Jump to content

ananass

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ananass

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

ananass's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πως γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στην κατάσταση αυτή ? Μαύρη οθόνη άρα δεν μπορώ να επιλέξω από το Volume +/- στο μενού του boot loader...
  2. Επειδή μόλις άρχισα να ασχολούμαι με το θέμα, μπορεί να είπα κοτσάνα. Τέλος πάντων προσπάθησα να βάλω και 2.34 και 2.51 με ίδια αποτελέσματα, άρα δεν πρέπει να είναι θέμα έκδοσης. Επίσης το έτρεξα από ένα άλλο "παρθένο" PC (δυστυχώς και εκείνο με 64 bit Windows 7) όπου εγκατέστησα τους drivers (5.0.0) και το RSD Lite, με ίδιο αποτέλεσμα. Εκανα και το κόλπο με το καλώδιο USB απευθείας στους ακροδέκτες της μπαταρίας, τα ίδια. Οσες φορές έχω προσπαθήσει βγάζει ακριβώς τα ίδια: το "βλέπει" το RSD Lite (λέει "connected" αλλά με "IMEI: N/A, Software: N/A" κτλ. μόνο boot loader = v0x000910 βγάζει και κάτι άλλα παρακάτω), φορτώνει μια χαρά ό,τι του ζητήσω, σωστά και τα checksums (= δεν υπάρχει πρόβλημα στη μετάδοση του firmware), την ώρα που τα κάνει αυτά το τηλέφωνο βγάζει κάτι μικρά άσπρα γραμματάκια "SW Update In progress..", κάνει reboot --> μαύρη οθόνη, δεν δουλεύει ούτε το power, ούτε το power + volume up/down, τίποτα... Η πλάκα είναι ότι το τηλέφωνο δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ :lol: @christos984 Ναι το λευκό LED ανάβει όταν συνδέεις το USB στο PC αλλά δεν έχω καταλάβει τι σημαίνει... Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά μάλλον με βλέπω για τσακωμούς με την αντιπροσωπεία (διότι το πήρα από e-shop που ποιός ξέρει από που το έφεραν)
  3. Ακολούθησα τις παραπάνω οδηγίες. Δεν ξέρω τι έτρεχε πριν, γιατί να τρελλαίνεται αν πας να κάνεις downgrade ? (αφού με τη 2.51 δεν μπορείς να κάνεις root και κάνεις αναγκαστικά downgrade, άρα γίνεται). Δοκίμασα και την Αγγλική 2.51 με ίδιο αποτέλεσμα. Στο RSD Lite βλέπει το κινητό σαν "S Flash OMAP3630" (ενώ πριν το έβλεπε σαν "MB525") Εννοείται ότι όλα αυτά με μπαταρίες κτλ. τα έχω κάνει, μόνο το κόλπο που λέει στο Internet για απευθείας σύνδεση του DC του καλωδίου USB πάνω στην μπαταρία http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10264115 δεν το έχω κάνει ακόμα. Η μπαταρία έχει τάση 3.79 V δηλ. δείχνει να είναι φορτισμένη... :angry::angry:
  4. Καλημέρα, Ακολούθησα τα βήματα, το RSDLite μου έβγαλε Reboot - PASS και έκτοτε το Defy είναι τελείως νεκρό, σα να μην έχει μπαταρία (το φόρτισα), δε δουλεύει ούτε το hard reset sequence (volume down ή up (τα δοκίμασα και τα 2) + power) (USB drivers έβαλα version 5.0.0 από το site της Motorola επειδή έχω 64 bit Windows 7, ROM έβαλα την JRDNEM_U3_2.34.1_DEBLUR_P3_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA02B.0R_USAJORDANRTCEE_P029_A019_HWp3_Service1FF) Καμία ιδέα εκτός από σουβέρ ? :cry:
×
×
  • Create New...