Jump to content

abyss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

abyss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. οκ.. σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. 2 πραγματακια ακόμα.. με media server setup από την πλευρά του pc θα παίζει και υποτιτλους? κάποιος που εχει βαλει κάποια έκδοση linux, είναι πλήρως λειτουργική όπως τα pc μας? (ταινίες subs, mp3 κai οτιδιποτε παίζουμε κάτω από linux? To κυριότερο , samba shares?)
  2. καλημέρα σας, Να ρωτήσω και εγώ κάτι.. να πώ όμως ότι πριν δεν έχω καταφέρει να διαβάσω όλες τις σελίδες του topic. Πρόκειτε να αποκτήσω το ps3 έκδοση με τα 160gb (και τα 4 παιχνίδα που κατεβάζεις από psn.) . Θέλω να βάλω και linux πάνω στο ps3 απαραίτητα. Σε περίπτωση που έχω κατεβάσει αυτά τα παιχνίδια, το backup του ps3 μπορεί να τα σώσει στον εξωτερικό δίσκο, ώστε όταν κάνω φορματ να γίνουν restore? . Και άλλη μία ερώτηση: Σε περίπτωση που αγοράσει κάποιος ένα παιχνίδι απο psn, το σώζει δίσκο και γινεται εγκατάσταση.(ελπίζω σωστά ως εδώ τα κατάλαβα) . Αν για οποιοδήποτε λόγο, φορμαριστεί ο δίσκος η crasharει.. μπορείς να καταβάσεις πάλι το συγκεκριμένο παιχνίδι..? υπάρχει κάποιος τρόπος (χωρις linux) να δει το ps3 samba shares απο win/linux ? ο μόνος τρόπος για να παίξεις ταινίες είναι media server setup σε pc?
  3. zjohny, ο φίλος labouka έχει προτείνει τη σωστη διαδικασία. έχω και εγώ το ίδιο λαπτοπ,(η εκδοση ομως με το dvd-r και τον 40αρη.) και ψάχνοντας στο νετ σε ένα γερμανικο φορουμ για τα αμιλο , βρήκα αυτή τη διαδικασία. η επιπλεον μνημουλα στοίχησε γύρω στα 40 ευρώ και είνα pc2700 /333 noname:) (φυσικά έγινε τεστ με μεττεστ, ). για πεσ μου έχεις μείνει ευχαριστημένος απο το λαπτοπ αυτό..? Εγώ απόλυτα για τα λεφτά του και την εποχή που το πήρα. κλείνει τώρα 6 μηνο. και δουλευει 8 ώρες τουλαχιστον την μέρα. η μπαταρία κρατάει 2 ώρες και 30-40 λεπτά ανάλογα τη χρήση βέβαια. βάλε τη μνημούλα. μη το φοβάσε θα δεις μεγάλη διαφορά..!)
  4. αν θέλεις κάνε ένα κόπο και πες στο φίλο σου να τηλεφωνήση στην ίδια την Cosmoline να αναφέρει το πρόβλημα, Πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσουν καλύτερα..
×
×
  • Create New...