Jump to content

black66gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by black66gr

  1. Γεια σας.Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ρυθμίζει και να μας δείχνει πόση μπαταρία καταναλώνει στο παρασκήνιο όταν η οθόνη είναι κλειστή το τηλέφωνο (εφαρμογές ή οτιδήποτε άλλο) και μας την αδειάζει αμέσως;
  2. Η ROM με τα Ελληνικά έχει πολλά ghost touches.Πιό πολλά και από την αρχική :(.Πέρασα μετά και την άλλη που έχει στο needrom και το τηλέφωνο φυσάει.Δουλεύει ΡΟΛΟΪ :D.Όλα άψογα.(Antutu score 30029) edit:Για να γίνει σωστά η δουλειά πρέπει να περάστουν και οι δύο ROM όπως ακριβώς αναφέρει στην σελίδα.Πρώτα η CWM STOCK ROM 1.0 EBR-7.0 GB.rar γιατί έχει CWMRecovery και μετά η K1s SuPeR AOSP.
  3. Εγώ πάντως το έχω λιώσει από το μεσημέρι που του έκανα το update και δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ μέχρι τώρα χωρίς ίχνος ghost touches και μάλιστα antutu score 26995!!!
  4. Δοκίμασα αυτό εδώ http://playfuldroid.com/how-to-root-newman-k1s-using-the-framaroot-app/ αλλά μου γράφει failed. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- edit : Το έκανα με το root genius και είναι εντάξει τώρα :cool: THANKS
  5. Για να το κάνουμε root ποια διαδικασία ακολουθούμε ;
  6. Πως περνάμε την νεα ROM υπάρχει κάποιο Flash tool ;
  7. black66gr

    Huawei Y300

    Sorry αλλά δεν το έπιασα :confused: Στο system/media/ δεν υπάρχει φάκελος bootanimation.zip .Μόνο δύο φάκελοι . Ο ένας λέγεται audio με ήχους μέσα και ο άλλος video με δύο βιντεάκια καμία σχέση με το animation της Cosmote .
  8. black66gr

    Huawei Y300

    Έκανα την συσκευή root και είναι όλα οκ . Πως μπορώ να αφαιρέσω το logo της Cosmote στην εκκίνηση ;
×
×
  • Create New...