Jump to content

p3tros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by p3tros

  1. Εγώ κατάφερα να το κατεβάσω κανονικά από το market. Δεν το έκανε κατευθείαν, μου έβγαζε errors, αλλά επέμεινα και κατέβηκαν τελικά. Ίσως φταίει που έχω μετατρέψει το MAPS σε εφαρμογή χρήστη, από συστήματος. :blink:
  2. Όπως σου είπαν και νωρίτερα, όλες οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες αποφορτίζονται σιγά σιγά, ακόμη κι αν δε χρησιμοποιούνται. Είναι θέμα φυσικής. :!:
  3. Ποιά έκδοση σου εγκατέστησε;
  4. Δεν κάνεις κάτι λάθος! έτσι θα εμφανίζεται ;) το εικονίδιο της μπαταρίας αριστερά δεν απενεργοποιείται, εκτός αν μπλέξεις με προγραμματισμό (δε νομίζω ότι υπάρχει νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο)
  5. Άλλαξα πολλά και κατέληξα σε αυτό! Εμφανίζει το ποσοστό στη μπάρα επάνω. Αξιόπιστο και απλά τέλειο. Το προτείνω σε όλους ανεπιφύλακτα :) https://market.android.com/details?id=com.moddedlogic.android.BatteryStatus&feature=search_result
  6. Το έχω στο strict (60,70,80) εδώ και ενάμιση μήνα :) Σε μεγαλύτερα νούμερα αργούσε πολύ να μου ανοίξει η έκθεση κλπ, άσε που τα θεωρώ και περιττά... :) Δοκίμασε κι εσύ και τα λέμε! ;)
  7. @Yoda Ναί φίλε μου μάλλον έτσι είναι! Είχα διαβάσει το σχόλιό σου, αλλά το συνειδητοποίησα και μόνος μου στην πράξη :lol: Οι δικοί μου sellers πάντως δεν ανέφεραν κάτι αντίστοιχο και η Andida θεωρείται από τις μεγάλες εταιρίες στο χώρο θεωρητικά :p Χαμένες δεν πάνε πάντως, απλά δε δίνουν το αναμενόμενο "κάτι παραπάνω"
  8. μπορεί να είχαν θέμα οι μπαταρίες που πήρα κι εσύ να είσαι πιο τυχερός :) ξέχασα να αναφέρω ότι αυτές οι μπαταρίες είναι μια χαρά για να τις έχεις μαζί σου σαν λύση ανάγκης (πχ τριήμερο camping), απλά εγώ δε θα βασιστώ πάνω τους για καθημερινή χρήση :!: στην τελική εγώ ξόδεψα κάτω από 10 ευρώ για δύο μπαταρίες...δεν το θεωρώ τεράστιο έξοδο, συγκριτικά με το κόστος γνήσιων μπαταριών
  9. Είχα αναφέρει παλιότερα ότι πέρα από την μαμά-μπαταρία 1350, τέσταρα μια 1500 (3.5 ευρώ από ebay) και μια 1800 (6 ευρώ, μάρκας Andida από HongKong). Μετά από 3 εβδομάδες κατέληξα πάλι στη μαμά-μπαταρία για τους εξής λόγους: 1500mAh Η διαφορά σε διάρκεια ήταν ελάχιστη, της τάξης 2-3 ωρών παραπάνω. Η κλιμάκωση της μπαταρίας δεν ήταν πολύ καλή, δλδ έπεφτε από το 25% στο 3% αφύσικα γρήγορα, σε σχέση με το χρόνο που έκανε να πέσει από το 100% στο 25%. 1800mAh Αυτή η μπαταρία λοιπόν κρατούσε το ίδιο, αν όχι λιγότερο από τη μαμά-μπαταρία! Όσο κι αν ακούγεται περίεργο. Η κλιμάκωσή της ήταν τραγική. Δεν κατάφερα στις 10 μέρες που τη χρησιμοποιούσα να καταλάβω καμία φορά πόση μπαταρία μου μένει, με αποτέλεσμα να μου σβήνει το τηλέφωνο...Τη μια στιγμή είχα 45%, μετά από λίγο 20% και μετά 3%... Στις 2 αυτές μπαταρίες, έκανα 5 κανονικούς κύκλους φόρτισης-εκφόρτισης στην αρχή, πράγμα που δεν έκανα με τη μαμά-μπαταρία της συσκευής. Τα συμπεράσματα δικά σας. :confused:
  10. κι άλλα καλά νέα! δεν πρόσεξα να το έχει αναφέρει κανείς εδώ (σε περίπτωση που έχει γίνει σόρι)... Villain ROM για το κινητό μας! http://www.villainrom.co.uk/forum/content.php/295-ROM-VillainROM-1.0-for-the-Samsung-Galaxy-Ace-(2.3.3-lightweight)
  11. αυτή περιμένω! η 1500 που χρησιμοποιώ τώρα είναι no name από το ebay.com...έχει άπειρες με 3-4 ευρώ! ;) αν κάνεις όμως υπομονή μια βδομάδα, θα σου πω γνώμη για τη 1800 που την πήρα 6.5 ευρώ :)
  12. πήρα μια 1500 από το ebay και προχτές ανακάλυψα μια 1800! παράγγειλα και περιμένω :rolleyes: google it θα βρεις διάφορα
  13. SOLVED. Το TITANIUM BACKUP PRO ήθελε update και στο key της εφαρμογής. ;) Υπάρχει στο μάρκετ οπότε κανείς δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα πλέον
  14. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Το δοκίμασα και δε μου λύθηκε το πρόβλημα...Να σου πω την αλήθεια, είχε κάνει ήδη 2-3 αναβαθμίσεις χωρίς το enabler η ίδια εφαρμογή, χωρίς προβλήματα...Μάλλον κάτι αλλάξανε και επηρεάστηκε η συμβατότητα. Θα δω μήπως βγάλουν διόρθωση, αλλιώς θα τους στείλω mail :mad:
  15. Είμαι rooted εδώ και καιρό. Χρησιμοποιούσα το titanium backup pro κανονικά, αφού το αγόρασα από το market (με χρήση market enabler). H εφαρμογή λειτουργούσε μια χαρά, μέχρι σήμερα που κατέβασε αυτόματα από το market την έκδοση 3.8.1 και σταμάτησε να δουλεύει! Για την ακρίβεια, η οθόνη μένει να γράφει "Ζητώντας πρόσβαση root" και δεν προχωράει ποτέ στο να δείχνει τις εφαρμογές. Το superuser βλέπει κανονικά την εφαρμογή. Δοκίμασα να σβήσω cache, να κάνω reboot να μεταφέρω την εφαρμογή από την SD στο κινητό, μέχρι και επανεγκατάσταση. Τίποτα δεν έλυσε το πρόβλημα. Έχει κανείς αντίστοιχο θέμα; :blink:
  16. ξέρουμε κατά πόσο ασφαλής-σταθερή είναι η συγκεκριμένη rom και τι παίζει με υποστήριξη ελληνικών; παίζει να είναι χαζές οι ερωτήσεις μου, αλλά είμαι τελείως άσχετος με την εν λόγω διαδικασία...
  17. Υπάρχει ναι από το κουμπί που ενεργοποιεί τη συσκευή. Με παρατεταμένο πάτημα εμφανίζει μενού που σου επιτρέπει τη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της λήψης δεδομένων. ;)
  18. @sam13 ψάξε στο ebay: s5830 screen protector θα σου βγάλει πολλές μεμβράνες ;)
  19. Ανακάλυψα κάτι τυχαία, το παραθέτω σε περίπτωση που δεν το ξέρετε! Για να τραβήξεις screenshot στο κινητό, μπορείς οπουδήποτε βρίσκεσαι να πατήσεις ταυτόχρονα το κεντρικό πλήκτρο και το πλήκτρο back (δλδ μεσαίο και δεξιό πλήκτρο στην πρόσοψη). Ακούγεται ο ήχος λήψης φωτογραφίας, και τα screenshots αποθηκεύονται σε ξεχωριστό φάκελο με όνομα screencapture στη Συλλογή! :)
  20. Μετά από 4 μέρες είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το κινητό! Την πρώτη μέρα που το είχα, ασχολούμουν όλη την ώρα μαζί του, με αποτέλεσμα να κρατήσει η μπαταρία λιγότερο από 10 ώρες. Με λογική χρήση, κλειστό wifi, gps, bluetooth και 3g, ρύθμιση της οθόνης στο 30% φωτεινότητας περίπου, σβήσιμο οθόνης στα 30 δευτερόλεπτα, 2 αρχικές οθόνες (δεν έχω ιδέα αν οι περισσότερες οθόνες επηρεάζουν κάπου την μπαταρία, απλά αναφέρω τις ρυθμίσεις μου) το κινητό είναι ανοιχτό 33 ώρες και η μπαταρία στο 58%... Οι 6 ώρες φίλε Βασίλη μου φαίνονται ελάχιστες... :wacko: Έχω και μια ελαφρώς offtopic ερώτηση προς υπολοίπους...Με offline gps έχετε κάνει κάτι; γιατί το google maps χρεώνει άπειρα... :(
  21. χρησιμοποίησα την επιδότηση που είχα από το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ στη vodafone, αν εννοείς αυτό
  22. Γεια σας και από μένα! :happy: Έψαξα αρκετό καιρό ποιο θα είναι το πρώτο μου android κινητό μετά από πολλά χρόνια σε symbian. Έχω συνηθίσει 1.5 χρόνο με το Νοκια E52 και την καταπληκτική μπαταρία του, οπότε οι μπαταρίες των smartphones θα είναι λίγο σοκ φοβάμαι... Κόλλησα με το Ace, είδα ένα σωρό βίντεο, διάβασα τα λεγόμενά σας και τελικά το παράγγειλα από το online της vodafone. Το περιμένω πώς και πώς για να σας πω εντυπώσεις. :D
×
×
  • Create New...