Jump to content

DAKIS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DAKIS

  1. Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να το αγορασω.Μια ερωτηση.Με τον ηχο συμβαινει οτι και με τα αλλα samsung δαλαδη στην αρχη η ενταση ειναι χαμηλη και μετα ανεβαινει? :worry: :worry: :worry:
  2. Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να το αγορασω.Μια ερωτηση.Με τον ηχο συμβαινει οτι και με τα αλλα samsung δαλαδη στην αρχη η ενταση ειναι χαμηλη και μετα ανεβαινει?:worry: :worry:
  3. Ευχαριστω φιλε για την απαντηση.παντως ειναι μουρατο κινητο και μου αρεσει.
  4. Καλησπερα παιδια το παρελαβα σημερα εχω μεινει ικανοποιημενος αρκετα. :) Μια ερωτηση.Την ενταση του ηχου την εχω στο 5.Οταν κτυπα το κιν.για μισο δευτ.ακουγεται ο ηχος με λιγη ενταση και αμεσως μετα κανονικα.Συμβαινει και με σας ή παιζει καποιο προβλημα? :cry:
  5. :hunter: για σας παιδια την πεμπτη παραλαμβανω το d500.Ημουν μεταξυ s65 & d500 διαλεξα ομως το d500 πρωτα απ' ολα διοτι ειναι πολλη ομορφο και κομψο.Μια ερωτηση για την καμερα για το αν πλησιαζει το gx30 διοτι αυτο ειχα πριν και ημουν πολλη ευχαριστημενος.Επισης αν παιζει ως ηχος κλησης mp3 & amr και amr και ως μνμ.Τελος αν η επικοινωνια με τ'αλλα κινητα μεσω bt και υπερυθρες ειναι εφικτη?Ευχαριστω
  6. Ευχαριστω φιλε.Εχεις δει σε κιν. vodafone live να λειτουργει κανονικα το view?
  7. Υπαρχει προβλημα με MMS για να στειλεις σε αλλα κιν. λογω vodafone Live συσκευης διοτι θα εχω καρτα cosmote στο κινητο?
×
×
  • Create New...