Jump to content

kouniados

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kouniados

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

kouniados's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορεί κάποιος κάτοχος να αναφέρει την αυτονομία της μπαταρίας με μεικτή χρήση?
  2. Γεια σας. Είμαι κάτοχος δύο xperia x10i και θα ήθελα να μάθω με ποιόν τρόπο μπορώ να κάνω ένα backup στο pc μου, έτσι ώστε να κάνω κλώνο το δεύτερο xperia x10i. Ουσιαστικά θα ήθελα να μου πείτε με ποιον τρόπο μπορώ από το ένα xperia x10i, (που έχει περασμένα κάποια προγράμματα) να φτιάξω ένα rom στο pc μου έτσι ώστε να το flasharω στο άλλο. Πιστεύω να έγινα κατανοητός.
  3. Είχα περάσει link2sd. Ουσιαστικά αυτό που δεν κάνει restore είναι το partition του ext2. Είναι λογικό?
  4. Σωστά κατάλαβες και έχεις δίκιο απλά δεν το είχα σκεφτεί και δεν περίμενα να έχω πρόβλημα.... κατάφερα και φόρτωσα rom 2.1, το έκανα root, πέρασα το xrecovery και πήγα να κάνω restore to παλιό μου backup. Το πρόβλημα τώρα είναι οτι το μόνο που θυμάται είναι το background μου, όλα τα άλλα τα έχει χάσει. ακόμα και το market. Τι να κάνω?
  5. Αποφάσισα να αλλάξω μνήμη στο χ10 μου. Έκανα τα backup μου μέσω του xrecovery. Έκοψα την νέα μου κάρτα σε 2 κομμάτι, ext2 και fat32, την τοποθέτησα στο κινητό μου. Έκανα restore του backup μου και τίποτα.... Το μόνο που θυμάται είναι το background Που είχα.... Δεν έχει ούτε το Market. Τι να κάνω...? Έχετε καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει.
  6. Βοήθεια! Έκανα εγκατάσταση της αναβάθμισης από 2.1 σε 2.3.3. Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να το κάνω rooted. Μετά από αρκετές ώρες προσπάθειας είπα να φορτώσω ένα backup tou 2.1 από xrecovery. Το θέμα όμως είναι οτι και το xrecovery είναι εξαφανισμένο. Τι να κάνω. Υπάρχει κάποιος τρόπος για root σε x10i σε 2.3.3? Υπάρχει κάποιος τρόπος για να φορτώσω τα παλιά μου backaup? Ευχαριστώ.
  7. Μπορεί κάποιος να μου πει πως γράφουμε ένα φωνήεν με τόνο στο xperia x10?
  8. Σε x10 τι κάνω? πως περνάω το xrecovery? Mε ποια αρχεία?
  9. Τελικά δεν είχα κάνει και τα δύο partition primary. Όλα ok, αλλά μετά από τρεις επανεκκινήσεις μου χάνει όλες τις εγκαταστημένες εφαρμογές. Το έχετε ξανακούσει? Έχετε τρόπο επίλυσες? Ξέρετε τι φταίει?
  10. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Το έκλεισα κρατώντας το κουτί από το Power Πατημένο και πατώντας πολλές φορές το οκ. Όταν το ξανάνοιξα πάλι κόλλησε. το ξαναέκλεισα και χρησιμοποίησα το xrecovery για να το επαναφέρω. Επανήλθε κανονικά, άνοιξε και μετά ξεκίνησα την διαδικασία του app2sd από την αρχή. Το θέμα είναι οτι, το κινητό άνοιξε αλλά δεν έχει κάνει κανένα reboot, εδώ και 20 λεπτά. Πιστεύω οτι αν το κλείσω και το ξανανοίξω θα μου κολλήσει πάλι. Γνωρίζετε κάτι, σχετικά με αυτό που μου συμβαίνει?
  11. Παιδειά βοήθεια. Ακουλούθησα τον οδηγό και το κινητό άνοιξε κανονικά, το άφησα έτσι. Την επόμενη μέρα κάποια στιγμή μου έκλεισε λόγω μπαταρίας, Όταν το έβαλα στο φορτιστή και το άνοιξα κόλλησε στο Sony erricson και δεν κλείνει, έχει μείνει κολλημένο εκεί για μία ώρα. Τι να κάνω?
×
×
  • Create New...