Jump to content

believing

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by believing

  1. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να μεταφέρω τις επαφές από ένα παλιό Nokia που έχω;
  2. Αδύνατον. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1034130
  3. εκεί που φλάσαρα τον voodoo κόλλησε σε download.. μετά μπαίνω στην CWM που πάνω γράφει 3e προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση την cfroot και για κάποιο περίεργο λόγο μου κάνει force close σε όποια εφαρμογή και να πατήσω και μετά μου βγάζει οτι έχω την jv1 ενώ εγώ εβαλα την speedmod μέσω 2e.. Σε παρακαλώ βοήθησε με...
  4. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=846913 Εδώ είναι όλα τα επίσημα firmwares, αφού έχει πρόβλημα η οθόνη απλά φλάσαρε μια επίσημη και μην ασχοληθείς άλλο αφού θα το πας πίσω. Το τηλέφωνο τι προέλευση είχε ; Αν είναι από αγγλία σου αντιστοιχεί η JPX, για τις άλλες χώρες δεν ξέρω.:rolleyes:
  5. Αν θέλετε να γίνετε και επίσημα οι ποιο καμένοι κάντε το εξής: Μ. Σάββατο MiUi , Κυριακή του Πάσχα Sense Rom. btw red, έχω κολλήσει σε download/recovery/cwm/2e/3e/voodoo/speedmod/black-screen-of-doom/cm7-initial-kernel, μήπως ξέρεις τι μπορώ να κάνω ;
  6. κρίμα αλλά δεν γίνεται :) δυστυχώς γίνεται μόνο το αντίστροφο και μάλιστα με 2 διαφορετικούς τρόπους :O Όχι σε αυτή που σου είπα να κατεβάσεις μιας και αυτή είναι ελληνική Εσύ θέλεις μια 2.2.1, αν είναι από αγγλία πρέπει να βρεις την JPX η την JPY
  7. ... κάνε επαναφορά εργοστασιακών. είσαι σίγουρος οτι εξαφανίστηκε το πίξελ ; αν ναι τότε σε παρακαλώ πήγαινε στο hacks/root κατέβασε την js8 και φλάσαρε την. υπάρχει σοβαρή περίπτωση να εξαφανιστούν όλα εφόσον έφυγε το πίξελ. στο λέω γιατί νομίζω άλλη μια φορά έχουνε αναφερθεί καμένα πίξελ, samsung φίλε μπορεί να είναι η χειρότερη στο software αλλά στο hardware δεν χαμπαριάζει.
  8. χωρίς το re-partition να είναι τικαρισμένο έτσι .. + ξεζίπαρε το φυσικά..
  9. http://www.multiupload.com/AS2RWUE64Z κατέβασε αυτό, άνοιξε το odin και φλάσαρε το ΜΟΝΟ ως PDA. Το κινητό δεν έχει σίγουρα καμένο pixel μιας και κρασάρουν όλα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να τα έχει πιει ο κερνελ η οτιδήποτε άλλο. Φλάσαρε το και ενημέρωσε μας.
  10. κατάλαβα, η μόνη λύση είναι να φλασάρεις μέσω Odin, κοίταξε στο root/hacks στο πρώτο ποστ και κατέβασε την Js8, αν χρειαστείες οτιδήποτε άλλο γράψε εκεί και θα σου απαντήσω. Πέτρο εγώ του έγραψα να μπει σε recovery και όχι σε download. ;)
  11. μπες σε recovery Κρατώντας volume up + home + power (τα 3 κουμπάκια) και κάνε από εκεί wipe factory reset/data που λέει και wipe cache ακριβώς από κάτω. Ενημέρωσε με μόλις το κάνεις. EDIT ; αυτό το κάνεις αφού κλείσεις το τηλέφωνο, συγνώμη το ξέχασα να στο πω.
  12. ο Voodoo δεν μασάει και με lagfix, αλλά δεν έχει BLN
  13. πέρασα την recovery που λέει κανονικά αλλά το κινητό δεν μπαίνει σε download mode, τι να κάνω ?
  14. Γεια σας, έχω το κινητό 1 βδομάδα τώρα με την 2.1 τι πρέπει να κάνω για να περάσω την simply ?
×
×
  • Create New...