Jump to content

rigo7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About rigo7

  • Ημ. Γέννησης 22/09/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    MTN - Κυπρος

rigo7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εμενα στο quadrant advanced βγαζει σκορ 202 :P γιατι τετοια ξεφτυλα??Και πως μπορω να βελτιωσω τις επιδοσεις του?? X10 mini froyo 2.2.1 MiniCM 1.0.0-RC1
  2. Που την κανω αυτη την ρυθμιση;;Υπαρχει καποιο εναλλακτικο app για radio;; Επισης το navigon που το ειχα εγκατεστημενο στην 2.1 και δουλευε κανονικα,οταν το ανοιγω μου ζηταει αναγκαστικη διακοπη!Πρεπει να το περασω ξανα;επισης χρειαζεται να αφαιρεσω χαρτες κλπ; Edit ακυρο για το δευτερο περασα το sygic το οποιο μου δουλεψε κανονικα!!Για το πρωτο θα βαλω την beta 2 ;)
  3. οκ ολα καλα το περασα ηδη!!Απλα επρεπε να κανω εγω την επιλογη αρχειου! :D Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!! :up:
  4. Κοκομπλοκο!!!Ενω ολα δουλευαν μια χαρα στο mini μου,το εχω κανει root του εχω περασει app2sd κλπ,πηγα να κανω update απο SEUS καθως ναι μεν ημουν στην εκδοση 2.1 update1 αλλα ο αριθμος εκδοσης δεν ηταν 2.1.1.A.0.6,και αυτο διοτι ηθελα να περασω την 2.2 froyo.Ξεκιναω το update οπως ακριβως λενε οι οδηγιες,περιμενω να κατεβει τα εγκαθιστα μονο του,λεει να αποσυνδεσω την συσκευη και να περιμενω καποια λεπτα καθως θα χρειαστει,για να ολοκληρωθει το update.Το αφηνω λοιπον ησυχο,περναει ενα τεταρτο,20,30,40,50,60 λεπτα :p αλλα αυτο τπτ,ειχε κολησει στην 1η οθονη με το sony ericsson φαρδυ-πλατυ καπου εκει κανω του κεφαλιου μου,και το παταω να κλεισει(πρεπει να του εκανα soft reset αν θυμαμαι καλα) κλεινει με τα πολλα ανοιγει,εβλεπα την ιδια οθονη,εκανα και ενα hard reset μετα απο λιγο αλλα παλι τα ιδια,με τα πολλα το εχω παραδιπλα σε αυτη τη κατασταση με μονιμα ανοιχτη την οθονη και να βλεπω τις γραμματαρες της sony ericsson!! :blink: Edit το προβλημα επιλυθηκε πολλα ευχαριστω στον DaRk_dOg!!!!
  5. Χειμαρος τι αλλο να πω....! :P Και εμενα το καθε post μου πασχει απο ασχετοσυνη,που οσο και αν εχω κατσει να διαβαζω(3-4 νυχτες τωρα) στο forum,αν δεν τα κανω στην πραξη δεν διορθωνεται με τπτ! Προς το παρων κανω παλι το update της συσκευης,αλλα αυτη τη φορα μεσο seus! Περιμενω ~10 λεπτα :/ για επανεκκινηση αλλα εκει κολημενο στο sony ericsson intro! :P θα ξανα κανω την διαδικασια οπως λες και ερχομαι για τα αποτελεσματα! Off topic μολις γινει update (δλδ ο αριθμος εκδοσης που χρειαζομαστε) θελει ξανα root κλπ??Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!
  6. Αν το Ε ειναι κατι σαν εντολη που δινω και αφορα την διευθυνση της sd μου (οπως γινεται πχ με τους hard drives)τοτε ισως να φταει αυτο! :/// και αν ναι πως το αλλαζω ωστε να γινει I που βρισκεται η sd μου? για να μην κανω 200 post το εκανα full wipe οπως λεει,ακριβως!Αν ειναι θα δοκιμασω αλλη μια να δω!Στο κατω κατω το back μας σωζει απο δυσαρεστες καταστασεις!!
  7. Ναι το εγραψα <<update.zip>> οπως λεει το guide!Σορρυ εκ παραδρομης εγραψα οτι εκανα update στο firmware εννοουσα στον αριθμο εκδοσης (2.1.1.A.0.6)!Υπαρχει κατι αλλο να κοιταξω;; το εκανα οπως λεει εδω: http://code.google.com/p/minicm/wiki/Installation_guide βεβαια αλλαξε χωρις την χρηση Seus ή pc compansion!(Συγγνωμη για το off-topic)
  8. οκ εβαλα την τελευταια εκδοση firmware!Κατεβασα το αρχειο και χωρις να το κανω unzip το περασα στην sd χυμα!Εκανα επανεκκινηση τα φορματ κανονικα,αλλα οταν παταω install /sdcard/update.zip μου λεει <<Finding update package....opening update package... E:can't open/sdcard/update.zip(no such file or directory)Installation aborted! Μια βοηθεια σχετικα με αυτο???
  9. Καλησπερα το κιν το εχω κανει root,βαλει το xrecovery,και εχει τα εξης στοιχεια εκδοση firmware :2.1-update 1 Αρ μοντελου : E10i Εκδοση kernel : 2.6.29 Αριθμος εκδοσης :2.0.A.0.504 Ειδα,οτι για να περασουμε το 2,2 οτι θελει αυτη την εκδοση:2.1.1.A.0.6. το θεμα ειναι οτι οταν κανω ενημερωση λογισμικου μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση(πρωφανος αναφερεται στην εκδοση firmware)!Επειδη εψαξα στο φορουμ αλλα δεν βρηκα ακριβως αυτο που ηθελα,μπορειτε να μου δωσετε το λινκ,ωστε να ειμαι σιγουρος κιολας! ΥΓ υπαρχει θεμα με τις επανεκκινησεις που γραφεις στα bugs??
  10. Πηρα το x10 mini πριν λιγες μερες,σημ πρωταρης με smartphone,ειχα καποια σκαλωματα,τα οποια ηταν αφορμη για να ψαξω και να μαθω καποια πραγματα!Το ενα μου το ελυσε(μαλλον θα μου το λυσει) αυτο το topic.Διοτι νομιζα,οτι αγοραζοντας μια sd(8gb)με την τοποθετηση θα ηταν plug & play και θα <<περνουσε>> τις εφαρμογες στην προσθετη μνημη! Ενα δευτερο σκαλωμα ειχε να κανει με την προσωρινη μνημη!Αφου εγκατεστησα καποιες εφαρμογες και παιχνιδια απο το android mrkt,τα δοκιμασα κλπ,μου εβγαλε προειδοποιηση για χαμηλη προσωρινη μνημη,ψαχνοντας βρηκα στο μενου την επιλογη εκκαθαρισης πρ. μνημης,η οποια ομως δν ηταν διαθεσιμη!(θα ηθελα τα φωτα σας για αυτο) Σχετικα με το topic τωρα...εψαξα πριν στο android mrkt(μεσω κιν) για το xRecovery αλλα στο search δεν μου εβγαλε αποτελεσμα,στην συνεχεια μεσο pc το βρηκα αλλα ηταν επι πληρωμη :/ Σημ ειμαι λιγο τραγικος γιατι ναι μεν εχω ιντερνετ αλλα το ρουτερ μου ειναι wire και οχι wireless επομενος δεν μπορω να ειμαι ολοι την ωρα στο νετ μεσο κιν, υπαρχει τροπος να εγκαταστησω το Xrecovery μεσο pc στο X10 mini?? ΥΓ επειδη τα εχω λιγο χαος στο μυαλο μου σαν πρωταρης δειξτε επιοικεια!! :P ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πρωκαταβολικα!
×
×
  • Create New...