Jump to content

Dmzz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dmzz

  • Ημ. Γέννησης 02/05/1993

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Dmzz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ενα λινκ απο official rom σας παρακαλω πολυ στειλτε μου!!! θελω να επαναφερω το τηλ στην αρχικη του κατασταση για να εχω εγγυηση στο servise!!!!!:(
  2. Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το DHD μου. Χαλασε το ηχειο το εσωτερικο της κλησης και οταν μιλαω στο τηλεφωνο δεν ακουγεται τιποτα οποτε αναγκαζομαι να βαλω μεγαφωνο. Θελω να το φτιαξω. Το θεμα ειναι πως ειναι rootαρισμενο φοραει μια rcmix3D ρομ και τετοια s-off και μπλαμπλα ουτε που τα θυμαμαι τωρα μπορει καποιος να με βοηθεισει στα εξης: 1) Που θα μιλησω για να το στειλω?Στο ΠΛΑΙΣΙΟ που το πηρα η σε καποια εξηπηρετιση πελατων της htc? 2) τι θα πρεπει να κανω για να εχω παλι τιν εγγυηση μου στο κινητο ωστε να την δεχτουν και επισης αν γινεται καποια link με τα εργαλια αυτα( επιστροφη σε official λογισμικο και τετοια αν θυμαμαι καλα) 3) αν ξερει καποιος ποσο περιπου κοστιζει αυτο γιατι μου ειπε καποιος οτι πρεπει να αλλαξει ολο το μπροστα μερος του κινητου για να το φτιαξουν σε περιπτωση π επιλεξω να μην το επαναφερω για εγγυηση...γιατι αμα θελει αλλαγη οθονης θα πρεπει να παει πολυ το μαλλι... ευχαριστω πολυ παιδια αν γινεται να μ απαντησετε γιατι ειναι αναγκη !!!!!! :cry:
  3. Πως κανω downgrade απο την official 2.3?με σκοπο να γινω ροοτ και να βαλω custom rom
  4. Καλησπερα να ρωτησω βρεθηκε τροπος για ρουταρισμα οταν εχεις βαλει το official update 2.3? Αμα δηλαδη το εχω βαλει ηδη υπαρχει τροπος?
  5. Ναι δεν διαφωνω απλα δεν μπορω να αλλαξω τα εικονιδια στις εφαρμογες που υπαρχουν στις 7 αρχικες οθονουλες μας......ολα τα υπολοιπα θα τα καταφερω....με ποια εφαρμογη θα το καταφερω....τα icon packs τα εχω την διαδικασια δεν ξερω....και δεν βρικα οδηγο αποκλειστικα γιαυτο...
  6. Στους xda στην κατηγορια με τα θεματα κι τις εφαρμογες για το DHD εχει ενα threat για να βαζει ο καθενας μια screenshot απο το κινητο του. Παρατηρησα πως ( καταρχην εχει αρκετα ψαγμενα και ομορφα ) στα εικονιδια για τις εφαρμογες οι περισσοτεροι εχουν μονο τα γραμματα και γενικα ειναι αλλαγμενα... Εχω icons κατεβασμενα αλλα προσπαθησα να τα βαλω και απετυχα...κατι ελεγαν εκει για application organiser αλλα και παλι δεν τα καταφερα να εμφανιζεται στην οθονη μου ( με laucher pro απ' οτι καταλαβα γινεται καλυτερα). Υπαρχει κανενας οδηγος για αυτο η ειναι κατι απλο που μπορει να βοηθησει καποιος? Και αν γινεται για μια συνολικη ιδεα του πως βαζουν τα μενου τους και φαινονται ετσι. Ευχαριστω!:-)
  7. Οκ απο συντομια απλως ασυναισθητα συγνωμη...
  8. Καλησπερα! Οταν κανω αντ μια φιλη μου στο κινητο σαν επαφη και μετα αλλαζω ρομ χανεται ενω αυτες οι επαφες που ειχα πριν παρω το τηλ η τις κανω εξαγωγη απο την καρτα μνημης ( δεν θυμαμαι πως εκανα το μπακ απ για αυτες ). Μπορειτε να με βοηθησετε γ τ τι μπορω να κανω οταν αλλαζω ρομ ωστε να εμφανιζονται και αυτες που ειχα μαζι με τις αλλες?( ειτε αυτοματα ειτε χειροκινητα) ? Οταν λετε οτι αλλαζετε τα κινητα σαν τα πουκαμισα τ εννοειτε ρε παιδια? Δηλαδη και γω θελω να παρω ενα διπυρινο απο τα καινουργια καποια στιγμη τον χειμωνα αλλα το υπαρχον??? Ετσι ευκολα πουλιεται σε ικανοποιητικη τιμη ωστε να παρεις το διπυρινι των 500+ ευρω???? Εκτος κ αν υπαρχει μεγαλη οικονομικη δυνατοτητα τοτε παω πασο κ καθομαι στα αβγα μου....18 εγινα μολις σημερα ειμαι εδω κ 3-4 μηνες κολλημενος με τις αλλαγες και τα πειραματα με το κινητο αλλα δεν ξερω προβληματιστηκα...:/ μιλαω τελειως γενικα μην παρει κανενας τιποτα προσωπικα.
  9. Εχω προβλημα με το weather widger που ειναι μαζι με το ρολοι...ειχα την rcmixhd 5.3 και αναβαθμησα σε 5.7 την τελευταια αλλα παλι τα ιδια. Οταν ξεκλειδωνω το τηλεφωνο και πρεπει να μου δειξει το αναλογα με τον καιρο σχεδιο στην οθονημε τις ακτινες η τα συννεφα που περναν απο την οθονη μου λεει οτι σταματισε απροσδοκητα...σινεχως δεν το κανει οποτε του καπνισει...γνωριζει κανενας κατι για αυτο?
  10. Το ξερω απλα ρωτησα εδω για να με κατατοπισουν επειδη εχει πολλα για το μοντελο αυτο...ξερω που απευθεινομαι :)
  11. Καλησπερα και χρονια πολλα! Θελω να ρωτησω καποια πραγματακια για το htc hd2 αν μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες. Απ'οτι ειδα γινεται να περασεις ρομ και ειδικα android ετσι? Το θεμα ειναι ομως οτι δεν ξερω αν πρεπει να κανεις πρωτα κατι οπως πχ κανουμε εμεις με το ροοταρισμα και το s-off. Μπορειτε να μου δωσετε κανενα λινκ γτ ειμαι λιγο χαμενος? Μιλαω για το μοντελο το παλιο που δεν εχει ανδροιδ δεν ξερω αν εχει βγει κανενα παρομοιο γιαυτο! Ευχαριστω πολυ παιδια!!!!:-)
  12. >>>>>Miren browser<<<<<< best κατα την γνωμη μου δοκιμασα και mini opera αλλα πιστευω τοπ του μαρκετ ειναι ο miren...με εξυπνο widget και εικονιδιο για καθε site...
×
×
  • Create New...