Jump to content

danaos_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by danaos_gr

  1. Μέσα σ΄αυτό το τριήμερο τα δεδομένα ήταν ανοιχτά για μικρά διαστήματα, συνολικά ίσως κανενα μισάωρο ,το wi fi πολύ περισσότερο.
  2. Η μπαταρία του με τρόμαξε κι εμένα στην αρχή.Τα ίδια και χειρότερα έκανε.Έχω τη συσκευή ακριβώς 2 βδομάδες και μόλις χθές ήταν η πρώτη φορά που την κατάλαβα να στρώνει.(δηλαδή με την ίδια χρήση που έκανα και πριν κράτησε ενα τριήμερο ενώ αρχικά πήγαινε μιάμιση μέρα maximum).
  3. Εγώ πάντως κατέβασα το Kies και βλέπεις τα πάντα. http://www.samsungapps.com/about/onPc.as
  4. Για το δεύτερο ξέρω να σου απαντήσω.Πατάς παρατεταμένα πάνς σε μια επαφή κι ανοίγει ένα μενού.Από κει επιλέγεις προσθήκη στα αγαπημένα κι ανάβει το αστεράκι:)
  5. Αν πατήσεις 2-3 δευτερόλεπτα το κουμπί απ το οποιο ανοίγει και κλίνει το κινητό θα σου βγάλει ένα μενού ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.Η δεύτερη επιλογή (λειτουργία δικτύου) είναι αυτή που θα απενεργοποιήσει το internet και δε θα χρεώνεσαι :)
  6. Κι εμένα το ίδιο μου έιπαν στη VODAFONE. 7-8 ώρες την πρώτη φορά.Κι ως αδαής που είμαι το άφησα κι εγώ.
  7. ioanni ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση!Μάλλον πρέπει να περάσω όλες τις επαφές στη μνήμη του τηλεφώνου έτσι;Τις είχα στη sim κι από κει αν ανοίξεις επεξεργασία δεν υπάρχει δυνατότητα για τον ήχο.Δοκίμασα μία που ήταν αποθηκευμένη στο τηλέφωνο κι έγινε το θαύμα!Ευχαριστώ και πάλι!Δυο μέρες μ' αυτό παιδευόμουν!!!
  8. Καλησπέρα έχω το ACE εδώ και πέντε μέρες και είμαι ενθουσιασμένος.Μόνο που δε μπόρεσα να ανακαλύψω ακόμα (ανάμεσα σε πολλά άλλα) το πώς ορίζεις ξεχωριστό ήχο κλήσης σε κάποια επαφή.Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
×
×
  • Create New...