Jump to content

BurningSkies

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by BurningSkies

  1. Σου φαινεται και σενα χαμηλοτερη γενικα η ενταση του ηχειου μετα την αναβαθμιση;;;
  2. Καλησπέρα. Έχει προσέξει και άλλος από όσους πήραν την αναβάθμιση σε nougat την ένταση του ηχείου (σε multimedia) να είναι αρκετά χαμηλότερη ή μονο εγω εχω τετοιο θεμα; Το πρόσεξα σε αρκετές εφαρμογές. Και σε παιχνίδια και στο youtube και στο Here (GPS). Στο youtube πχ. αν ο ηχος δεν ανεβει στο 25-30% δεν ακουγεται σχεδον τιποτα. Στο here για να εχω την ενταση ηχου πλοηγησης που ειχα με 25% ενταση ηχειου πλεον πρεπει να ανεβασω την ενταση στο 60%. Καμια αποψη ή/και λυση επι του θεματος;
  3. Ερώτηση... Παλιότερα έπαιζα πάντα με custom roms στα κινητά που είχα, είτε γιατί επεδίωκα το root και την αύξηση επιδόσεων, είτε γιατί η rom που συνόδευε το κινητό (πχ. το coolpad f1 που είχα πριν) ήταν προβληματική. Σήμερα με το note 4 δεν νιώθω αυτή την ανάγκη αφού μου φαίνεται μια χαρά η official global miui. Πάρα ταύτα θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει λειτουργική ανάγκη να παίξω με bootloaders, recovery κοκ. Αν πχ. μου κολλήσει για κάποιο λόγο η rom θα είναι απαραίτητο να κάνω τέτοια διαδικασία για να επανέλθει ή υπάρχει ενσωματωμένος τρόπος για επαναφορά; Επίσης θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς για ποιον λόγο δεν μου βρίσκουν οι console adb εντολές το κινητό. Ακολούθησα τις οδηγίες στα miui forums, πιστεύω ότι έχω περάσει σωστά τους drivers (τα windows βρίσκουν το κινητό κανονικά και έχω ενεργοποιημένο και το usb debugging στο τηλέφωνο) αλλά όταν τρέχω adb δεν βρίσκει συνδεδεμένη συσκευή.
  4. Ναι αλλά σε ίδια τιμή το παίρνεις από εδώ με 2 χρόνια εγγύηση ελληνικού καταστήματος...
  5. Πριν ανεβάσει ο θεός jpower την νέα miui (θα την δοκιμάσω όταν έχω χρόνο) έβαλα την hive ui από needrom η οποία επίσης φαίνεται πολύ καλή. Μόνο ένα θεματάκι που αφορά το γνωστό widget. Αυτό μένει έτσι παγωμένο στο βελάκι χωρίς να δείχνει καν τον καιρό;
  6. Εφαγα 2 μερες να σεταρω τις εφαρμογες. Δεν υπαρχει αλλος τροπος που να μην ξεκιναω παλι απο το 0; Φανταζομαι οτι δεν φλασαρεται με ντερτι η παλιοτερη...
  7. Καλημέρα παιδιά. Μετά από 2+ χρόνια απρόσκοπτης λειτουργίας του F1 μου με την laek ROM, έπεσε προχθές σε bootloop. Οπότε αναγκάστηκα να σβήσω τα πάντα και με την ευκαιρία έβαλα την τελευταία MIUI του jpower. Εξαιρετική παρεμπιπτόντως και πολύ όμορφη. Είχα κάτι θεματάκια όπως αυτά που αναφέρθηκαν με πάγωμα του launcher, τα οποία μέχρι στιγμής έχουν εκλείψει μετά απο dirty επαναφλασαρισμα της ROM. Όλα καλά λοιπον μέχρι σήμερα που χρειαστηκα το GPS το οποίο φαίνεται σαν να μην υπάρχει! Συγκεκριμένα ενώ είναι ενεργοποιημένο ούτε βρίσκει δορυφόρους ουτε κλειδώνει. Άνοιξα και το GPS test ζήτησα clear and update του agps αλλά τίποτα. Ούτε φαίνονται δορυφόροι ουτε κλειδωνουν. Έχει κανείς λύση σε αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Την ειδα σε εναν φιλο και μου αρεσε αρκετα περισσοτερο απο την mofi που εχω εγω.
  9. κανονικα δουλευει το gravity στην v3 σε μενα
  10. word wrapping ποιοι browsers εχουν; ποιον απο αυτους προτεινετε;
  11. Το προβλημα με τις ΜΗ ειδοποιησεις μαλλον οφειλεται στην αδυναμια συνδεσης με τον GCM (google cloud messaging) server. Με το wifi μου συνδεεται παρα πολυ δυσκολα (συνηθως μου βγαζει "failed connection") ενω ζοριζεται να συνδεθει ΚΑΙ με 3g... Το αποτελεσμα ειναι να μην ερχονται τα push notifications (εκτος βεβαια των sms οπου δεν εμπλεκεται το GCM). Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο και αν ειναι θεμα rom η γενικο Bug του kitkat αλλα δεν μπορω να βρω workaround. Βρηκα μια εφαρμογη που κρατα "ξυπνια" την συνδεση με τον GCM server αλλα δεν βοηθαει και ιδιαιτερα αν εχεις προβλημα συνδεσης εξαρχης με τον server. Παντως γενικα φαινεται οτι η εκδοση του laek εχει πολλες παιδικες ασθενειες του kitkat. Δεν ξερω αν το θεμα με το gcm ανηκει σε αυτες αλλα το αλλο προβλημα που καποια προγραμματα δεν εβλεπαν την sd χωρις fix ειναι μια απο τις κλασικες ασθενειες του ktikat που απ' oτι διαβασα ειναι natively fixed στις δουλεμενες custom kitkat roms.
  12. Αλλο θεματακι που προσεξα στην laek ειναι οτι αν κλεισει η οθονη με wifi on δεν ερχεται καμια ειδοποιηση απο εφαρμογες και θα πρεπει να κανεις επανασυνδεση του wifi για να σου ερθουν.
  13. Ακριβως το ιδιο θεμα εχω και εγω. Καμια ιδεα;
  14. Εμενα παντως αυτο που ανεφερα παραπανω μου δουλεψε μια χαρα.
  15. Ειχα θεμα και στο navigon. Παντως ειναι πολυ απλη η λυση τελικα. τρεχεις αυτο και καθαρισες: https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix Μονο με το mobileucle που δεν μου κραταει τα settings σε αλλαγες της εντασης του ηχου, εξακολουθω να εχω θεμα και δεν μπορω να κανω δοκιμες (οποιος ξερει πως διορθωνεται θα με βοηθουσε ιδιαιτερα). κατα τα αλλα η rom του laek φαινεται αστερι.
  16. Βασικα αν δεν ορισεις στην laek default storage location την sd αρκετες εφαρμογες δεν την βλεπουν οτι ειναι συνδεδεμενη ως χωρος αποθηκευσης (πχ. η lenovo camera). Η δικη μου ειναι class 10 και την προεπιλεξα ως χωρο αποθηκευσης των εφαρμογων. Ελπιζω να μην μου δημιουργησει αυτο lagging.
  17. Ναι στην 2.1. Εννοεις οτι σου εφτιαξε ο ηχος ή οτι δουλεψε το mobileuncle; Βασικα ο ηχος μου φαινεται ιδιος με την pureaosp v2 του jonzalvo αλλα δεν μπορω να πω οτι με ικανοποιουσε ως προς την ενταση του (για το εξωτερικο ηχειο αναφερομαι).
  18. Βρε παιδια στην laek προσπαθω να αλλαξω την ενταση του ηχειου με το mobileuncle αλλα δεν μου κραταει με τιποτα τα settings ενω παταω set. σε καθε επανεκινηση του προγραμματος ολα επιστρεφουν στις τιμες που βρισκονταν. ξερει κανεις τι παιζει;
  19. Xposed, gravitybox κλπ απο που τα περναμε; υπαρχει ετοιμο zip; Το extrae αρχειο τι εφαρμογες περιλαμβανει;
×
×
  • Create New...