Jump to content

Galaxyas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Galaxyas

  1. Τιμιότατο πάντως για τα λεφτά του. Πήρα τηλ και μου είπαν όλα ανοιχτά τα παραλαμβάνουν. Απενεργοποίησα και λίγη από τη σαβούρα, δε θέλω να το κάνω root ακόμα...
  2. Μέχρι στιγμής όλα εντάξει, λειτουργεί μία χαρά. Η μπαταρία βέβαια τραγική. Αύριο που θα το τεστάρω εκτενέστερα, αν και μάλλον δεν έχει κάποιο πρόβλημα όπως το βλέπω.
  3. Καλησπέρα παιδιά, μόλις παρέλαβα και εγώ το MID706S. Να σημειώσω ότι είχα διαλέξει κατά την παραγγελία πακετάρισμα για δώρο, οπότε το παρέλαβα τυλιγμένο από το e-shop. Το θέμα είναι ότι: 1ον ξετυλίγοντας το δώρο, δεν είδα το κουτί να έχει κάποιο αυτοκόλλητο ασφαλείας. Και σε εσάς άνοιγε έτσι το κουτί, χωρίς κάποια προστασία όταν το παραλάβατε; 2ον, όλα κομπλέ μέσα, εκτός από ένα αυτοκόλλητο στο σακουλάκι προστασίας του tablet (ή της θήκης του, δε θυμάμαι ποιο από τα 2 είναι), το οποίο γράφει PU147-V156-BK-NEXUS7. Είχατε και εσείς κάτι παρόμοιο; Αν μου απαντούσατε θα με βοηθούσατε πολύ πραγματικά, γιατί τα παραπάνω με οδηγούν σε συμπέρασμα ότι κάτι δεν πάει καλά... Είναι δυνατόν να είναι από επιστροφή ή κάτι παρόμοιο; Ακόμη δεν το έχω βάλει να λειτουργήσει καθώς φορτίζει. Πάντως ούτε σημάδια έχει και ήρθε με προστασία οθόνης. Ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα παίδες, μία ερώτηση: Στον αριθμό της έκδοσης είναι λογικό να βγάζει Ι5800XXJP4? Μιλάω πάντα για την 7η έκδοση της rom του Κυριλλου! Ευχαριστώ!
  5. Κύριλλε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την καταπληκτική δουλειά. Επιβεβαιώνω και εγώ ότι με την RC3 έχω κάποια κολλήματα σε εφαρμογές αρκετά συχνά, ενώ με την 3.0 που ήμουν πριν όλα gg. Επίσης, έχω πρόβλημα στην αναπαραγωγή βίντεο με 3 διαφορετικούς players που δοκίμασα και από ότι είδα αναφέρουν παρόμοια προβλήματα στο xda...Ελπίζω να φτιάξουν με την 4.1.
  6. 1 ερώτηση παιδιά για να βεβαιωθώ ότι πέρασα σωστά την kyrillos13 v3 beta: Στο μενού δεν υπάρχει εφαργμογή για google maps έτσι? Όπως και οι launchers είναι 3 έτσι? ADW.Launcher,Launcher και LauncherPro? Ρωτάω γιατί διάβασα για 4 launchers στο xda
  7. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου φίλε skoumbis! Να'σαι καλά! Απλά εγώ το πήρα από το πλαίσιο και φοβόμουν μήπως έπαιζε πρόβλημα...
  8. Καλησπέρα παιδιά.Αγόρασα χτες ένα Galaxy 3 και είμαι μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος από την αγορά μου. Λοιπόν, διάβασα αρκετά το thread και από ό,τι είδα ο kyrillos13 πρέπει να έχει κάνει φοβερή δουλειά στο custom λειτουργικό που έχει δημιουργήσει, οπότε περιμένω την τελική 3η έκδοση για να το εγκαταστήσω,σήμερα.Το ερώτημά μου όμως είναι το εξής: Από τη στιγμή που είναι rooted η έκδοση του kyrillos13, αυτόματα αυτό σημαίνει ότι χάνεται η εγγύηση του τηλεφώνου.Αν, λοιπόν, (και ω μη γένειτο φυσικά...) πάθει κάτι το τηλέφωνο και χρειαστεί να το πάω για RMA ή για σέρβις, θα είναι εύκολο να το κάνω ξε-root (:p), μέσω pc, έαν π.χ. δεν ανοίγει η συσκευή λόγω της βλάβης που θα έχει πάθει? Ρωτάω έτσι ώστε να μην μου τύχει καμιά στραβή και όταν το πάω για σέρβις που πετάξουν κανένα "όπα φιλαράκι, η συσκευή είναι πειραγμένη, δεν ισχύει η εγγύηση" και μείνω μ....κας... Ευχαριστώ πολύ, και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη κάπου..!
×
×
  • Create New...