αρχεία που έχω εγκαταστήσει . Και θα ήθελα την γνώμη σας στο root . Τί είναι ακριβώς , αν χρειάζεται και πως θα μπορούσα να το κάνω (αν χρειάζεται). Ναι , έχω διαβάσει τον οδηγό για X10-x10mini-x10mini pro . Αλλά θα ήθελα μια αναλυτική γνώμη . Ευχαριστώ :) ;)
  2. αχα .. οκ φίλος .. Ενα άλλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε εδώ και μερικές ώρες. Δεν έχω ίντερνετ στο κινητό ούτε και ενεργοποιημένο wi-fi αλλά εχθές μπήκα στο market και έβλεπα διάφορες εφαρμογές , σήμερα που ξανα μπήκα μου βγάζει αυτό το μήνυμα "Παρουσιάστικε ένα σφάλμα δικτύου/ Προσπαθήστε ξανά ή ακυρώστε και επιστρέψτε στην προηγούμενη οθόνη" Επίσης χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει κάτι συγκεκριμένο με χρέωσε 5 ευρώ .. βοηθείστε λίγο ρε παιδιά .. Οταν πατάω προσπάθησε ξα΄να βγάζει το ίδιο μήνυμα . Εχω διαβάσει το μισό επίσημο θέμα για το συγκεκριμένο κινητό και δεν βρήκα απάντιση σε αυτό .. καμιά βοήθεια ??
  3. Μόλις πήρα το Xperia x8 και βλέπω διάφορα apps είδα 2 τα οποία μπορούν να βάλουυν φακό στο κινητό .. απο την φοτογραφική να ωγαίνει φως , σαν φλασ .. Λέγονται Torchbutton και Xperia Flashlight . Είδα σε ένα σχόλιο στο youtube ότι αυτά είναι επικίνδυνα και χαλάνε την κάμερα .. ισχύει ? Και επίσης θα ήθελα να μου πείτε γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί το κινητό μου με τον υπολογιστή μέσω bluetooth , έχω ένα adaptor bluetooth που χρησιμοποιούσα στο παλιό μου κινητό ( SE T700) αλλα΄όταν κάνω προσθήκη συσκευής το xperia μου βγάζει σφάλμα .. Ευχαριστώ για την βοήθεια !
×
×
  • Create New...