Jump to content

giannisgaf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giannisgaf

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

giannisgaf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. giannisgaf

    Jiayu G4

    G4HG 201308816-151656 έχει τώρα, η πιο πρόσφατη είναι κάτι από αυτές http://www.jiayu.es/software.php?soft&jiayu=G4A ? γιατί είμαι κάπως στο ψάξιμο κ έχω χαθεί λίγο και δν ξερω τι να βάλω...και πως να το βαλω:blink: Πώς μπορώ να αποθηκεύσω τη ρομ και να το επαναφέρω όπως είναι τώρα αν θέλω να το στείλω για φτιάξιμο?
  2. giannisgaf

    Jiayu G4

    μπα οχι, δν προλαβα γιατι έχω πολλά τρεχάματα. Δεν μπορει ρε γμτο να ειναι hardware πρόβλημα αυτό, κάπως θα λύνεται λογικά..καλιμπράρισμα λογικά θέλει. Θα προσπαθήσω να περάσω κάποια άλλη ρόμ οταν βρώ χρόνο να δω τι θα συμβεί (αν και ειμαι αρχάριος με android).
  3. giannisgaf

    Jiayu G4

    πφφ..ναι απο minideal to πηρα. :(
  4. giannisgaf

    Jiayu G4

    Καλησπέρες! Μόλις πήρα το advance στα χέρια μου αλλα έχει πρόβλημα στην οθόνη και δν ειναι καλημπραρισμένη (κυρίως από τη μέση και κάτω της οθόνης, έχει περίπου ένα δαχτυλο αποκλιση προς τα κάτω) και στης ρυθμίσεις στο Display δεν μπορώ να κάνω touch screen calibration ( μου εμφανίζει "unfortunately, stettings has stopped" καθε φορά. Καμιά ιδέα? Είχε κανείς το ίδιο θέμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  5. Καλησπέρα παιδιά, είμαι μεταξύ αυτών των 2 ταμπλετ, ποιο λέτε να προτιμήσω? Cube U39GT Onda V972 Αν έχετε υπόψη κάνα άλλο στην ίδια τιμή..ευπρόσδεκτο ;) Ευχαριστώ!!!!
  6. Εντάξει...μόλις το παρήγγειλα κ εγώ..:D Φίλε ozon74 μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτό από το κινητό να δώ το χρώμα του? ..αν και δεν έχει νόημα μιας και το παράγγειλα ήδη..απλά θα με φάει η απορία! :P
×
×
  • Create New...