Jump to content

Gladius

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Gladius

  • Ημ. Γέννησης 26/06/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Gladius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Από μονα τους όχι.. Πολλά προγράμματα και λειτουργίες τρέχουνε στο παρασκήνιο.. Χωρίς τον killer η μπαταρία σου πάνω από 1-2 ημερες δεν κρατάει με τίποτα !! Με το συγκεκριμένο προγραμματάκι και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις θα έχεις σημαντική βελτίωση στην απόδοση τις μπαταρία σου έως και +2 ημερες = 4
  2. κατέβασε τον advance task manager από το market και θα τις κλείνεις από εκεί. Θα γλιτώνεις και την άσκοπη χρήση της μπαταρία σου.
  3. Ποσο χώρο σου λέει ότι έχεις ?? Πρόσεχε, θα πρέπει να δεις εκεί που λέει "Εσωτερική αποθήκευση τηλεφώνου"
  4. Σου λέει ότι έχεις ελεύθερο χώρο στην sdcard σου.. Για ξανάδες το
  5. Αν έχω καταλάβει καλά υπάρχουνε 3 είδη εικόνων στο ξεκίνημα του κινητού. Η μια είναι με το που ανοίγουμε το κινητό μας (boot picture). Η δεύτερη είναι το bootanimation . Και μια τρίτη η οποια παίζει αμέσως μετά το bootanimation και πριν το home screan. Χτες προσπάθησα να βρω το boot screan ώστε να το αλλάξω.. Στην προκειμενη περίπτωση του galaxy 3 δείχνει το μοντέλο του κινητού . . Καμια ιδέα για το που βρίσκετε ? Καθώς και για το που βρίσκετε η μουσική του boot animation ..
  6. αυτό το βήμα δεν το έκανα με την sdcard... "Make sure you DO NOT mount your SD card. If you still can't get something to run, try doing it in recovery mode." edit : τώρα έγινε σωστά το root, thanks
  7. Όταν κάνω root κάθεται για πολύ ώρα το κινητό μου στην ίδια εικόνα (1 τρίγωνο με ένα θαυμαστικό και από κάτω ένα πράσινο μικρό ανθρωπάκι σαν εξωγήινος) αυτό μου το έκανε και την πρώτη φορα που έκανα root. Μετά από 5-6 λεπτά που περίμενα πάτησα πάλι το home button και εκείνη την ώρα κάτι έκανε γρήγορα και αμέσως έκανε restart. Το αποτέλεσμα ?? Μου βγάζει στις εφαρμογές το καινούριο εικονίδιο η και εναλλάξ όταν κάνω unroot.
  8. πρώτα unroot και μετά ξανά root ?
  9. είναι r/w. Δεν μπορώ να το αλλάξω όμως ....
  10. Tωρα μου λεει "You cannot paste here because the file system is read only" παίζει να μην έχει γίνει σωστά το root ?
  11. έχω το asto file manager, αλλα ότι πάω να αντιγράψω η να κάνω move με το που βγαίνω από την sdcard και πάω να μπω στο system ακυρώνεται η ενέργεια..ο root explorer την ίδια δουλειά δεν κάνει ??
  12. Δεν βρίσκω πουθενά system, στο sdcard/media/bootanimation.zip το έχω βάλει και μέσα στο αρχείο δεν βρίσκω αρχείο με κατάληξη .qmg παρα ένα .txt και 2 φακέλους με τις εικόνες...
  13. Σε πιο location μπορώ να βρω το είδη bootanimation τις samsung ώστε να το αντικαταστήσω ?
  14. δεν μου διαβάζει το κινητό καθόλου .. .. edit : Έκανα επαναφορά εργοστασιεων... ρυθμίσεων και τώρα δουλεύει κανονικά. Ήτανε τελείως κουφό το πρόβλημα που εμφάνισε αμέσως μετά το root...(λες και "μπούκωσε το usb") Να φανταστώ ότι μετά την επαναφορά το root δεν χάθηκε?
  15. Μετά το root που έκανα έχω το εξής πρόβλημα... Δεν μου διαβάζει την συσκευή ο υπολογιστής... η συσκευή μου λειτουργεί κανονικά... Μετά το root που έκανα δεν έχω πειράξει τίποτα.. γνωρίζει κανεις μήπως ?
×
×
  • Create New...